Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1: ''Renaul'' startēs zelta kombinezonos, svētdien Malaizijā sola lietu

F1: ''Renaul'' startēs zelta kombinezonos, svētdien Malaizijā sola lietu
Pagājušā gada Malaizijas posma kvalifikācijā lija lietus, bet, kā būs šoreiz, rādīs laiks...
Foto: AFP/Scanpix
10:55
F1, F-1 2011, Malaizijas GP, kvalifikācija
Sebastien Vettel
1.70

Jau rīt ar pirmajiem treniņbraucieniem tiks dots starts sezonas otrajam F1 posmam, kurš notiks Malaizijā. Arī šoreiz, tāpat kā pagājušajā gadā, sinoptiķi Malaizijas posma laikā sola lietu.

Kā vēsta sinoptiķi, tad Malaizijā visas trīs dienas gaisa temperatūra pa dienu turēsies ap 30 grādiem. Kā šobrīd rāda meteoroloģiskais radars, tad tikai svētdien gaidāms lietus, taču, zinot kā laiks mainījies agrāk, tad šobrīd no radara vēstījumiem nav liela jēga, jo bieži vien laiks no saules uz lietus var nomainīties pāris minūtēs, kas arī pierādījās pagājušajā gadā.

''Renault'' startēs zelta kombinezonos

Ņemot vērā to, ka Malaizijā gaisa temperatūra ir ap 30 grādiem virs nulles, pilotiem šīs sacīkstes nesolās būt vieglas. ''Renault'' komanda jau paziņojusi, ka gan Niks Haidfelds, gan Vitālijs Petrovs šajā posmā startēs nevis savos ierastajos melnajos kombinezonos, bet gan speciāli šim posmam izgatavotos zelta kombinezonos. ''Ceram, ka šie kombinezoni mazāk uzņems karstumu un tajos būs nedaudz vēsāk,” saka Niks Haidfelds.

''HRT'' formulas tiek pie jauna priekšējā spārna

Pie jauna priekšējā antispārna tikusi ''HRT'' komanda, kura paredz, ka apļa laiks varētu uzlaboties par apmēram 0,7 sekundēm, kas tādējādi ļautu kvalificēties sacīkstēm (pirmajā posmā tas neizdevās). ''Esam noskaņoti pozitīvi, jo esam ieguvuši jaunu priekšējo spārnu, kā arī daudzas citas detaļas, kuras jau izmantosim treniņos,'' saka Vitantonio Liuci. ''Mēs būsim labāki nekā Austrālijā. Mēs nevaram 100% apgalvot, ka kvalificēsimies sacīkstēm, taču mūsu laikiem jābūt līdzīgiem ar ''Virgin'' komandas laikiem.''

Alonso paredz, ka no ''Ferrari'' daudz kas vēl sekos

''Mums uz Malaizijas posmu būs daži uzlabojumi, taču nekas ārkārtīgi svarīgs,'' iesāk Fernando Alonso. ''Mums jāturpina koncentrēties savam darbam un jācenšas no jaunā modeļa izspiest maksimumu. Esmu pārliecināts, ka no ''Ferrari'' daudz kas vēl sekos. Malaizijā lielu lomu spēlēs laika apstākļi, jo vienā brīdī var spīdēt saule, bet otrā - jau līt lietus. Te nebūs tik daudz kas atkarīgs no braucēja, kā no visas komandas darba kopā, kurai jābūt izstrādātam gan plānam B, gan C. Varbūt pat D.''

F1 trases būvniecība Krievijā rit pēc plāna

Jā sākotnēji tika ziņots, ka, iespējams, 2014. gadā Krievijā tomēr nenotiks F1 posms, tad nesen Krievijas F1 posma organizatori atzina, ka uztraukumam nav pamata. ''Trases būvniecība rit pēc plāna. Maijā Starptautiskā Olimpiskā komiteja iepazīsies ar trases gala versiju, kurā būs redzams, kā trase spēs sadzīvot ar olimpisko spēļu infrastruktūru,'' teikts oficiālajā paziņojumā.

Vēbers grib dzert šampanieti

''Malaizijā ir vienreizēja trase,'' saka Marks Vēbers. ''Šeit vienmēr ir interesantas sacīkstes, jo lielu lomu var nospēlēt laika apstākļi. Arī gaisa temperatūru spēlē lielu lomu, tāpēc paskatīsimies, kā šeit uzvedīsies ''Pirelli'' riepas. Mums ir daudz informācijas no pirmās sacīkstes, tāpēc ceram, ka mūsu formula būs laba arī Malaizijā – gribu šī posma beigās dzert šampanieti.''

Piedalies konkursā: "Bosch F1 prognozes":

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

  -2 [+] [-]

, 2011-04-07 13:18, pirms 13 gadiem
Nu skolā laikam latviešu valodas stundas tika neapmeklētas vai arī nogulētas, tik daudz kļūdu.

  -4 [+] [-]

, 2011-04-07 13:32, pirms 13 gadiem
ja godigi, es labak gribetu redzet saciksti bez lietus. lietu nevares redzet kurs kuram pietuvojies vai kurs no kura attalinajies. un ari uzvaretaj komanda jau butu skaidra, jo Red Bull ar savu prieksejo gumijas antisparnu un lielo piespiedejspeku paietu visiem garam ka stavosiem.

     [+] [-]

, 2011-04-07 16:35, pirms 13 gadiem
dzivis rakstīja: Nu skolā laikam latviešu valodas stundas tika neapmeklētas vai arī nogulētas, tik daudz kļūdu.
Nesaprotu ko jūs tur cepaties par tām kļūdām! Tak kāda velna pēc jūs te sēžat un lasat jums tik ļoti tracinošos raktus tak ejat prom no šitā portāla un meklējiet citu.