Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Keslovskis svin uzvaru Atlantā

Juris Miņins
Juris Miņins

Keslovskis svin uzvaru Atlantā
Breds Keslovskis (priekšplānā)
Foto: AFP/Scanpix

Breds Keslovskis, neskatoties uz veselības problēmām, spēja būt ātrāks par visiem citiem un uzvarēja NASCAR "Monster Energy Cup Series" otrajā posmā, kas norisinājās Atlantā

Breds Keslovskis sacīkstes Atlantas autotrekā sāka no 19. pozīcijas, taču tā nebija vienīgā problēma, kas viņu nomocīja, jo tieši pirms brauciena "Team Penske" pilots bija saķēris vīrusu, kā rezultātā viņam esot bijušas problēmas ar vēderu. Tiesa, ne viens, ne otrs apstāklis neapturēja Keslovski un viņš tika pie savas 28. uzvaras Kausa izcīņas braucēja karjerā.

Jāpiebilst arī, ka šī nav pirmā reize, kad Keslovskis parāda raksturu – kādu laiku atpakaļ viņš uzvarēja sacīkstes pāris dienas pēc tam kā bija lauzis potīti. Jāatzīmē, ka šī ir viņa 60. uzvara "Team Penske" rindās un tādējādi viņš ir kļuvis par uzvarām bagātāko šīs komandas pilotu.

Otrajā vietā finišēja Martins Truekss, kurš pirms nedēļas nespēja turēt līdzi saviem komandas biedriem, kuri savāca visu goda pjedestālu. Tiesa, arī šoreiz Truekss nebija priecīgs, jo izteicās, ka atpalicēji viņu esot bremzējuši, kas viņam traucēja cīnīties ar Keslovski.

Trešais finišēja Kurts Bušs, bet viņa komandas biedrs Kails Larsons, kurš vadībā atradās visilgāk no visiem, 142 apļus, palika ceturtais, jo saņēma sodu par ātruma pārsniegšanu boksu celiņā.

Kevins Harviks un Klints Bovjers noslēdza pirmo piecinieku.

Jāpiebilst, ka starpfinišos pie uzvarām tika Larsons un Harviks, kuri arī lielu sacensību daļu cīnījās par līderpozīcijām.

NASCAR "Monster Energy Cup Series" kopvērtējums

#PilotsPunktiUzvaras
1.Denijs Hemlins871
2.Breds Keslovskis721
3.Kevins Harviks790
4.Kails Bušs780
5.Kails Larsons770
6.Džoijs Logano750
7.Eriks Džonss680
8.Kurts Bušs630
9.Klints Bovjers600
10.Rikijs Stenhauss jr.600
............

Izmantotie resursi:
https://www.nascar.com/

     [+] [-]

, 2019-02-25 14:53, pirms 5 gadiem
Izskatās kad Kurtam komandas maiņa pat nākusi par labu, vismaz pagaidām izskatās spēcīgs. Tik jautājums vai viņš tiks pie nākamā līguma ja tiks chase iekšā?