Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Eislers sīvā cīņā ar 0.099 sekunžu pārsvaru uzvar Preses nama trasē

Eislers sīvā cīņā ar 0.099 sekunžu pārsvaru uzvar Preses nama trasē
Foto: openkart.lv

Pēc pieciem braucieniem ar apļa laiku kopējās summas pārsvaru 0,099 sekundes Attīstības līgas trešajā posmā Preses nama kartinga hallē uzvaru izcīnīja šīs trases izcilais speciālists Sandis Eislers.

Lai arī Kaspars Ritums uzrādīja dienas ātrāko laiku un bija ātrākais ar diviem no pieciem kartiem, ar to bija par maz, lai uzvarētu otrajā Attīstības līgas sacīkstē pēc kārtas.

Pārsteidzoši trešais jaunās paaudzes braucējs Markuss Spīķis no slavenās autosportistu dinastijas, turklāt Markusam uz goda pjedestāla izdevās kāpt jau pirmajā Openkart sacīkstē.

Nieka 0,018 no pjedestāla atpalika Jurijs Fedorenko, bet pirmo sešinieku noslēdza Kristaps Mietulis un Kristaps Ķilkuts.

Ritumam izdevās būt ātrākajam ar diviem kartiem, bet pa vienai reizei to paveica Eislers, Markuss un Fedorenko.

Pirmajā trijniekā vēl spēja ar atsevišķiem kartiem iespraukties Toms Sakalausks un Kristaps Ķilkuts pa divām reizēm, bet Kristaps Mietulis un Mārtiņš Ozoliņš pa vienai reizei.

Attīstības līgas trešā posma rezultāti: Openkart - amatieru kartinga sacensības

Izmantotie resursi:
Openkart - amatieru kartinga sacensības


Karloss Sainss un Šarls Leklērs

''Hewlett Packard'' kļūst par Ferrari titulsponsoru

''Ferrari'' F1 komanda ir parakstījusi ilgtermiņa sponsorēšanas līgumu ar amerikāņu tehnoloģiju gigantu ''Hewlett Packard''. Pēc neoficiālas informācijas darījuma vērtība ir 90 miljoni dolāru sezonā.

Klausītava | "Ideālā 1. formula ar Aldi Putniņu": Sesks un Francis par dalību WRC

Podkāstā "Ideālā 1. Formula ar Aldi Putniņu'' viesos Mārtiņš Sesks un Renārs Francis. Mārtiņš un Renārs stāsta par lēmumu startēt WRC, niansēm, ar ko atšķiras "Rally1" klases automašīna, kā arī atklāj mērķus un savus nākotnes plānus.
Andžejs Ļebedevs. FIM Speedway Grand Prix

Ar Andžeju Ļebedevu sastāvā startēs jaunā pasaules spīdveja čempionāta sezona

Šajā nedēļas nogalē sāksies FIM pasaules spīdveja čempionāta (FIM Speedway Grand Prix) 2024. gada sezona, pasaules ātrākajiem spīdveja braucējiem, sacenšoties Donji Kraljevecā, Horvātijā. Pirmo reizi pasaules čempionāta vēsturē pilnu tā sezonu veiks Latvijas motosportists Andžejs Ļebedevs, kurš iekļauts braucēju pamatsastāvā, startējot arī 7. septembrī FIM Speedway Grand Prix paredzētajā posmā Rīgā, Latvijā.