Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Batons, Hamiltons un Masa noskaņoti pozitīvi

Batons, Hamiltons un Masa noskaņoti pozitīvi
Felipe Masa
Foto: AP/Scanpix

Abi "McLaren" F1 piloti Džensons Batons un Luiss Hamiltons atklājuši savas domas par gaidāmo sezonas pirmo posmo Austrālijā, kas norisināsies šīs nedēļas beigās, uzverot, ka "McLaren" komanda ir gatava cīnīties par augstākajām pozīcijām. Tikmēr "Ferrari" pilots Felipe Masa sacīja, ka viņa pārstāvētajai komandai nav jānokar galva un jāraugās uz lietām pozitīvi, turpinot attīstīt jauno formulas modeli un cenšoties izcīnīt pēc iespējas augstākas vietas sezonas pirmajā posmā.

32 gadus vecais Džensons Batons, kurš pagājušogad kopvērtējumā ieņēma otro vietu, pārspējot savu komandas biedru Luisu Hamiltonu, sacīja, ka jūt komandas atbalstu un to, ka tā viņam uzticas, kas, viņaprāt, ir ļoti nozīmīgi.

"Es nevarētu būt labākā vietā kā tagad," sacīja "McLaren" pilots. "Mana pārliecība ir krietni augusi, jo "McLaren" komanda man tic, un tas ir ļoti, ļoti svarīgi."

"Kad pievienojos "McLaren" komandai, es nezināju, ko gaidīt, bet atmosfēra šajā komandā tiešām ir laba. Ir līdzīga sajūta kā ar "Brawn" vienību, kad izcīnīju čempiona titulu. Pats būvēju gan komandu sev apkārt un gan arī ceļu uz uzvarām."

"McLaren" pilots arī pastāstīja, ka, lai sasniegtus augstus rezultātus, ir nepieciešams strādāt kā vienotai komandai. "Tā jau nav, ka ne no kurienes uzrodos un vadu "McLaren" formulu. Nākas pildīt arī daudzus citus pienākumus. Kopā ar komandu nākas strādāt pie mašīnas uzlabošanas, jo tikai strādājot kā vienota komanda mēs varam sasniegt augstākos rezultātus. Tas mūsdienās ir ļoti svarīgi," atklāja Batons.

Batons arī atklāja savu skatījumu uz 2012. gada sezonu. "Atslēga uz uzvaru čempionātā ir tā sākšana ar tiešām labu formulu, ar kuru ir var cīnīties par uzvarām. Ja gadās aizvadīt vairākas neveiksmīgas sacīkstes, tad jārēķinās, ka noķert līderus ir gandrīz neispējami. Runājot par testiem, tie bija smagi, taču to laikā mēs sasniedzām labus rezultātus, tāpēc domāju ka esam labā formā, ierodoties uz pirmo sezonas posmu."

Tikmēr otrs "McLaren" vienības pilots Luiss Hamiltons sacīja, ka nezina ko gaidīt no sezonas pirmās sacīkstes.

''Es itin neko negaidu," reportieriem sacīja Hamiltons. "Protams, man patiktos uzvarēt, taču mēs nevaram neko nevaram paredzēt. Lai vai kā, mēs strādājam tik smagi, cik vien varam, lai būtu topa augšgalā. Es tiešām nezinu, ko varam sagaidīt no sezonas pirmās sacīkstes. Kad es paskatos uz datiem, kur ir parādīts, kā mašīna darbojusies, veicot garu distanci, liekas, ka mēs esam starp vadošajām trijām - četrām komandām."

Atbildot uz jautājumu, kāda būs "McLaren" sacīkšu stratēģija, Hamiltons sacīja, ka būtiski nekas netiks mainīts. " Domāju, ka tā būs tieši tāda pati, kā pagājušogad. Tas gan ir tikai mans viedoklis, bet tad jau redzēsim. Veicot garas distances, esam līdzīgā pozīcijā kā 2011. gada sezonā, tāpec nedomāju, ka šeit būs gaidāmās kādas pārmaiņas."

Savas domas dienu pirms pirmajiem testiem Melburnas trasē atklāja arī "Ferrari" pilots Felipe Masa, kurš sacīja, ka komandai ir jānoskaņos tikai un vienīgi cīņai par uzvaru, lai gan tai testu laikā radās vairākas problēmas.

"Mēs dzirdam tik daudz lietas par to, ka mums neizdosies Austrālijā cīnīties par pjedestālu," sacīja Masa. "Varbūt arī mums tas neizdosies, bet mums ir jādara viss, kas vien ir mūsu spēkos, lai sasniegtu labāko rezultātu, kādu nu pašlaik ir iespējams sasniegt," uzsvēra "Ferrari" pilots.

