Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltona mašīnai pirms sacīkšu starta atklāj tehniskas problēmas

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltona mašīnai pirms sacīkšu starta atklāj tehniskas problēmas
Hamiltona "Mercedes" formulas remontdarbi. Foto: Motorsport.com

Pēc tam, kad Lūiss Hamiltons sestdien ieguva otro vietu Kanādas "Grand Prix" kvalifikācijā, viņa "Mercedes" formulai atklājušās tehniskas problēmas, ko mehāniķi jau steiguši novērst.

Hamiltons kvalifikācijā piekāpās tikai "Ferrari" pilotam Sebastianam Fetelam, bet aizvadītajā naktī atklājies, ka viņa spēkratam ir hidraulikas noplūde, kā rezultātā ir nepieciešami remontdarbi. Zināms, ka sacīkšu formulai šodien bija jāizņem dzinējs un grīda, kas tika izdarīts, lai atrastu noplūdes iemeslu un situāciju vērstu par labu.

Neskatoties uz to, ka visas mašīnas pēc kvalifikācijas tika novietotas slēgtajā parkā, ja vien komandai nebūs nācies izmantot citas specifikācijas detaļas, Hamiltons drīkstēs saglabāt kvalifikācijā izcīnīto pozīciju un startēs otrais.

"Mēs atklājām problēmu avotu pēc tam, kad paņēmām mašīnu no slēgtā parka, un tagad to skrūvējam atpakaļ," teica komandas preses pārstāvis. "Plānojam, ka līdz sacīkšu sākumam būsim gatavi."

Kanādas F1 posma sākums paredzēts plkst. 21:10 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...