Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" sākusi sarunas ar Peresu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" sākusi sarunas ar Peresu
Peress un Verstapens - komandas biedri? Foto: Motorsport.com

Pēc tam, kad tika paziņots par Serhio Peresa aiziešanu no "Racing Point" komandas šīs sezonas izskaņā, par meksikāņu autosportistu interesi izrādījusi "Red Bull" vienības vadība. Tikmēr Miks Šūmahers aicina austriešu komandu uzrunāt Niko Hilkenbergu.

Spānijas televīzija "Movistar" un arī citi mediji šajā nedēļas nogalē nāca klajā ar apgalvojumu, ka "Red Bull" sākusi aktīvi meklēt jaunu komandas biedru Maksam Verstapenam, jo Alekss Albons nespēj parādīt sniegumu, ko no viņa gaida. "Red Bull" vadītājs Kristians Horners šonedēļ jau esot zvanījis Peresam.

Lai gan daudzi F1 apskatnieki uzskata, ka Albona labākais aizvietotājs būtu Itālijas "Grand Prix" uzvarētājs Pjērs Gaslī, kurš šobrīd startē "AlphaTauri" sastāvā. Tiek ziņots, ka "Red Bull" vadošie darbinieki tikmēr nav pārliecināti par šāda soļa veiksmīgu iznākumu, neticot, ka otrais mēģinājums Gaslī startēt šajā komandā varētu būt labāks nekā 2019. gadā, kad sportists tās sastāvā aizvadīja samērā blāvus 12 posmus, pirms tika nosūtīts atpakaļ uz "Toro Rosso".

No nākamā gada "Red Bull" galvenais sponsors "Aston Martin" pilnībā pārņems "Racing Point" komandu, līdz ar to Peress būtu labs pienesums arī finansiālā jomā, jo līdzi viņam nāk dāsni atbalstītāji no Meksikas. Ja Peress tiktu noalgots, viņš būtu pirmais pilots kopš Marka Vēbera, kurš startē šajā komandā, lai gan nenāk no "Red Bull" attīstības programmas.

Līdzīgi kā Sebastiana Fetela gadījumā, gatavību uzņemt Peresu jau izteikusi "Haas" komanda, kas nesen paziņoja par lēmumu palikt F1 čempionātā arī turpmāk. Tāpat par Peresu interesi atklāti izrādījusi "McLaren" vienība, kas sportistu savā sastāvā labprāt redzētu "IndyCar" čempionātā.

Tikmēr "Formula 2" pilots Miks Šūmahers iesaka "Red Bull" sastāvā uzņemt Niko Hilkenbergu, kurš šobrīd ir bez komandas: "Ja es būtu Helmuts Marko, zvanītu Hilkenbergam un dabūtu viņu savā mašīnā. Viņš ir Daniela Rikjardo līmeņa pilots un būtu labs papildinājums komandai. Tad "Red Bull" būtu stabils otrs pilots, kura pieredze turklāt palīdzētu attīstīt mašīnu."

Izmantotie resursi:
GRAND PRIX 247 | Formula 1 news all the time
The fastest and most complete Formula 1 news blog!

     [+] [-]

, 2020-09-13 10:11, pirms 4 gadiem
Perezs uz RB? Būtu jau interesanti. Tad Albons uz AT, Kvjats prom un Cunoda vēl gadu iekš F2.

Tomēr es vairāk sliecos uz Gaslī atgriešanos RB un Albons ar Cunodu uz AT.

Bet nu You never know.

Haas būtu visai interesants variants. Jā komandai pagaidām neiet, bet Perezs ienestu vismaz kaut kādu Meksikas naudu + viņam būtu lielāka brīvība, nebūtu kas smacē. Iekš RP bija Strols, RB ir Makss

     [+] [-]

, 2020-09-13 11:01, pirms 4 gadiem
Tā buļļu formula ir radīta prekš Verstapena, tapēc Gasli un Albons izskatās katastrofāli uz viņa fona.
Ne Gasli , ne Kvjats nedomāju , ka kādreiz vēl brauks lielajā komandā.
Un tāds Perezs vai Hulks varētu piekrist pie buļļiem braukt , ka komandas otrais pilots