Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Paueram kārtējā uzvara kvalifikācijā

Juris Miņins
Juris Miņins

Paueram kārtējā uzvara kvalifikācijā
Džastins Vilsons
Foto: AFP/Scanpix

Pie savas trešās uzvaras IndyCar seriāla kvalifikācijā tika "Team Penske" austrāliešu pilots Vils Pauers, kurš šoreiz triumfēja Longbīčas "Grand Prix" kvalifikācijā, otrajā vietā ierindojās Raiens Hanters-Rejs, bet Džastins Vilsons startēs no trešās starta pozīcijas.

Vils Pauers turpina dominēt IndyCar čempionātā, izcīnot trešo uzvaru kvalifikācijā pēc kārtas, šoreiz šaurajā Longbīčas ielu trasē. Jāpiebilst, ka par pilna laika pilotu "Team Penske" sastāvā Pauers kļuva tikai šajā sezonā, pie tam, ieņemdams vien nosacīti trešā pilota vietu. Pagājušsezon Austrālijas autobraucējs piedalījās vien atsevišķos sezonas posmos.

Otro ātrāko apļa laiku uzrādīja Raiens Hanters-Rejs, kurš vēl nesen atradās kopvērtējuma otrajā vietā, bet pēc posma Alabamā atkrita uz septīto pozīciju, bet trešo vietu startā ieņems brits Džastins Vilsons no "Dreyer & Reinbold Racing" komandas.

Jāpiebilst, ka kvalifikācijā vairākiem braucējiem bija visai lielas problēmas ar pielāgošanos Longbīčas ielu trasei, jo tās konfigurācija, ar vairākiem asiem pagriezieniem nav visai bieža parādība ASV autosporta trasēs. "Šajā trasē tu nevari kļūdīties," pēc kvalifikācijas pārdomās par gaidāmo sacīksti dalījās Pauers, "tu nevari kļūdīties ar domu, ka gan jau nākamreiz izbraukušu kā vajag. Šeit katra kļūda nozīmē sacīkšu beigšanos."

No pārējiem pilotiem jāizceļ Helio Kastroneveša ceturtā pozīcija, Dario Frankiti 12. vieta, Simonas de Silvestro – 13. pozīcija startā, kā arī Takumas Sato 19. un Danikas Patrikas 20. vieta.

"IZOD IndyCar Series" Longbīčas posma kvalifikācijas rezultāti:
sports.espn.go.com: IRL Starting Grid, Indy Car Race Grid, Auto...

Izmantotie resursi:
espn.go.com
indycar.com

     [+] [-]

, 2010-04-18 12:49, pirms 14 gadiem
Patrikai šogad kaut kā neiet, pat Sato apsteidz.

     [+] [-]

, 2010-04-18 13:03, pirms 14 gadiem
pūce rakstīja: Patrikai šogad kaut kā neiet, pat Sato apsteidz.
Viņai tā pa nopietnam nekad nav gājis un viņas popularitāte arī ir ļoti viegli izskaidrojama... .
Tā pati Simona de Silvestro kā braucēja ir klasi pārāka (pagaidām gan trūkst pieredzes) un to arī pierāda.