Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens: "Rosbergs ir jaunais Vilnēvs"

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens: "Rosbergs ir jaunais Vilnēvs"
Makss Verstapens. Foto: Facebook.com/MaxVerstappen

Atbildot uz Niko Rosberga pausto kritiku, Makss Verstapens nosaucis 2016. gada F1 čempionu par jauno Žaku Vilnēvu, kurš saviem interneta video visām pūlēm cenšas piesaistīt skatītājus un nopelnīt ar to naudu.

Verstapens kritiku izpelnījās pēc tam, kad Beļģijas F1 posma pirmajā līkumā uztriecās Kimi Raikonenam, ar bojātu auto turpināja braukt un "Eau Rougel" līkumā, nolūstot ritenim, avarēja.

"Verstapens atgriezās pie savas vecās būtības," savā videoblogā sacīja Rosbergs. "Tas bija agresīvi, pārāk agresīvi. Es nesaprotu, kā tā var būt, ka viņš ar salauztu mašīnu turpina braukt pilnā ātrumā."

Vaicāts par šiem izteikumiem, Verstapens atzina, ka Rosbergs cenšas piesaistīt sev uzmanību un atgādina kādu citu pasaules čempionu, kurš arī ar saviem spriedumiem mēdz būt skandalozs.

"Mani pārāk neinteresē, ko viņš saka savos kanālos," atzīst "Red Bull" pilots Verstapens. "Manuprāt, viņš ir jaunais Žaks Vilnēvs. Rosbergs tagad ir tas, kurš pastāvīgi grib dalīties ar strīdīgiem viedokļiem. Varbūt viņš vienkārši cenšas piesaistīt jaunus skatītājus? Viņš tā dara ļoti bieži. Gada sākumā viņš mani nosauca par narcistisku. Tas ir ļoti ekstrēms apgalvojums. Varbūt viņš ar savu "YouTube" kanālu grib nopelnīt naudu."

Rosbergs karjeru pabeidza uzreiz pēc vienīgā F1 titula izcīnīšanas. Verstapenam šajā sakarā ir kas piebilstams: "Ja viņš būtu turpinājis startēt sacīkstēs, varētu nopelnīt daudz vairāk nekā ar šiem video."

Izmantotie resursi:
GPFans - The world's fastest-growing...

     [+] [-]

, 2019-09-06 18:50, pirms 5 gadiem
Besī šis gailēns, tā pat kā tēvs viņa. Neviens neko nevar pateikt par viņu atceros kā gāja skaidroties pēc tādas pašas avārijas tagad čiepst.

     [+] [-]

, 2019-09-07 00:30, pirms 5 gadiem
Jā, Rosbergs ir tas, kas grib nopelnīt naudu ar savu youtube kanālu Viņam tā spiež tie centi. Tas pēdējais teikums vispār reti riebīgs. Džeks vienkārši nespēj sagremot, ka kāds viņam bik izborzīja.

Cik es pārīti video esmu redzējis no ROS, tad viņš tīri adekvāti izsaka savu viedokli par aizgājušās gonkas notikumiem.