Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso un Batons: ""McLaren" progresē"

Alonso un Batons: ""McLaren" progresē"
Fernando Alonso un Džensons Batons
Foto: AFP/Scanpix

F1 komandas "McLaren" piloti Fernando Alonso un Džensons Batons pirms gaidāmā Ķīnas posma norādījuši, ka komanda sezonas sākumā veikusi ievērojamu progresu.

Pirmssezonas testos "McLaren" komandu diezgan droši varēja dēvēt par lielāko neveiksminieci. Dažādu tehnisku problēmu dēļ pieredzējušie komandas piloti Džensons Batons un Fernando Alonso veica pavisam nelielu apļu skaitu, turklāt spānis arī piedzīvoja arī avāriju, kas liedza piedalīties sezonas pirmajā posmā Austrālijā.

Pirmajos divos posmos vienīgā reize, kad "McLaren" formula šķērsoja finiša līniju, bija Austrālijā, kad Batons finišēja pēdējā – 11. – vietā. Malaizijā britu pilots izstājās (tāpat kā viņa komandas biedrs Alonso), bet Austrālijā spāņa aizvietotājs Kevins Magnusens nemaz netika līdz startam. Neskatoties uz pieticīgajiem rezultātiem, abi "McLaren" vadošie piloti Batons un Alonso apgalvo, ka komanda progresē.

"Tāda veida progress iedveš visai komandai pārliecību par izvēlēto ceļu. Tas, ko mēs paveicām starp Austrālijas un Malaizijas posmiem, bija ļoti iespaidīgi," sacīja Alonso. "Progress noteikti ir veikts. Ceru, ka spēsim būt vēl labāki nekā Malaizijā," piebilda Batons. Lai gan Malaizijā "McLaren" joprojām netika pie punktiem, taču komandas ātrums trasē bija daudz labāks.

"Mēs pilnībā apzināmies, ka nākamajās divās sacīkstēs mūsu uzlabojumi nebūs tik strauji kā starp pirmo un otro posmu," brīdināja "McLaren" komandas direktors Ēriks Buljē.

Sezonas nākamais posms notiks jau gaidāmajā nedēļas nogalē, kad sportisti sacentīsies Šanhajas trasē Ķīnā.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2015-04-07 18:45, pirms 9 gadiem
Honda motori zaudejot konkurentiem 100-125 zirgspekus, tas ir daudz, ko atspelet

  -1 [+] [-]

, 2015-04-07 19:04, pirms 9 gadiem
shumo rakstīja: Honda motori zaudejot konkurentiem 100-125 zirgspekus, tas ir daudz, ko atspelet
Avots!?

     [+] [-]

, 2015-04-07 21:15, pirms 9 gadiem

     [+] [-]

, 2015-04-07 21:17, pirms 9 gadiem

     [+] [-]

, 2015-04-07 21:28, pirms 9 gadiem
nu ar tādiem rezultātiem var tikai progresēt kur vēl sliktāk?

     [+] [-]

, 2015-04-07 21:34, pirms 9 gadiem
Ko te cepās, Renault zaudē ap 75-100 zirgiem, tā kā nav tik traki, Makiem esot padevusies ļoti laba šasija un aerodinamika, tāpēc nav ko pirms laika uztraukties, galu galā pirms gada, ferrari, un renault bija tikpat sūdīgā situācijā

     [+] [-]

, 2015-04-07 22:38, pirms 9 gadiem
fire rakstīja: Ko te cepās, Renault zaudē ap 75-100 zirgiem, tā kā nav tik traki, Makiem esot padevusies ļoti laba šasija un aerodinamika, tāpēc nav ko pirms laika uztraukties, galu galā pirms gada, ferrari, un renault bija tikpat sūdīgā situācijā
Bet ir tada atskiriba, ka Honda nav tik daudz iespejas uzlabot motoru ka tas bija konkurentiem, jo kvotu skaits ir ierobezots.

     [+] [-]

, 2015-04-07 22:41, pirms 9 gadiem
Zombijs rakstīja: Bet ir tada atskiriba, ka Honda nav tik daudz iespejas uzlabot motoru ka tas bija konkurentiem, jo kvotu skaits ir ierobezots.
Tu kļūdies.
Iepriekšēja sezona pārējie arī nevarēja uzlabot, neskaitot komponentes, kas saistītas ar dzinēja izturību un tikai tad , ja peikrita pārejās komandas.
Šogad, katrai komandai ir (motoru komandām) iespēja izmantot uzlabošanas punktus, mersedesiem ir palicis vismazāk, tātad vinu dzinēju pārak stipri neuzlabos, nākosie ir ferrari un renault, honda, renault un honda ir palikuši visvairāk punkti, kurus var uzlabot.
Hondas gadījumā viņi dzinēju vēl neizmanto uz max jaudu, protams, nenoķers šogad citus, taču nav tik bezcerīgi