Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" pilots Sainss pēc Itālijas GP ticis aplaupīts

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" pilots Sainss pēc Itālijas GP ticis aplaupīts
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Spāņu F1 pilots Karloss Sainss, pēc izcīnītās trešās vietas Itālijas GP izcīņā, piedzīvojis laupīšanas uzbrukumu. Viņam nozagts dārgs rokas pulkstenis, taču veiksmīgā kārtā to izdevies atgūt.

Sainss devās prom no "Armani" viesnīcas Milānā, kad viņam uzbruka trīs cilvēki, kuri pirms tam kādu laiku bija stāvējuši ārā un gaidījuši. Pats sportists un vairāki komandas darbinieki sākuši pakaļdzīšanos, iesaistījušies vēl vairāki cilvēki, kas bija liecinieki zādzībai.

Tiek ziņots, ka Sainss atguvis nolaupīto rokas pulksteni. Sākumā ar auto, bet pēc tam skriešus izdevies panākt vienu no trim noziedzniekiem, nedaudz vēlāk apturēti arī pārējie divi. Ieradās policija un 18 līdz 20 gadus veco trijotni aizturēja.

Vēl pirms atgriešanās viesnīcā sportists atguvis savu pulksteni. Zināms, ka tas bijis "Ferrari" komandas sponsora "Richard Mille" ražojuma modelis "Alexander Zverev", nosaukts par godu vācu tenisistam. Pulksteņa vērtība ir aptuveni 275 tūkstoši eiro.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv