Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sardžents paliek "Williams" sastāvā uz nākamo F1 sezonu

Juris Grīns
Juris Grīns

Sardžents paliek "Williams" sastāvā uz nākamo F1 sezonu
Logans Sardžents. Foto: Williams Racing

"Williams" komanda piektdien paziņoja par lēmumu paturēt sastāvā Loganu Sardžentu arī uz nākamo F1 sezonu. Tas nozīmē, ka visu komandu sastāvi nākamgad čempionātā būs tieši tādi paši, kā noslēdzoties šai sezonai.

Sardžents šogad aizvadīja debijas sezonu 'Formulā 1', ko nevarētu nosaukt par izdevušos. Amerikāņu sportists regulāri bija lēnāks par pieredzes bagātāko komandas biedru Aleksu Albonu, bet vienīgo punktu izcīnīja māju posmā Ostinā, kur guva desmito vietu. Čempionāta kopvērtējumā Sardžents palika priekšpēdējais, zaudējot vien Nikam de Vrīsam, kurš neveica pilnu sezonu.

Jau iepriekš "Williams" pauda, ka labprāt dotu Sardžentam vairāk par vienu sezonu, lai braucējs sevi pierādītu. Medijos gan tika plaši runāts par viņa nomaiņu. Neskatoties uz daudzajām avārijām, kas radījušas lielus finansiālus zaudējumus, komanda tomēr uzsvēra pilota progresu sezonas gaitā, pieņemot lēmumu pagarināt ar sportistu līgumu uz 2024. gadu.

"Williams" bija pēdējā komanda, kas vēl nebija apstiprinājusi pilnu sastāvu nākamajai sezonai. Tagad zināms, ka visās vienībās piloti paliks tie paši, kas bija šīs sezonas noslēgumā.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2023-12-02 15:17, pirms pusgada
Čempionāta kopvērtējumā Sardžents palika priekšpēdējais, zaudējot vien Nikam de Vrīsam, kurš neveica pilnu sezonu.

Ko tieši viņš zaudēja Nikam ? 🤣😂