Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Alonso atgriezīsies "McLaren" sastāvā?

Juris Grīns
Juris Grīns

Alonso atgriezīsies "McLaren" sastāvā?
Fernando Alonso. Foto: Facebook.com/FernandoAlonsoOficial

Divkārtējais F1 pasaules čempions Fernando Alonso, kurš savu karjeru pēc pagājušās sezonas iepauzēja, šonedēļ gaidāmajā Itālijas "Grand Prix" izcīņā ieradīsies kopā ar savu bijušo komandu "McLaren". Iespējams, jau nākamgad viņš atkal startēs sacīkstēs.

Lai gan oficiāli tas vēl nav paziņots, izskatās, ka janvārī Alonso pirmo reizi karjerā piedalīsies Dakaras rallijā, pārstāvot "Toyota" komandu. Jau iepriekš viņš testēja bezceļu sacīkstēm būvēto pikapu, bet tikko pabeidzis divas dienas ilgušus testus Polijā.

"McLaren" boss Andreass Seidls apstiprina, ka Alonso ieradīsies Moncā, lai apciemotu komandu un novērotu notiekošo.

Interesanti, ka pastāvēja neliela iespēja Alonso startēt pagājušajā nedēļā notikušajā Beļģijas F1 posmā, jo Lendo Noriss bija savainojis pēdu. Uz Spā-Frankošamps trasi brits tomēr ieradās labā formā un līdz pēdējam aplim turējās piektajā vietā, pirms piedzīvoja izstāšanos. Vēlāk gan parādījās informācija, ka Norisa nestartēšanas gadījumā pie stūres sēstos testpilots Sergejs Sirotkins.

Zināms, ka Alonso Moncā plānotas pārrunas ar "McLaren". Kamēr vieni uzskata, ka tiks runāts par sportista iespējamo atgriešanos F1 čempionātā, Seidls saka, ka runa būs par jauno "IndyCar" projektu, kurā spānis varētu līdzdarboties.

"Viņš ir informēts un mēs par to Moncā runāsim," saka Seidls.

Citi avoti tikmēr apgalvo, ka Moncā Alonso ieradīsies un aizstās rezervista lomā Sirotkinu, gadījumā, ja Noriss nevarēs startēt tā paša savainojuma dēļ. Alonso arī ir testējis 2019. gada "McLaren" sacīkšu formulu, kamēr Sirotkinam šāda iespēja vēl nav bijusi.

Izmantotie resursi:
grandpx.news

     [+] [-]

, 2019-09-04 20:26, pirms 5 gadiem
Tas, ka Alonso nākamgad atgriezīsies McLaren ir pilnīgākās muļķības. Alonso Itālijā ir ieradies, jo pastāv iespēja, ka Noriss traumas dēļ varētu nestartēt Moncā