Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Blušs negaidīti pārtrauc dalību Amerikas "Formula Drift" čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Blušs negaidīti pārtrauc dalību Amerikas "Formula Drift" čempionātā
Kristaps Blušs. Foto: formulad.com

Latviešu autosportists Kristaps Blušs šosezon nepiedalīsies ASV bāzētajā "Formula Drift" čempionātā, kur ar viņa komandas būvētu auto turpmāk startēs pašreizējais čempions Džeimss Dīns.

Blušs oficiāli paziņojis, ka uz nenoteiktu laiku pārtrauc dalību prestižajā drifta seriālā: "Ir laiks paziņot, ka 2019. gadā nestartēšu "Formula Drift" čempionātā. Vēlu visu to labāko gan čempionātam, gan tā dalībniekiem. Nav viena konkrēta iemesla, bet ir sajūta, ka kaut kas jāmaina, un pārmaiņas nāk par labu."

Drifta disciplīnas speciālists Blušs Amerikā startēja kopš 2015. gada un guva arī vērā ņemamus sasniegumus. 2017. gadā viņš kopā ar savu komandu "HGK Racing" izcīnīja augsto ceturto vietu sezonas kopvērtējumā, kas ir sportista līdz šim labākais rezultāts, savukārt pērn, kad kopvērtējumā neizdevās iekļūt pirmajā desmitniekā, Atlantas trasē Blušs izcīnīja savu pirmo uzvaru "Formula Drift" posmos.

Blušs arī atklāj, ka šosezon būs redzams trasē, bet par sīkākiem plāniem vēl nerunā.

Tikmēr jau šosezon "Formula Drift" posmos ar "HGK Racing" izgatavotu "BMW" drifta auto startēs aizvadīto divu sezonu čempions Džeimss Dīns no Īrijas, kurš spēkratu saņems tuvākajā laikā.

Izmantotie resursi:
Jaunumi « Sākums - AutoEuro