Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" vadība ļoti apmierināta ar Fetela nestabilo sniegumu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" vadība ļoti apmierināta ar Fetela nestabilo sniegumu
Sebastians Fetels. Foto: Scuderia Ferrari

Neskatoties uz visai bieži pieļautajām kļūdām, "Ferrari" vadība izteikusi apmierinātību ar sava F1 pilota Sebastiana Fetela sniegumu šajā sezonā. Tāpat komanda turpinās attīstīt šī gada mašīnu un pagaidām vēl neveltīs visu uzmanību 2020. gada sacīkšu modeļa izstrādei, lai gan cerības uz titulu ir faktiski zudušas.

Fetels šogad nav guvis nevienu uzvaru, bet sešās sacīkstēs kāpis uz kāda no pjedestāla zemākajiem pakāpieniem, pašlaik ieņemot visai stabilu ceturto vietu kopvērtējumā. Tiesa, no sezonas līdera Lūisa Hamiltona, vācietis atpaliek jau 94 punktus, ko atlikušo deviņu posmu laikā teorētiski iespējams dzēst, tomēr praktiski šāds scenārijs ir grūti iedomājams. Konstruktoru kausā starpība līdz "Mercedes" komandai sasniedz jau 150 punktus, turklāt tikai 44 attālumā ir pēdējā laikā arvien ātrāk braucošā "Red Bull" vienība.

"Sebs sacīkšu režīmā vienmēr ir spēcīgs," saka "Ferrari" komandas vadītājs Matija Binoto. "Viņš zina, ka viņam ir jāizmanto šīs ātruma priekšrocības sacensībās, līdz ar to nav jauki, ja tiek pieļautas tādas kļūdas kā Silverstounas trasē. Citādi esmu ļoti apmierināts - viņš ir pieredzējis un zina, kā apieties ar riepām. Šī ir viņa stiprā puse, un viņš ļoti labi ar to tiek galā."

Binoto arī paziņojis, ka neredz iemeslu apturēt "Ferrari SF90" sacīkšu auto attīstīšanas darbus, lai gan cerības uz augstākiem rezultātiem drīzāk ir tikai atsevišķos posmos, nevis kopvērtējumā. Viņš norāda, ka tas pat būtu ieguvums, ja šī mašīna tiktu attīstīta tālāk, jo nākamgad tehniskie noteikumi nebūs krasi atšķirīgi.

"Domāju, ka viss, ko mēs paveiksim šajā sezonā, būs ieguvums uz nākamo gadu, tāpēc nedomāju, ka mums kādā posmā šosezon būtu jāaptur šīs mašīnas attīstīšana," viņš skaidro. "Tajā pašā laikā, nav šaubu, ka mums jāgatavojas 2021. gadam. Esam piesaistījuši tehniskajā nodaļā dažus atbildīgus cilvēkus, ar kuriem kopā jāizvērtē prioritātes un jāpieņem lēmumi."

Galvenais, ko "Ferrari" vēlas uzlabot šī gada modelim, ir piespiedējspējs, kā trūkumu bija iespējams labi novērot nesen notikušajā posmā Ungārijā, kad konkurenti "Mercedes" un "Red Bull" šajā sfērā bija acīmredzami spēcīgāki.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

  +3 [+] [-]

, 2019-08-16 14:29, pirms 5 gadiem
Virsraksts iespārda

  +1 [+] [-]

, 2019-08-16 14:47, pirms 5 gadiem
Juri$$$ rakstīja: Virsraksts iespārda
ahahaha, bomba!

     [+] [-]

, 2019-08-16 15:32, pirms 5 gadiem
Lai izdodas attīstīt piespiedējspēju!