Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons pēc "muļķīga" jautājuma saņemšanas pamet preses konferenci

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons pēc "muļķīga" jautājuma saņemšanas pamet preses konferenci
Lūiss Hamiltons. Foto: Motorsport.com

Ieņemot devīto vietu Japānas GP finišā, "Mercedes" pilots Luiss Hamiltons bija tik nomākts, ka pēc nedaudz muļķīga jautājuma, ko sportistam uzdeva kāds žurnālists, pameta preses konferenci.

Hamiltons aizvadījis vēl vienu blāvu sacīksti, kurā gūta devītā vieta. Sacensību 14. aplī komanda turklāt lika palaist priekšā Džordžu Raselu, kurš bija ātrāks un finišēja septītais. Titulētais braucējs pēc finiša bija nerunīgs.

"Bija OK," skanēja septiņkārtējā F1 čempiona atbilde uz jautājumu, kā klājās sezonas ceturtajā posmā.

Jautāts, vai nav "greizsirdīgs" uz krietni ātrāko "Ferrari" komandu, kurā startēs nākamgad, sportists pavaicāja, "vai nav kādi labāki jautājumi?", pēc kā devās prom.

Konstruktoru kausā "Mercedes" tagad atrodas jau 86 punktus aiz otrajā vietā esošās "Ferrari" vienības un 35 punktus aiz "McLaren", turklāt tikai punkta attālumā pietuvojusies "Aston Martin", kam piektā pozīcija pēc četriem posmiem.

Japānas GP oficiālais video apskats: https://www.youtube.com/watch?v=Z3-...

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...

     [+] [-]

, 2024-04-09 21:09, pirms 3 nedēļām
Kas taa par interviju, ka nevar pat video atrast?