Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Atcelts arī otrais folkreisa un autokrosa ziemas kausa posms

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Atcelts arī otrais folkreisa un autokrosa ziemas kausa posms
Foto: Autocross.lv

Kā ziņo sacensību organizatori, tad atcelts arī otrais paredzētais Folkreisa Ziemas kausa un Krosa komisijas autokrosa kausa posms, kas bija paredzēts šajā nedēļas nogalē Madonā, Raibenes trasē.

Raibenes trasei līdz ar to neizdodas debitēt ziemas sacensību kalendārā jau otro gadu pēc kārtas, jo arī pērn madonieši nevarēja sarīkot cīņu laika apstākļu dēļ. Rīkotāji arī ziņo, ka necentīsies posmu pārcelt – nesarīkojot to šonedēļ, trase vairs netiks veidota. Raibenes trase ziemā tiek izveidota pļavā, tā nav stacionāra trase ar iekoptu segumu. Līdz ar to aizvadīt aktivitātes šajā teritorijā ļauj tikai kārtīga ziema.

Nākamais kalendārā paredzētais posms plānots 9. februārī Brenguļos. Pašlaik prognozes tuvākajām divām nedēļām, kas ir sinoptiķiem puslīdz tverams laika sprīdis, neziņo būtiskas izmaiņas laika apstākļos.

Atlikušais kalendārā paredzētais posms ir 22. februārī Jēkabpils puses Pilskalnos. Pieņemot, ka kaut kad ziemai ir jābūt, šī sacīkste nešķiet bezcerīga. Janvārī atceltais Vecpils posms ziemas iestāšanās gadījumā varētu arī notikt citā datumā. Lai Ziemas kauss folkreisa braucējiem tiktu uzskatīts par notikušu, jāaizvada trīs sacīkstes.

Nolemts, ka ziemas sezona noslēgsies 15. martā, ar vai bez notikušām sacensībām.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv