Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Video: "Rally Kurzeme" kļuvis par lielāko autosporta notikumu Baltijā

Aigars Prūsis
Aigars Prūsis @Prusis
Šī gada "Rallijs Kurzeme" bija ne tikai īpašs ar to, ka viens no rallija posmiem risinājās leģendārajā Liepājas Piena kombināta trasē, bet arī tādēļ, ka pulcēja rekordlielu dalībnieku skaitu. Ātruma festivāls šogad sagādāja daudz pārsteigumu, tādēļ vairāk par lūkojat "Kurzemes rallija" direktora Ulda Hmieļevska stāstījumā.
Vērtējums: -1

  -4 [+] [-]

, 2012-08-29 18:53, pirms 12 gadiem
lielākā noteka drīzāk..

  +2 [+] [-]

, 2012-08-29 22:21, pirms 12 gadiem
Lielākais autosporta notikums Baltijā bija rally Estonia 2012.Kartinga,Rallija,Dragreisa dalībnieku kopums Liepājā ,nespēja pārspēt rally Estonia dalībnieku kvalitāti,daudztautību,interesi.Kā arī Liepājas pilsetas dops bija parodija par ātrumposmu,kas pabojāja sacensību organizācijas kopumu...diemžēl............,..patiesi.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-29 22:49, pirms 12 gadiem
Rallijs-2002 rakstīja: Lielākais autosporta notikums Baltijā bija rally Estonia 2012.Kartinga,Rallija,Dragreisa dalībnieku kopums Liepājā ,nespēja pārspēt rally Estonia dalībnieku kvalitāti,daudztautību,interesi.Kā arī Liepājas pilsetas dops bija parodija par ātrumposmu,kas pabojāja sacensību organizācijas kopumu...diemžēl............,..patiesi.
pilnībā tev piekrītu, sākumā pirms rallija gāja tādas runas par pilsētas dopu, ka nu likās ka būs kaut kas neredzēts un grandiozs, še tev nu bija Liepājas piena kombināta sporta komplekss. tad jau jebkurus 4 krustojumus pie Rēzeknes gaļas kombināta varētu nosaukt par RKG sporta kompleksu