Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Skandāls ap 'Red Bull' vadītāju Horneru nerimst, parādās jauna informācija

Juris Grīns
Juris Grīns

Skandāls ap 'Red Bull' vadītāju Horneru nerimst, parādās jauna informācija
Kristians Horners. Foto: Motorsport.com

Sākot ar Bahreinas GP nedēļas nogali F1 aizkulisēs sākušās lērums baumu saistībā ar "Red Bull" komandu. Nerimst arī Kristiana Hornera skandāls, neskatoties uz to, ka īsi pirms sezonas pirmā posma viņš tika pilnībā attaisnots.

Neskatoties uz Hornera attaisnošanu un atbalsta vārdiem no Maksa Verstapena, kritiku "Red Bull" vienības vadītāja virzienā drīz pēc Bahreinas GP veltīja pilota tēvs Joss Verstapens. Viņš uzskata, ka komanda pamatīgi cietīs, ja Horners paliks tās vadītāja amatā.

"Šeit valda spriedze, kamēr viņš paliek savā amatā," saka Joss Verstapens. "Tādā gadījumā komandai ir drauds tikt sagrautai. Tā kā ir šobrīd, nevar turpināties. Tas novedīs pie eksplozijas. Viņš tēlo upuri, kamēr patiesībā ir tas, kurš rada problēmas."

Jautāts, vai viņš pats nebija tas, kurš izplatīja pret Horneru vērsto informāciju, lai ietekmētu vadītāju, Joss sacīja: "Tam nebūtu nekādas jēgas. Kāpēc, lai es to darītu, kad Maksam ir tik labi rezultāti?"

"Marca.com" vēsta, ka sieviete, kurai Horners it kā sūtījis nepiedienīgus ziņojumus, esot bijusī sekretāre, ar kuru Josam Verstapenam šobrīd ir romantiskas attiecības, kamēr iepriekš tā bijusi "Red Bull" bosa mīļākā. Tas varētu izskaidrot, kāpēc Joss šo situāciju uztver tik personiski.

Savukārt nupat anonīms avots esot izsūtījis dažādiem F1 pārstāvjiem pierādījumus ar ekrānšāviņiem no "WhatsApp" sarakstes, kurās redzams, ko tieši Horners sūtījis.

"FormulaPasion.it" tikmēr raksta, ka pagājušajā gadā Horners vērsies ar piedāvājumu pie taizemiešu Jūvidju ģimenes, kam pieder lielākā daļa no "Red Bull" kompānijas. Ar britu finansistu atbalstu Horners gribējis panākt, lai F1 komanda tiktu pilnībā atdalīta no pārējā "Red Bull" uzņēmuma. Tas esot radījis saspīlētas attiecības starp Horneru un komandas īpašniekiem Austrijā.

Var secināt, ka šajā lietā vēl nekas nav beidzies.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2024-03-07 13:27, pirms 2 mēnešiem
Joss ir izblamējies bijušais F1 pilots, kurš tagad savus sapņus izdzīvo caur dēlu, riskējot, sagraut dēla iespējas kļūt par visu laiku titulētāko pilotu.

Es RB vietā kārtīgi apsvērtu iespējas tikt no Verstapeniem vaļā un dot iespēju Albonam un Sainzam nākamgad. Ja Perezs var būt visiem priekšā ar šo formulu, tad manis, augstākminētie, piloti var noteikti, kā minimums, paveikt to pašu.

     [+] [-]

, 2024-03-07 18:55, pirms 2 mēnešiem
Beigu beigās, ja Josam pašam nepieleks, tad Maksim būs jāpasaka, lai šamais savu aizvainoto ego patur pie sevis un viss. Pa lielam viss šitais ir pilnīgs sviests. Par sportiskam lietām paris raksti, bet par šitām baumām spekulācijām par f1 rakstošie mediji cep n-tos rakstus dienā...pilnīgs idiotisms.

     [+] [-]

, 2024-03-07 19:00, pirms 2 mēnešiem
Maksim vispār tā F1 politika neinteresē, to jau viņš gadiem ir teicis. Viņu interesē tikai sportiskā puse visam tam pasākumam. Baumas, ka šamais ies uz mercedes ir pilnīga šizofrēnija. Bet vienalga tik štancē un štancē tās baumas. "Massa teica to", "R. Šūmahers saka šo", "Čandoks doma tā", "Sētnieks saņa pie Top! veikala uzskata šādi" utt.