Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Peress: ''Izskatu iespēju gadu izlaist F1''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Peress: ''Izskatu iespēju gadu izlaist F1''
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com

F1 komandas ''Racing Point'' 30 gadus vecais meksikāņu pilots Serhio Peress intervijā ''Formula 1'' mājas lapā atzinis, ka ir gatavs gadu izlaist, tā kā uz nākamo sezonu brīva vieta palikusi tikai vienā no komandām - ''Red Bull''. Tāpat sportists šo gadu uzskata par neizmantoto iespēju sezonu.

Lai arī 30 gadus vecajam meksikānim Sehio Peresam šī ir salīdzinoši izdevusies sezona un ar izcīnītiem 82 punktiem braucēju kopvērtējumā sportists atrodas augstajā 6. vietā, pagaidām vieta kādā no komandām uz 2021. gada sezonu pilotam neesot. Sebastians Fetels aizvietos Peresu nākamajā sezonā ''Racing Point'' komandā un šobrīd tikai ''Red Bull'' ir viena vieta brīva.

Peress intervijā ''Formula 1'' mājas lapai atzinis, ka ir gatavs izlaist gadu: ''Tagad jau ir tik vēls un izskatās, ka uzzināšu, vai nākamgad startēšu F1, ļoti vēlu, līdz ar to gada izlaišana tiek uztverta kā iespēja. Redzēsim, kas notiks nākamajās dažas nedēļas.''

Covid-19 dēļ Peresam nācās izlaist divus posmus, kas ietekmēja viņa esošo pozīciju kopvērtējumā: ''Šis ir bijis gads ar daudz neizmantotām iespējām. Mēs zaudējām pjedestālu Austrijā, kad pieņēmām nepareizos lēmumus, atrodoties līderu trio. Tas pats notika Imolā, tā kā divi zaudēti pjedestāli. Šī sezona bijusi kā pa kalniem - vīrusa dēļ nepiedalījos divās sacensībās Silverstonā, kur tieši mūsu mašīna bija viena no ātrākajām. Tā kā šis bijis savā ziņā neveiksmīgs gads, taču vēl tam ir iespējams pagriezties pozitīvā gultnē.''

''Racing Point'' Konstruktoru kausā ar 134 punktiem šobrīd ieņem 4. vietu, tikai par vienu punktu atpaliekot no 3. vietā esošās ''Renault''.

Izmantotie resursi:
https://www.formula1.com/en/latest/...

     [+] [-]

, 2020-11-12 20:55, pirms 3 gadiem
Feteļš ātri izlidos no AM, būs vieta uz 2021.gada sezonas otro pusi.

     [+] [-]

, 2020-11-12 21:34, pirms 3 gadiem
archdevil rakstīja: Feteļš ātri izlidos no AM, būs vieta uz 2021.gada sezonas otro pusi.
Pat nebrīnītos ja tā notiktu. Sezonas vidū gan diezvai. Lai cik labs nebūtu Leklerks, četrkārtējam čempionam nepienākas zaudēt vairāk kā trīs desmitdaļas pilnīgi visās kvalifikācijās.

  +1 [+] [-]

, 2020-11-12 23:05, pirms 3 gadiem
flab3r rakstīja: Pat nebrīnītos ja tā notiktu. Sezonas vidū gan diezvai. Lai cik labs nebūtu Leklerks, četrkārtējam čempionam nepienākas zaudēt vairāk kā trīs desmitdaļas pilnīgi visās kvalifikācijās.
Da bļā ko var dir@t! Sebam ar formulas.aizmuguri ir sūdīgi. Un iepriekšēja posmā viņš brauca līdzīgi kā Legleks. Viņš jau sen nestrādā ar komandu , kad uzzināja , ka nebrauks Ferrāri 2021. Gada sezonā un komanda ar nē

     [+] [-]

, 2020-11-13 00:24, pirms 3 gadiem
flab3r rakstīja: Pat nebrīnītos ja tā notiktu. Sezonas vidū gan diezvai. Lai cik labs nebūtu Leklerks, četrkārtējam čempionam nepienākas zaudēt vairāk kā trīs desmitdaļas pilnīgi visās kvalifikācijās.
Tev kā ferrari fanam tomēr vairāk vajadzētu pameklēt info kāpēc tas tā ir, nevis tukši muldēt!
Bet ir jau daudzi, kuri vienkārši seko līdzi f1 ar nesaprašanu kas tas par zvēru ir tur apakšā! Sīkums pie sīkuma!! Anyway, jaunajiem jāskolojās!!