"Mums ir jābūt gataviem uz visu. Ir ļoti svarīgi atrast pareizo virzienu, kā pēc iespējas ātrāk attīstīt jauno formulu. Esmu mentāli gatavs sarežģītai sacīkstei, bet tajā pašā laikā, esmu arī gatavs labam startam. Mēs esam noskaņoti pozitīvi," savas domas par sezonas atklāšanas posmu atklāja Masa.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  -1 [+] [-]

, 2012-03-15 22:38, pirms 12 gadiem
Alonso, Masa- tikai par jums Ferrari

  +1 [+] [-]

, 2012-03-15 22:39, pirms 12 gadiem
2012.gadā Hamiltons pārrakstīs F1 vēsturi ar visiem tās rekordiem.

  +1 [+] [-]

, 2012-03-15 22:43, pirms 12 gadiem
archdevil rakstīja: 2012.gadā Hamiltons pārrakstīs F1 vēsturi ar visiem tās rekordiem.
Nespīd

  +1 [+] [-]

, 2012-03-15 22:54, pirms 12 gadiem
Drīzāk jau Fetels un Batons ir reālākie pretendenti uz titulu. Bet vēl ir vismaz 5 piloti, kas var pacīnīties:
Hamiltons
Alonso
Vēbers
Raikonens
Rosbergs
pārējie, ņemot vērā to ko spēja pērn šogad necīnīsies par titulu: Šumaher, piedod, bet es neticu, ka tu to spēsi

  +1 [+] [-]

, 2012-03-15 23:07, pirms 12 gadiem
PAR BATONU!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-16 00:55, pirms 12 gadiem
TROTTERlove rakstīja: PAR BATONU!!!
pret betonu

  +1 [+] [-]

, 2012-03-16 07:48, pirms 12 gadiem
pūce rakstīja: Drīzāk jau Fetels un Batons ir reālākie pretendenti uz titulu. Bet vēl ir vismaz 5 piloti, kas var pacīnīties:
Hamiltons
Alonso
Vēbers
Raikonens
Rosbergs
pārējie, ņemot vērā to ko spēja pērn šogad necīnīsies par titulu: Šumaher, piedod, bet es neticu, ka tu to spēsi
Ja Hamiltons sogad tiesam ir savedis sev galvu kartiba tad Batonu vins apies bez problemam. Jau pagajusaja gada domajat par visu ko tikai ne sacikstem kvalifikacijas vins bija regulari atraks par Batonu. Sobrid vins esot pilniba sakoncentrejies tikai uz sacikstem.

  -1 [+] [-]

, 2012-03-16 07:49, pirms 12 gadiem
Starpcit pirmajos treninos parliecinosi atrakie ir abi mclaren piloti

     [+] [-]

, 2012-03-16 07:50, pirms 12 gadiem
archdevil rakstīja: 2012.gadā Hamiltons pārrakstīs F1 vēsturi ar visiem tās rekordiem.
lai labotu rekordus komandai ir jadomine. Sobrid izskatas, ka Mclaren varetu but vienlidz atri ar Red Bull, bet lidz dominancei tur ir loti talu

     [+] [-]

, 2012-03-16 08:16, pirms 12 gadiem
playthegame rakstīja: lai labotu rekordus komandai ir jadomine. Sobrid izskatas, ka Mclaren varetu but vienlidz atri ar Red Bull, bet lidz dominancei tur ir loti talu
McLaren tiešām izskatās labi trasē, bet kādam arī viņa ir jāvada.

     [+] [-]

, 2012-03-16 08:56, pirms 12 gadiem
Nevaru sagaidīt!

  +5 [+] [-]

, 2012-03-16 11:31, pirms 12 gadiem
izskatas ka šās sezonas F1 sacīkstes būs aizraujošas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +18 [+] [-]

, 2012-03-17 10:10, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: visā pilotu plejādē ir tikai 2 potenciālas zvaigznes
MSch - kas brauc F1 prestiža celšanai
Fetels - kam ir potenciāls
Alonso Hamis Batons Kimi - nav tāda kaluma kā Senna Lauda Prosts Mansels
Ja vēl ņem vērā,ka vecās leģendas ātrumus slēdza ar vienu roku,tad arī lielākoties jāstūrē bija ar vienu roku,ko lieliski pierādīja Senna Suzukā ar 1989 gada MC Laren Honda mašīnu,nobraucot identiski ar Šūmaheru,kuram 1999 gada kompjūterizētais Ferrari!
Michael Schumacher Vs Ayrton Senna. Suzuka 1989...