Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Haas" komanda grib līgumu ar Fetelu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Haas" komanda grib līgumu ar Fetelu
Foto: Haas F1 Team

Kamēr nevienai no vadošajām "Formula 1" komandām četrkārtējā pasaules čempiona Sebastiana Fetela pakalpojumi uz nākamo sezonu, šķietami, nav vajadzīgi, kontraktu vācietim gatava piedāvāt "Haas" vienība, kas šobrīd ir viena no vājākajām.

Ņemot vērā, ka Fetels pēc šīs sezonas aizies no "Ferrari", sarunas ar "Renault" pie pozitīva rezultāta nenoveda, bet "Mercedes" un "Red Bull" par viņu, vismaz publiski, interesi neizrāda, pastāv liela iespēja, ka sportists karjeru varētu beigt. Ja viņš tomēr gribētu turpināt startēt, "Haas" ir gatava vācieti uzņemt savās rindās, pavēstījis komandas vadītājs Ginters Steiners.

"Viņš ir četrkārtējs pasaules čempions," sacīja Steiners. "Tomēr es nezinu, vai viņš gribētu startēt mazākā komandā, un ko vispār viņš savā dzīvē grib. Gadījumā, ja viņš kaut ko grib darī, bez šaubām, mums ir labas attiecības."

Ņemot vērā Fetela pieredzes un panākumu bagāžu, daudziem tas ir liels pārsteigums, ka tik titulēts braucējs palicis bez komandas uz 2021. gadu. Steiners savukārt uzskata, ka tā ir vienkārši sagadīšanās, jo brīvu vietu komandās bijis tiešām maz.

"Būtu iespējami laiku, kad par viņu cīnās trīs komandas, bet šogad sanācis tā, ka interese nav nevienai," viņš saka. "Tieši tāpat pagājušajā gadā bija ar Niko Hilkenbergu."

Jautāts par to, kad "Haas" apstiprinās savu sastāvu nākamajai sezonai, Steiners smaidīdams atbildēja: "Es nesatraucos par to, ka varētu neatrast pilotu, jo Sebastians Fetels ir bez kontrakta."

Izmantotie resursi:
GPFans - The world's fastest-growing...

     [+] [-]

, 2020-07-14 10:26, pirms 4 gadiem
Priekš mašīnas attīstīšanas Fettels der jā, bet ne vairāk.

     [+] [-]

, 2020-07-14 12:39, pirms 4 gadiem
HAAS kopš pastāvēšanas sākuma ir ieberzušies ar pilotiem. Fetels būtu pašā laikā attīstīt komandas potenciālu