Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Fetels: Par titulu cīnīsies "Mercedes"

Fetels: Par titulu cīnīsies "Mercedes"
Sebastians Fetels
Foto: AFP/Scanpix

"Ferrari" komandas pilots Sebastians Fetels atzinis, ka galvenie favorīti cīņā par pirmās formulas čempiontitulu 2015. gadā būs "Mercedes" braucēji Niko Rosbergs un Luiss Hamiltons, kurš izcīnīja titulu pagājušajā gadā.

"Izredzes abiem ir 50 pret 50. Pagājušajā gadā negaidīju, ka Rosbergs būs tik spēcīgs, īpaši kvalifikācijā. Pēc tam sacensībās viņš vienmēr bija tuvu Hamiltonam. Man viņi abi būs galvenie favorīti, kurus jāmēģina uzvarēt," savās pārdomās par gaidāmo sezonu dalījās Fetels, kurš iepriekš pārstāvēja "Red Bull" komandu, bet starpsezonā noslēdza līgumu līdz 2017. gadam.

"Grūti šobrīd pateikt, cik spēcīgi esam. Mums jābūt pacietīgiem. Formula noteikti iet labi, mēs abi [ar komandas biedru Kimi Raikonenu] esam priecīgi," atklāja četrkārtējais pasaules čempions. ""Ferrari" ir komanda, kas pēdējā laikā redzējusi daudzus nākam un ejam. Mums būs vajadzīgs laiks, lai adaptētos, bet agrāk vai vēlāk viss būs kārtībā. Nezinu, vai tas notiks jau šosezon, bet, ja nē, gaidīsim 2016. gadu."

Tāpat Fetels, kurš bērnībā sapņojis par "Ferrari" komandas pārstāvēšanu, atzinis, ka kontakts ar itāliešu komandu sācies jau pirms septiņiem gadiem. "No 2008. gada uzturēju kontaktu ar ["Ferrari"komandas bosu Stefano] Dominekali, diskutējot par potenciālo nākotni "Ferrari" komandā. 2010. gadā mani atkal uzrunāja, bet tās bija tikai sarunas. 2012. un 2013. gada ziemā slepeni devos uz "Ferrari" mītni, lai apspriestu šo tēmu ar komandas prezidentu."

Izmantotie resursi:
Sports News and Views
autosport.com - the authority on Formula One,...


, 2015-03-06 13:35, pirms 9 gadiem
Šaubu nav. ';
, 2015-03-06 13:40, pirms 9 gadiem
Tu nosākuma Kimi uzvari, pēctam blisinies uz tādu pašu ībli kā pats - Hamiltonu.
, 2015-03-06 14:14, pirms 9 gadiem
Vitinka rakstīja: Tu nosākuma Kimi uzvari, pēctam blisinies uz tādu pašu ībli kā pats - Hamiltonu.
Tu jau būsi tas īblis, kas blisināsies uz leģendām caur parašo linku, jo tādam nullei kā tev, noteikti pat pienācīga sporta kanāla nav.

Veiksmi.
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.