Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" skandālam turpinoties, amatu jau pirmdien var zaudēt Marko

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" skandālam turpinoties, amatu jau pirmdien var zaudēt Marko
Foto: Motorsport.com

Pret "Red Bull" konsultantu un pilotu programmas vadītāju Helmutu Marko sākta izmeklēšana, kā rezultātā jau pirmdien viņš varētu zaudēt savu amatu.

Turpinoties "Red Bull" iekšējiem skandāliem, piektdienas vakarā Saūda Arābijā notiekošā "Formula 1" posma laikā kļuva zināms, ka šoreiz krustugunīs nonācis Marko. 80 gadus vecais austrietis tiek turēts aizdomās slepenas informācijas nodošanā medijiem.

Vien diennakti pirms tam kļuva zināms, ka no saviem pienākumiem atstādināta sieviete, kas apsūdzēja "Red Bull" komandas vadītāju Kristianu Horneru nepiedienīgu ziņu sūtīšanā. Komanda veica iekšējo izmeklēšanu un Horners tika pilnībā attaisnots.

Tiek ziņots, ka tagad "Red Bull" izmeklē Marko rīcību saistībā ar šiem notikumiem. Proti, ir aizdomas, ka viņš ir tas, kurš medijiem nodevis informāciju par "Hornera lietu", lai gan to nedrīkstēja darīt. Ja apstiprināsies, ka ir pārkāpts komandas protokols, jau pirmdien viņš savus amatus var zaudēt.

Medijam ORF Marko apstiprina, ka nākamajā F1 posmā vairs varētu nestrādāt. Jautāts, vai jau pirmdien viņš varētu tikt atstādināts, pieredzējušais speciālists apstiprināja, ka tā var notikt: "Ir grūti vērtēt. Teorētiska iespēja vienmēr pastāv. Šī ir sarežģīta lieta. Bet mēs komandā gribam mieru. Čempionātā ir 24 posmi, kas ir gana grūti, un mums jādomā par to."

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

     [+] [-]

, 2024-03-09 16:37, pirms 2 mēnešiem
Ja Jos nepieklusīs, tad nākamgad dēls varēs meklēt jaunu komandu…