Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kubica: "Tuvākajā nākotnē F1 neatgriezīšos"

Jānis Pārums

Kubica: "Tuvākajā nākotnē F1 neatgriezīšos"
Roberts Kubica
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais F1 pilots Roberts Kubica, kurš pirms nepilniem diviem gadiem guva nopietnus savainojumus kādās no rallija sacensībām, atzinis, ka tuvākajā nākotnē F1 neatgriezīsies.

"Ilgu laiku cerēju, ka atgriezīšos pie F1 bolīda stūres jau tuvākajā laikā," atzina Kubica. "Taču šīm cerībām nav lemts piepildīties. Labās rokas funkcionēšana joprojām nav pilnībā atjaunojusies. Man tika veiktas dažas operācijas, lai atrisinātu šo problēmu, taču rezultāta pagaidām nav. Ja izdosies ar to tikt galā, tad varēs domāt par atgriešanos Pirmajā Formulā. Taču nenotiks tuvākajā nākotnē..."

"Pagaidām nevaru pateikt, kādā virzienā attīstīsies mana karjera. Šobrīd notiek sarunas ar dažiem potenciāliem darba devējiem. Tuvākā mēneša laikā paziņojušu savu lēmumu. Ja izvēlēšos ralliju, tad gribu parakstīt ilgtermiņa līgumu. Diemžēl pagaidām nevaru atgriezties F1, tāpēc vajag meklēt iespējas citos autosporta veidos," piebilda Kubica.

Avāriju rallija sacensībās polis piedzīvoja 2011.gada 6.februārī. Pēdējās divās sezonās Kubica F1 nav startējis, bet piecu aizvadīto sezonu laikā veiksmīgākais bijis 2008.gads, kad Kubica sezonas kopvērtējumā ieņēma ceturto vietu, turklāt septiņos posmos kāpa uz goda pjedestāla. Pirmajās četrās sezonās Kubica pārstāvēja "BMW Sauber", bet piektajā "Lotus Renault GP" (aizvadītajā sezonā startēja ar nosaukumu "Lotus F1").

  +1 [+] [-]

, 2012-12-10 10:51, pirms 11 gadiem
Visu laiku jau neviens Tevi tur negaidīs!!!

  +5 [+] [-]

, 2012-12-10 11:24, pirms 11 gadiem
Reāli,F1 zaudējis labu braucēju.

     [+] [-]

, 2012-12-10 12:01, pirms 11 gadiem
Nu bet logiski - par to tacu jau diezgan sen vairs saubu nav... Zeel, bet fakts...

  +2 [+] [-]

, 2012-12-10 12:37, pirms 11 gadiem
Tas jau bija saprotams ka F-1 karejera beigusies, sobrid piloti ir parak dadz, pat visi labakie netiek pie brauksanas, jo nosaka cik sponsoru naudas vari atnest komandai, 4 komadas tikai skatas cik atrs esi neviss cik naudas pakal velkas, Red Bull, Ferrari, McLaren, Mercedes, pat Lotus skatas lai no otra pilota ienaktu nauda, par parejam vispar nav runas tur viens vai pat abi ir maksas piloti.