Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Vallers izcīna trešo vietu "TCR Eastern Europe Trophy" sacīkstēs Austrijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Vallers izcīna trešo vietu "TCR Eastern Europe Trophy" sacīkstēs Austrijā
Ivars Vallers (nr.121). Foto: easterneurope.tcr-series.com

Aizvadot "TCR Eastern Europe Trophy" sezonas otro posmu Austrijā, "Red Bull Ring" trasē, ar labiem rezultātiem izcēlies "LV Racing" komandas pilots Ivars Vallers. Vienā no sacīkstēm pat izdevās izcīnīt trešo vietu.

Kvalifikācijā Vallers ar savu "Audi RS3 LMS TCR 2021" automašīnu uzrādīja septīto rezultātu starp 12 dalībniekiem. Pēc tam pirmajā braucienā tika gūta astotā vieta, savukārt otrajā sacīkstē - jau trešā. Startējis no otrās pozīcijas, sākotnēji latviešu braucējs pat bija kļuvis par līderi.

Vadībā izdevās nobraukt 11 apļus no 15, kad tika pieļauta neliela kļūda, aizmugurē atrodoties diviem spēcīgiem konkurentiem. Finišā priekšā bija tikai kopvērtējuma otrajā un trešajā vietā esošie Atila Bucsi un Adams Kouts, bet ceturtais palika sezonas līderis Mat'o Homola. Pirms tam pirmajā braucienā Homola guva uzvaru, bet Kouts un Bucsi finišēja nākamie.

Sezonas pirmajā posmā, kas notika Ungārijā, "Balaton Park" trasē, Vallers bija guvis devīto un 12. pozīciju finālbraucienos, pēc kā kopvērtējumā bija desmitais. Tagad latviešu pilotam izdevies pacelties uz astoto pozīciju, kamēr līderis ir Homola.

Rezultāti: https://easterneurope.tcr-series.co...

Fotogalerija: https://easterneurope.tcr-series.co...

"TCR Eastern Europe Trophy" sezonas trešais posms norisināsies 8. un 9. jūnijā Slovākijā, "Automotodróm Slovakia Ring" trasē. Kopumā šogad paredzēti seši posmi.

Kopvērtējums pēc 2. posma:

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2024-05-21 12:45, pirms 2 nedēļām
Laikam pa daudz skatījās spoguļos, citādi tīrs brauciens un ar vecāku tehniku cīnīties bija izcili, jo kamēr tie divi aizmugurē viens otram čakarēja prātu, tikmēr brauca pa priekšu.