Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Toro Rosso" panāk vienošanos ar "Ferrari" par motoru piegādi

Juris Grīns
Juris Grīns

"Toro Rosso" panāk vienošanos ar  "Ferrari" par motoru piegādi
"Toro Rosso" komandas formulas
Foto: LaPresse/Scanpix

Kamēr "Red Bull" komandai dzinēju jautājums arvien ir lielākā šī brīža problēma, "Toro Rosso" jau izdevies vienoties ar "Ferrari" un par motoriem 2016. gadā jāuztraucas nebūs.

Holandiešu medijs "f1today.net", atsaucoties uz saviem avotiem "Toro Rosso" iekšienē, vēsta, ka līgums par dzinēju piegādi 2016. gada F1 sezonā jau noslēgts un par to tiks paziņots tuvākajā laikā.

Tiesa, tie nebūs jaunākās specifikācijas dzinēji - "Toro Rosso" šasijas tiks aprīkotas ar 2015. gada izlaiduma motoriem.

"Komanda uz nākošo gadu ir tikusi pie "Ferrari" motoriem," portālam "f1today.net" apstiprina kāds "Toro Rosso" komandas pārstāvis. "Mēs startēsim ar 2015. gada specifikācijas motoriem, kas zināmi kā ātri un izturīgi."

Tikmēr "Red Bull" komanda, kas arī atteikusies no "Renaukt" motoriem, vienošanos aizvien nav panākusi. Portāls "f1today.net" vēsta, ka pārrunas notiek ne vien ar "Ferrari", kas pagaidām gatavi piedāvāt vecākus motorus, bet arī "Mercedes", lai gan iepriekš tika ziņots, ka vācieši nolēmuši nesadarboties ar "Red Bull". Austriešu komanda vēlas tikt pie 2016. gada izlaiduma motoru versijas, līdz ar to pārrunas ieilgušas.

Lai gan šobrīd informācija ir visai skopa, arī "Red Bull" komandas vadītājs Kristians Horners austrāliešu "Servus TV" apstiprinājis, ka pārrunas tiek veiktas ar diviem ražotājiem.

Izmantotie resursi:
F1Today.net Formula 1 news

     [+] [-]

, 2015-10-07 10:30, pirms 9 gadiem
Red Bull ar Mercedes ir pēdējo gadu jaunie grandi, būtu žēl, ja viens no tiem pārtrauktu savu eksistenci. No otras puses - motoru cīņa F-1 paliek švaka, ja jau teju visas komandas jau brauc vai vēlas braukt ar Ferrari/Mercedes motoriem...

     [+] [-]

, 2015-10-07 11:41, pirms 9 gadiem
Diez gan dīvaini, ka tā ātri vienojās par vecajiem motoriem. Neticu, ka viņi kaut mazākā veidā spēs konkurēt ar 2016. gada modeļiem. Gan jau RB arī varētu vecos dabūt, bet jēga liela nav.

     [+] [-]

, 2015-10-07 21:01, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Diez gan dīvaini, ka tā ātri vienojās par vecajiem motoriem. Neticu, ka viņi kaut mazākā veidā spēs konkurēt ar 2016. gada modeļiem. Gan jau RB arī varētu vecos dabūt, bet jēga liela nav.
Kā nav ? Motori baigi jaudīgāki nebūs, un Merši monzā braucu ar nākamgada motoru. Un šis ferrari motors būs daudz jaudīgās par Reņa 2016. gada motoru