Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels: "Esmu noskaņojies tikai uz uzvaru"

Jānis Pārums

Fetels: "Esmu noskaņojies tikai uz uzvaru"
Sebastians Fetels
Foto: AFP/Scanpix

Pērn Turcijas "Grand Prix" laikā vāciešu F1 pilots Sebastians Fetels cīnījās par līderpozīcijām, taču izstājās pēc sadursmes ar komandas biedru. Šoreiz vācietis Stambulā ieradies pasaules čempiona statusā un noskaņojies tikai uz uzvaru, cerot nepieļaut pērnā gada scenāriju.

"Mēs labi iesākām sezonu, taču tās sacīkstes jau ir aiz muguras un tagad mums jāskatās tikai uz priekšu – jāizdara spiediens uz konkurentiem un no katra posma jāiegūst maksimums. Ja šoreiz iztiksim bez problēmām ar KERS, mūsu pārsvaram jābūt no trim līdz piecām desmitdaļām aplī," sacīja Fetels.

"Sadursme ar Marku [Vēberu] 2010. gadā? Es nedomāju par pagātni, jo nevaru to mainīt," uzsvēra vācietis. "Svarīgi pēc tādām situācijām izdarīt pareizos secinājumus, kaut ko iemācīties. Es secinājumus esmu izdarījis un tagad noskaņojies tikai uz uzvaru."

"Sezona ir gara, no katra posma jācenšas iegūt maksimumu punktu, jo pretinieki ir ļoti spēcīgi. Vēl daudz kas var izmainīties. Pērn daudzi uzskatīja, ka Alonso nav izredžu, taču "Ferrari" kļuva krietni spēcīgāki sezonas otrajā pusē un Fernando gandrīz izcīnīja titulu. Konkurentus nedrīkst nenovērtēt, viņi izdarīs visu, lai atspēlētos," pārliecināti bilda Fetels.

Izmantotie resursi:
f1news.ru

  -2 [+] [-]

, 2011-05-04 20:36, pirms 13 gadiem
O, formula atkal būs nedēļas nogalē. Ātri gan pagāja 3 nedēļas, tas laikam tāpēc, ka bija snūkera čempis

  +2 [+] [-]

, 2011-05-05 10:50, pirms 13 gadiem
kaads vel snuukera chempis liecies miera... kuram tas intrese ja ir HOKEJA chempionats un sagatavosanas tam..