Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

''Williams'' - Valteri Botass kļūs par F1 čempionu

''Williams'' - Valteri Botass kļūs par F1 čempionu
Valteri Botass
Foto: Darko Vojinovic, AP

''Williams'' F1 komandas tehniskais direktors Pets Saimondss ir pārliecināts, ka viņa komandas pilots Valteri Botass noteikti kādu dienu kļūs par F1 čempionu.

Pēc neveiksmīgās F1 debijas sezonas, kad Botass formulas dēļ nespēja konkurēt ar pārējiem F1 pilotiem, aizvadītā F1 sezona Botass bija ļoti veiksmīga, jo pilots, sešas reizes kāpis uz goda pjedestāla, ar 186 punktiem F1 kopvērtējumā izcīnīja augsto ceturto vietu.

Saimondss ir pārliecināts, ka 25 gadus vecais pilots drīzumā kļūs par F1 čempionu. ''Valteri man radījis patīkamu iespaidu. Viņš ir ļoti gudrs un neticami ātrs. Viņam izdodas izvairīties no nevajadzīgām kļūdām, taču, kad viņš tās pieļauj, tad viņš no tām izdara pareizos secinājumus,'' saka Pets Saimondss.

''Viņš ir izcils cilvēks un īsts komandas spēlētājs, tāpēc esmu pārliecināts, ka viņš kļūs par F1 pasaules čempionu. Arī iepriekš esmu strādājis ar nākamajiem čempioniem, tāpēc tagad man nav šaubu, ka viņš izcīnīs čempiontitulu. Būt vienkārši ātram ir nepietiekami, lai kļūtu par čempionu. Daudzi ir ātri, bet viņi nekad neizcīna čempiontitulu.''

''Jābūt gudram, mērķtiecīgam un jāmīl izzināt katra detaļa. Ir daudz jāstrādā un jāsaglabā koncentrācija. Tikai ar tādām īpašībām var pretendēt uz titulu. Man ļoti gribētos, lai Botass kļūtu par čempionu mūsu komandas sastāvā,'' nobeidz Pets Saimondss.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Vai Botass kļūs par F1 čempionu?

  • 92

  • 22



, 2015-01-08 00:38, pirms 9 gadiem
kļūs, tikai ne ar Williams komandu!!!!
, 2015-01-08 01:20, pirms 9 gadiem
Viņam noteikti ir čempiona potenciāls, tomēr vai viņš kļūs par čempionu?
Šodienas F1 konkurence ir nežēlīga, pirmo desmit pilotu līmenis ir līdzvērtīgāks kā jebkad agrāk. Šobrīd tu vari būt liels talants, bet nekad neiesaistīties cīņā par titulu, vai vēl vairāk, nekad nenonākt top3 komandu tuvumā, tur priekšā jau ir virkne citu tādu pašu talantu.
Kamēr F1 brauc Alonso, Hamiltons, Fettels, tieši ap viņiem grozās F1 pilotu tirgus un viņiem ir priekšroka nonākšanai top komandās.
F1 pārāk daudz kas ir atkarīgs no aizkulišu cīņām un veiksmes. Piemēram Vēbers, nekad nebūtu izcīnijis nevienu uzvaru, ja viņa tā laika Jaguar komandu nebūtu pārņēmis naudīgais Matešics.
, 2015-01-08 01:22, pirms 9 gadiem
Ļoti ceru, ka šī prognoze piepildīsies! Un pamats tam ir, ko labi pateica jau pats Saimondss. Galvenais, lai būtu laba mašīna (nav pat nepieciešama klasi pārāka kā savulaik Šūmaheram, nesen Fetelam, vai aizvadītajā sezonā Hamiltonam), jo neviens, pat supertalants, bez tādas par čempionu nekļūs.
, 2015-01-08 01:42, pirms 9 gadiem
Vina vieniga iespeja tikt pie titula ir ja Williams peksni uzbuves cempionu masinu, savagak maz ceribu, ka jau mineja kamer brauks lidzsinejie cempionu vinam top komanda bus gruti tikt un kad vini noies noskatuves, tad jau bus izvilkti jaunie talanti, F-1 pedejos gados ir bijusi milzum daudz talaniti kuri varetu klut par cempionu, bet nav trapijusies pareiza vieta un pareiza laika.
, 2015-01-08 02:53, pirms 9 gadiem
tik pat speeciigs apgalvojums kaa... ka es kaadreiz kluusu.... nereaali... podestus vbt panjems, bet chempions? buusim reaali.... Hamiltons, Batons, Vetels, utt nebuus
, 2015-01-08 10:15, pirms 9 gadiem
doska1989 rakstīja: tik pat speeciigs apgalvojums kaa... ka es kaadreiz kluusu.... nereaali...
jā jā, protams
, 2015-01-08 20:51, pirms 9 gadiem
doska1989 rakstīja: tik pat speeciigs apgalvojums kaa... ka es kaadreiz kluusu.... nereaali... podestus vbt panjems, bet chempions? buusim reaali.... Hamiltons, Batons, Vetels, utt nebuus
Tizls komentārs Jums sanācis!
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.