Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Albons pēc piedzīvotās avārijas turpinājumā startēs ar komandas biedra Sardženta formulu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Albons pēc piedzīvotās avārijas turpinājumā startēs ar komandas biedra Sardženta formulu
Albona formula pēc avārijas. Foto: EPA/JOEL CARRETT

Pēc Austrālijas "Grand Prix" pirmajos treniņos piedzīvotās avārijas "Williams" komandas pilots Alekss Albons turpinājumā startēs ar komandas biedra Logana Sardženta formulu.

Albons piektdienas rīta pirmajā brīvajā treniņu sesijā cieta pamatīgu avāriju, kas lika komandai mainīt formulas šasiju. Tā kā Williams rīcībā nebija rezerves šasijas, komanda nolēma ļaut Albonam izmantot komandas biedra Sardženta formulu, kas nozīmē, ka amerikānis atlikušo Melburnas nedēļas nogales daļu izlaidīs.

"Lai gan Loganam nevajadzētu ciest no kļūdas, ko viņš nav pieļāvis, katras sacīkstes ir svarīgas, kad vidējā līnija ir blīvāka nekā jebkad agrāk, tāpēc mēs esam pieņēmuši lēmumu, pamatojoties uz mūsu labāko potenciālu šajā nedēļas nogalē gūt punktus," saka komandas vadītājs Džeimss Voulss.

"Šis lēmums netika pieņemts viegli, un mēs nevaram pietiekami pateikties Loganam par viņa laipno piekrišanu, apliecinot viņa uzticību komandai; viņš ir īsts komandas spēlētājs. Šī "Williams" būs grūta nedēļas nogale, un šajā situācijā mēs vairs nenonāksim."

Pēc Voulsa teiktā, tad tas, ka ''Williams'' līdzi nebija trešā šasija, ir saistīts ar kavēšanos, ar ko komanda saskārās šoziem, lai laikus sagatavotu FW46.

Pēc aizvadītiem diviem F1 posmiem ne Albons, ne Sardžents nav izcīnījuši punktus. Pērn Albons finišēja 13.vietā (27 pts.), bet Logans ar vienu punktu bija priekšpēdējais.

Atgādināsim, ka "McLaren" pilots Lendo Noriss un "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākie Austrālijas "Grand Prix" treniņbraucienu pirmajās divās sesijās.


Kādas ir tavas domas šajā situācijā?

  • 60

  • 20


     [+] [-]

, 2024-03-22 22:35, pirms mēneša
Par tādu bomžošanos (nespēja nodrošināt abu pilotu startu sacensībās) nepienākas soda nauda?