Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Itālijas prese: Batonu "McLaren" sastāvā nomainīs Vandūrns

Juris Grīns
Juris Grīns

Itālijas prese: Batonu "McLaren" sastāvā nomainīs Vandūrns
Stofels Vandūrns
Foto: GP2/LAT

Beļģis Stofels Vandūrs 2016. gada sezonā nomainīs Džensonu Batonu F1 komandas "McLaren" sastāvā, atsaucoties uz sev tuvu stāvošiem avotiem, raksta Itālijas medijs "Italiaracing".

Tiek vēstīts, ka "McLaren" komanda oficiālu paziņojumu sniegs jau Beļģijā, kur 23. augustā notiks F1 pasaules čempionāta nākamais posms.

Batons aizvadījis garu karjeru Formulā 1. Kopš debijas 2000. gadā, viņš pārstāvējis tādas komandas kā "Williams", "Renault", BAR, "Honda", "Brawn" un "McLaren". Šobrīd Batons aizvada jau 16. sezonu karjerā un šajā laikā uzvarējis 15 posmos, izcīnot kopumā 50 pjedestālus.

Savukārt Stofels Vandūrns ir "McLaren" jauno talantu programmas dalībnieks. 23 gadus vecais pilots pērn debijas sezonā kļuva par GP2 vicečempionu, bet šobrīd ir šī čempionāta vadībā. Tāpat Vandūrns ir "McLaren" F1 komandas oficiālais testpilots.

Jāpiemin, ka nesen Džensona Batona nākotne tika saistīta arī ar darbu populārajā britu televīzijas raidījumā "Top Gear", kur 2009. gada F1 čempions nākotnē varētu kļūt par vienu no vadītājiem.

Jāpiemin, ka pirmdien Batons un viņa sieva piedzīvojuši nepatīkamu šoku. Abu mājās Santropēzā, Francijā noziedznieki iepludinājuši gāzi, kas nodrošinājusi iekšā esošo cilvēku palikšanu miegā, kamēr zagļi nozaguši dārglietas aptuveni 360 tūkstošu eiro vērtībā.

Izmantotie resursi:
INAUTONEWS

     [+] [-]

, 2015-08-07 12:17, pirms 9 gadiem
šīs kā man batona lielam fanam ir bēdīgas ziņas nu neko darīt jasamierinās vien būs ja viņs būs prom

     [+] [-]

, 2015-08-07 12:51, pirms 9 gadiem
Vandūrns ir beļģis nevis holandietis

Runājot par Batonu, tad agri vai vēlu viņam būs jāaiziet no F1. Ceru gan, ka vēl 1-2 sezonas viņš pabraukās (piemēram, pie Williams).
Žēl, ka Magnusenam nedeva otro iespēju, bet varbūt Kevins tiks pie braukšanas Manor komandā (ko gan pats dānis īsti nevēlas darīt)

     [+] [-]

, 2015-08-07 13:58, pirms 9 gadiem
Please stahp it. Visulaiku ar savām baumām. Varēja Button atstāt aiz borta jau šajā sezonā. Žēl Magnusena.

     [+] [-]

, 2015-08-07 14:27, pirms 9 gadiem
Toriks21 rakstīja: Please stahp it. Visulaiku ar savām baumām. Varēja Button atstāt aiz borta jau šajā sezonā. Žēl Magnusena.
F1 ir nežēlīga vide, visbiežāk tev ir dota tikai viena iespēja sevi pierādīt, ja neparādi, kas esi topošais top pilots, tad tavā vietā iespēju dod nākamajam.
Magnusens sevi parādīja labi, bet ne izcili. Tikai loģiski, ka tagad iespēja tiktu dota nākamajam Mclaren attīstības programmas pilotam.

     [+] [-]

, 2015-08-07 14:41, pirms 9 gadiem
Toriks21 rakstīja: Please stahp it. Visulaiku ar savām baumām. Varēja Button atstāt aiz borta jau šajā sezonā. Žēl Magnusena.
Batonam nav nevainas, vnk Magnusens atstāja visai blāvu iespaidu, ja atskaita Austrālijas pjedestālu, tad pārējā sezonā Magnusens bija visai viduvējs