Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Williams'' boksu sprādzienā ievainotie izrakstīti no slimnīcas

''Williams'' boksu sprādzienā ievainotie izrakstīti no slimnīcas
Ugunsgrēks "Williams" komandas boksos.
Foto: AFP/SCANPIX

''Williams'' komanda apstiprinājusi, ka pēc viņu boksos vakardien notikušā sprādziena divi "Williams'' komandas darbinieki, kuri saelpojās indīgos dūmus, šodien tika izrakstīti no slimnīcas un ir veiksmīgi atgriezušies mājās, taču atlikušais viens, kuram tika konstatēti nelieli apdegumi, vēl tiek turēts ārstu uzraudzībā.

Lai gan sākumā par galveno sprādziena iemeslu tika minēts elektrisks īssavienojums, tomēr sprādziena oficiālais iemesls nav ziņots, un izmeklēšana vēl joprojām turpinās.

Priecīgs par ziņu, ka ar ievainoto darbinieku veselības stāvokli viss būs kārtībā, ir komandas boss Frenks Viljamss. ''Man ir liels prieks, ka viss beidzās labi un ka lielāko daļu no ievainotajiem darbiniekiem jau šodien varēju sveikt ar atgriešanos rūpnīcā,'' sacīja Viljamss.

"Mēs visi esam ļoti priecīgi, ka "Catterham'' un "Force India'' darbinieki negaidot devās mums palīgā apturēt radušās liesmas, jo citādāk iznākums varēja būt krietni bēdīgāks. Mirklī, kad liesmas bija visspēcīgākās, mēs visi parādījām īstu komandas garu un spējām apturēt uguni no pilnīgas mūsu boksu izpostīšanas,'' lepns par F1 kolektīva saliedētību izsacījās Viljamss.

Jāpiemin fakts, ka atlikušais viens cietušais, kurš vēl atrodas slimnīcā, dosies mājās tuvāko 48 stundu laikā.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja