Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

"Red Bull" uz pirmo F1 posmu ieradīsies ar jaunu krāsojumu

"Red Bull" uz pirmo F1 posmu ieradīsies ar jaunu krāsojumu
"Red Bull" krāsojums F1 testos
Foto: Pirelli/Hone

"Red Bull" komanda negatavojas paturēt F1 testos izmantoto melnbalto mašīnas krāsojumu arī šī gada pasaules čempionātā, apstiprinājis komandas vadītājs Kristians Horners.

"Red Bull" vienības vadītājs sola, ka īstais šīs sezonas krāsojums būs atšķirīgs no iepriekšējās sezonās izmantotā, lai gan pamatā joprojām tikšot saglabāta purpura krāsa, kas šogad iegūs izteiktāku toni, lai akcentētu galveno sponsoru "Infiniti".

"Fani nebūs sarūgtināti," pārliecināts Horners. "Mūsu šī gada mašīnu krāsojums būs vēl spēcīgāks! Manuprāt, ir lieliski darīt kaut ko savādāk un manuprāt tādas lietas uzņem ar sajūsmu. Mūsu krāsas ir atšķirīgas katru gadu, lai gan dažreiz to mēdz nepamanīt. Tomēr katru gadu kaut kas ir mainījies, tādēļ uzgaidiet!"

Viens no iemesliem, kādēļ "Red Bull" testos neizmantoja savu īsto 2015. gada krāsojumu, bija fakts, ka mašīna tika gatavota līdz pēdējam brīdim, jo krāsu dizaina sagatavošana un formulas aplīmēšana prasa papildus laiku. Otrkārt, šāds krāsojums paslēpj no fotogrāfu acīm, tātad arī konkurentiem, sīkas tehniskās detaļas.

"Manuprāt, tas iemieso "Red Bull" būtību, jo mēs nebaidāmies lietas darīt mazliet citādi," saka Horners. "Tāpēc startēt ar citādu krāsojumu un redzēt "Red Bull" formulas citādā krāsā ir tiešām efektīgi. Turklāt tas apgrūtina uzņemt detalizētas automašīnas fotogrāfijas tajā periodā, kad visi cenšamies lietas turēt iespējami lielākā slepenībā."

Ideja par melnbalta krāsojuma izmantošanu testos "Red Bull" komanda smēlusies no Sebastiana Fetela ķiveres dizaina pērnā gada Itālijas posmā.

Izmantotie resursi:
James Allen on F1 – The official James Allen...

Kāds Red Bull dizains Tev patīk vairāk?

  • 100

  • 39



, 2015-02-13 09:35, pirms 9 gadiem
Bet ne jau krāsojums tos punktus nes,bet jāpiebilst,ka labi izskatās
, 2015-02-13 13:43, pirms 9 gadiem
šis melnbaltais izskatās tāds spocīgs
, 2015-02-13 14:03, pirms 9 gadiem
pūce rakstīja: šis melnbaltais izskatās tāds spocīgs
Man gan patīk
Tik vien, ka sponsori nekad nepiekristu, ka to logo tiek izmantotas melnbaltās krāsās.
, 2015-02-13 18:09, pirms 9 gadiem
mehh.. žēl gan. Patika! Kaut kas jauns un unikāls priekš F1. Pat būtu fanojis par Rikardo krāsojuma dēļ
Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.
Niko Hilkenbergs. Foto: Hoch Zwei/Zumapress.com/Scanpix

F1 braucējs Hilkenbergs pēc sezonas pametīs "Haas" un pievienosies "Audi"

Pieredzējušais Pirmās Formulas (F1) braucējs Niko Hilkenbergs pēc šīs sezonas pametīs "Haas" komandu un pievienosies "Sauber", kas pēc nākamās sezonas pārtaps par "Audi", šodien vēstīja abas vienības.
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.