Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Marko bijis pret Verstapena un Hamiltona startēšanu vienā komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Marko bijis pret Verstapena un Hamiltona startēšanu vienā komandā
Lūiss Hamiltons un Makss Verstapens. Foto: Motorsport.com

Helmuts Marko uzskata, ka Lūisa Hamiltona kļūšana par "Red Bull" komandas biedru Maksam Verstapenam nav iespējama no finansiālā un spriedzes viedokļa. Šādu uzskatu viņš paudis vienības vadītājam Kristianam Horneram, kad par šo tēmu abi apspriedušies.

Pirms kāda laika atklātībā nāca informācija, ka Hamiltons ir sazinājies ar "Red Bull" komandu, lai noskaidrotu tās skatījumu uz iespējamo sadarbību. Marko atzīst, ka šādu pilotu pāri atļauties nevar.

"Kristians mani informēja un parādīja man teksta ziņu, ko bija saņēmis," saka Marko. "Bet es viņam teicu, "Hamiltons un Verstapens - tas nestrādās". Viņu starpā bijis pārāk daudz cīņu un, kā es teicu 2021. gadā, arī spriedzes. Un, no otras puses, mēs nevaram atļauties, ka vienā komandā startē divi visdārgākie piloti F1 čempionātā. Tam nekad nav lemts notikt. Tāpēc teicu Kristianam, "nē"."

Hamiltons un "Mercedes" par jauna līguma noslēgšanu paziņoja vien augustā, lai gan tas tika gaidīts jau sen. Septiņkārtējais F1 čempions arī izvairīgi runā par saziņu ar "Red Bull" komandu.

Jautāts, vai laikā, kad tika veiktas sarunas ar "Mercedes", viņš domājis par karjeras beigšanu vai pāriešanu uz citu komandu, britu pilots sacīja: "Nē. Ne tajā laikā, kad notika sarunas. Manī ir pārliecība, ka mēs atgriezīsimies virsotnē. Kā komanda esam tur bijuši jau iepriekš. Lai gan komandai pievienojas arvien jauni darbinieki, mums aizvien ir lielas vērtības un redzu, ka visi ļoti koncentrējas mērķim."

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2023-12-08 21:57, pirms 5 mēnešiem
Vella mellais melīgais mērkaķis! Laikam Instagramā sekotāji aptrūkušos, ka šim atkal uz labāko autokomandu sagribējies, bez jebkādām morālajām pohām cenšoties uzmest esošo.