Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"LMT Autosporta Akadēmijas" sportiste Beate Klipa gatavojas uzvarām autokrosā

Juris Grīns
Juris Grīns

"LMT Autosporta Akadēmijas" sportiste Beate Klipa gatavojas uzvarām autokrosā
Beate Klipa
Foto: Kalvis Zaļaiskalns

Šī gada 26. aprīlī "LMT Autosporta Akadēmijas" sportiste Beate Klipa aizvadīs sezonas pirmās sacensības autokrosā, startējot ar B600 bagiju. Šīs sacīkstes, kuras norisināsies Smiltenē, būs Latvijas čempionāta, Lietuvas čempionāta un Baltijas autokrosa čempionāta 1. posms. Sacensību starts tiks dots plkst.10:00, sporta kompleksā "Teperis", un tajās piedalīsies vairāk nekā 100 autosportisti.

"LMT Autosporta Akadēmijas" jaunpienācēja B. Klipa šīm sacensībām ir gatavojusies vairākus mēnešus, veicot treniņbraucienus un fiziskās sagatavotības treniņus. Trenēšanās process bijis ļoti sarežģīts un nācies saskarties arī ar problēmām.

"Nedēļa, kad norisinājās aktīvi treniņbraucieni nebija veiksmīga, jo bagijam saplīsa motors un nācās treniņus pārtraukt," stāsta Beāte.

"Motors ir nokalpojis godam, pagājušās sezonas 5 uzvaras ir labs rādītājs! Uztraukumam nav pamata, jo vienmēr ir iespējams risinājums. Mēs jau bijām sagatavojuši rezerves motoru un ieguldījām lielu darbu, lai svētdien Smiltenē varētu startēt ar pilnu atdevi," motivācijas pilna stāsta B. Klipa.

B. Klipa ir ieguldījusi daudz pūļu un darba, lai sagatavotos šī gada sezonas startiem, jo paralēli mācībām ir jākoncetrējas sportam. Beate, kura ir līdz šim vienīgā daiļā dzimuma pārstāve - Latvijas autosporta čempione, centīsies attaisnot savu titulu un aizstāvēt to arī šosezon. Šogad B. Klipas bagijam ir netikai jauns motors, bet arī vizuālais veidols - varēsiet to vērot sarkani baltos "LMT Autosporta Akadēmijas" toņos.

Arī 2015. gadā visoperatīvāko informāciju varat iegūt LMT Autosporta Akadēmijas sociālajos tīklos - Twitter kontā @Auto_Akademija, Instagram: Auto_Akademija, facebook.com un youtube.com/user/OkartesAutoAkademija. Plašāka informācija par komandu un tās dalībniekiem - LMT Autosporta Akadēmija

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Jātnieks,
LMT Autosporta Akadēmijas
sabiedrisko attiecību speciālists