Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Neikšāns, Berķis un Strokšs piedalīsies folkreisa sacensībās Mūsas trasē

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Neikšāns, Berķis un Strokšs piedalīsies folkreisa sacensībās Mūsas trasē
Foto: Mūsa Raceland

Mūsa Raceland sestdienas sacīkstē uz starta plāno iziet autosportā zināmie sportisti Māris Neikšāns, Jānis Berķis un Raimonds Strokšs. Visi trīs startēs kopā ar pārējiem folkreisa dalībniekiem, izmantojot Mūsa Raceland kompleksa Volvo automašīnas.

Tehnika sākot no vasaras sezonas būs pieejama sporta kompleksa klientiem, bet pirmo testu kaujas režīmā veiks minētie speciālisti. Interesanti, ka visu trīs sportistu karjerā atrodamas zināmas līdzības – gan Māris, gan Jānis, gan Raimonds pirms došanās rallija virzienā bija krosa braucēji.

“Skaidrs, ka, ja būs ledus, ar šīm aizmugures piedziņas mašīnām diez vai brauksim pēc rezultāta… Lai gan… Gribas izbaudīt pasākumu un atgriezties pie cīņām sen aizmirstā barā braukšanas režīmā,” saka Māris Neikšāns.

Interesanti, ka šoziem dažādu apsvērumu dēļ uz starta vēl nav bijis neviens aizmugures piedziņas braucējs. Ņemot vērā, ka trīs RWD konkurenti drīzumā sevi “uzrādīs” ar pieteikumiem, iespējams, laiks arī pārējiem klasiķiem iziet ierindā. Noteikums līdzšinējais – ja ir seši dalībnieki, Klasika ieskaitē iespējams arī atsevišķs fināls!

Izmantotie resursi:
Autocross.lv