Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Rosi: "Titulu gribu izcīnīt ar uzvaru"

Rosi: "Titulu gribu izcīnīt ar uzvaru"
Valentīno Rosi
Foto: AP

Itāļu ''MotoGP'' zvaigzne Valentīno Rosi pirms sezonas priekšpēdējā posma atzinis, ka savu kārtējo čempiontitulu grib izcīnīt ar uzvaru.

Jaurakstījām, ka Austrālijas GP izcīņā "Moto GP" klasē uzvaru izcīnīja mājinieks Keisijs Stouners, kurš finišā par divām sekundēm apsteidza Valentīno Rosi, trešais finišēja Denijs Pedrosa, kamēr galvenais konkurents uz uzvaru kopvērtējumā Horhe Lorenco bija spiests izstāties.

Līdz ''Moto GP'' sezonas beigām palicis pavisam maz – divi posmi. Lai izcīnītu savu kārtējo titulu, Rosi pietiek ar ceturto vietu, taču pilots paziņojis, ka Malaizijā cīnīsies par uzvaru.

''Mans pārsvars ir 38 punkti, un tas pirms pēdējā posma ir liels pārsvars,'' saka itāļu sportists. ''Noteikti centīšos Malaizijā uzvarēt. Ja Horhe Lorenco uzvar, tad, lai izcīnītu titulu, varu finišēt ceturtajā vietā, taču es to nevēlos. Negribu izcīnīt titulu nekāpjot uz pjedestāla. Vēl ir atlikušas divas sacensības, un man ir 270 punkti. Būtu patīkami, ja izdotos pārsniegt 300 punktu robežu.''

"Moto GP" kopvērtējums

VietaPilotsValstsKomandaPunktu skaits
1.Valentino ROSSIITAFiat Yamaha Team270
2.Jorge LORENZOSPAFiat Yamaha Team232
3.Casey STONERAUSDucati Marlboro Team195
4.Dani PEDROSASPARepsol Honda Team189
5.Andrea DOVIZIOSOITARepsol Honda Team152
6.Colin EDWARDSUSAMonster Yamaha Tech 3145
7.Alex DE ANGELISRSMSan Carlo Honda Gresini101
8.Randy DE PUNIETFRALCR Honda MotoGP101

Izmantotie resursi:
motogp.com