Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Džensons Batons nosauc sešus spēcīgākos F1 pilotus

Juris Grīns
Juris Grīns

Džensons Batons nosauc sešus spēcīgākos F1 pilotus
Džensons Batons. Foto: Motorsport.com

Ilggadējais "Formula 1" pilots Džensons Batons intervijā "Sky Sports" nosaucis sešus, viņaprāt, spēcīgākos pilotus no tā laika, kad pats piedalījās čempionātā. No aizvien aktīvajiem braucējiem šajā sarakstā iekļauti trīs sportisti.

Batons F1 pasaules čempionātā piedzīvoja garu un veiksmīgu karjeru, startējot sacīkstēs no 2000. līdz 2016. gadam, bet 2017. gadā piedaloties vienā posmā. Šajā laikā viņš pārstāvēja tādas komandas kā "Williams", "Benetton", "Renault", "BAR", "Honda", "Brawn" un "McLaren", izcīnīja 15 uzvaras, 50 reizes kāpa uz pjedestāla un 2009. gadā arī ieguva savā īpašumā vienīgo titulu.

"Es nosaukšu sešus pilotus, bet tie būs seši, ar kuriem es pats esmu sacenties, jo tikai tā varu izvērtēt braucējus," vaicāts par viņaprāt labākajiem sešiem F1 pilotiem, sacīja Batons. "Man vienmēr šķitis grūti salīdzināt tādus pilotus kā Fanhio un Hamiltons. Pirms vairākām desmitgadēm šis bija pilnībā cits sports."

Batons savā sarakstā iekļāvis Lūisu Hamiltonu, Fernando Alonso, Sebastianu Fetelu, Maksu Verstapenu, Miku Hakinenu un Mihaelu Šūmaheru.

"Es šajā sarakstā iekļauju Lūisu Hamiltonu un Fernando Alonso," savu viedokli pauda brits. "Ar viņiem abiem biju komandas biedrs, un viņi abi ir milzīgi talanti atšķirīgos veidos. Sebastians Fetels. Viņš pēkšņi izcīnīja četrus titulus, un tas bija kaut kas liels. Tagad viņam ar spēcīgu komandas biedru ir grūtāk parādīt savu sniegumu, bet esmu pārliecināts, ka tas viņu padarīs par labāku pilotu nākotnē. Tad man jānosauc Makss Verstapens. Nebraucu sacīkstēs kopā ar viņu daudzus gadus, bet redzēju viņa sniegumu tādos grūtos apstākļos kā 2016. gada posms Brazīlijā. Tas bija satriecoši, ko viņš spēj darīt ar mašīnu. Ik reizi, kad viņš iebrauca pirmajā līkumā, šķita, ka nespēs nokontrolēt auto. Citi jau piecas reizes tur būtu avarējuši, bet viņam izdevās noturēties trasē. Pārējie divi ir no manas agrīnās F1 karjeras - tie ir Mika Hakinens un, bez šaubām, lieliskais Mihaels Šūmahers."

Izmantotie resursi:
Breaking F1 News, Live Race Coverage, Results...

     [+] [-]

, 2020-04-02 16:08, pirms 4 gadiem
Jebkurš viņa laika biedrs būtu nosaucis šos pašus pilotus. Varbūt kāds asāku izjūtu cienītājs būtu pieķēris klāt Montoiju vai Kimi.

  -4 [+] [-]

, 2020-04-02 16:27, pirms 4 gadiem
To morālo tizleni šūmaheru varēja nepieminēt. Neko viņš godīgi savā dzīvē nav izcīnījis. Un tagad maksā par to kā dārzenis.

     [+] [-]

, 2020-04-02 17:50, pirms 4 gadiem
gramofons rakstīja: To morālo tizleni šūmaheru varēja nepieminēt. Neko viņš godīgi savā dzīvē nav izcīnījis. Un tagad maksā par to kā dārzenis.
Fuj, Fuj, FUJ!!!! Kā var kko tādu rakstīt..

     [+] [-]

, 2020-04-03 15:21, pirms 4 gadiem
Verstapenu pret Irvainu mainitu

     [+] [-]

, 2020-04-03 22:45, pirms 4 gadiem
Takuma Sato