Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Sākusies pieteikšanās Latvijas autokrosa čempionāta pirmajam posmam

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Sākusies pieteikšanās Latvijas autokrosa čempionāta pirmajam posmam
Foto: autocross.lv

Publicēts Latvijas autokrosa čempionāta pirmā posma Smiltenē nolikums un pieteikuma veidlapa, kas nozīmē, ka oficiāli sākusies pieteikšanās sezonas pirmajai sacīkstei!

Tepera trasē 29. un 30. aprīlī paredzētajā cīņā Latvijas čempionāta ieskaitē startēs 1600, 2000 Super, Open 2500, B600, VAZ Klasika un Mini bagiju klase. Latvijas kausa izcīņas statusā startam gatavojas Open 4500 kategorija, savukārt Baltijas kausa režīmā cīņā dosies Buggy 1600 klases braucēji.

Tas nozīmē, ka sportistiem ne tikai laicīgi jāķeras pie licencēšanas procesa veikšanas, bet arī jāsūta sacensību pieteikums.

LAF Krosa komisija atzīmē, ka sportistu licences iegūstamas tikai klātienē, Latvijas Automobiļu federācijas biroja telpās, izņēmumi netiek paredzēti (prakse rallija komisijā rāda, ka nākšana pretī, licences nogādājot sacensību vietā, vēlāk var tikt izmantota pret komisiju un LAF kopumā).

Nolikums atrodams ŠEIT.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv