Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons jauno līgumu ar "Mercedes" gatavojas parakstīt tuvākajā laikā

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons jauno līgumu ar "Mercedes" gatavojas parakstīt tuvākajā laikā
Luiss Hamiltons. Foto: Simon Galloway / Motorsport Images

Pēc izcīnītās otrās vietas Spānijas GP posmā Luiss Hamiltons paziņojis, ka ir gatavs parakstīt jaunu līgumu ar "Mercedes" komandu un tas var notikt kuru katru brīdi.

Tā kā Hamiltona līgums beidzas šogad, bet aizvien nav pagarināts, raisījušās dažādas baumas par sportista nākotni. Viens no variantiem - septiņkārtējais F1 čempions varētu izvēlēties noslēgt karjeru. Tāpat aizkulisēs runāja, ka finansiāli ļoti dāsnu piedāvājumu viņam gatavo "Ferrari".

Jau pēdējos 12 mēnešus gan Hamiltons, gan komandas vadītājs Toto Volfs intervijā stāstījuši, ka līguma pagarināšana ir tikai formalitāte.

Pēc Spānijas posma Hamiltonam tika tieši jautāts, vai viņš arī 2024. gadā startēs "Mercedes" sastāvā, uz ko sportists atbildēja: "Jau domājam tikties ar Toto, tāpēc ceru, ka kaut kas šajā ziņā tiks izdarīts varbūt pat rīt. Domāju, ka ejam pareizajā virzienā, un es zinu, ka kaut kas virzās uz priekšu. Esmu koncentrējies uz to, lai nākamgad mums būtu mašīna, ar ko varam mest izaicinājumu "Red Bull"."

"Mercedes" vienībai Hamiltons pievienojās 2013. gadā no "McLaren" un tās sastāvā guvis sešus no saviem septiņiem tituliem. Lai gan kopš pagājušā gada, kad tika ieviesti jaunie tehniskie noteikumi, komandas sniegums ne tuvu nav spožs, notiek nerimstošs darbs pie tā, lai "Mercedes" atkal atgrieztos cīņā par uzvarām un tituliem.

Izmantotie resursi:
Sākumlapa : F1LV Blogs