Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Avārijā bojā gājusi astoņus gadus veca dragreisa braucēja

Juris Grīns
Juris Grīns

Pagājušās nedēļas nogalē Austrālijā negadījumā sacensību laikā bojā gājusi kāda tikai astoņus gadus veca dragreisa braucēja. Tas turklāt nav pirmais gadījums šogad šajā valstī, kad letālu avāriju piedzīvojuši dragreisa piloti.

Traģiskais negadījums notika sestdien Rietumaustrālijas pilsētas Pērtas dragreisa trasē. Astoņus gadus vecā Anita Borda (Anita Board) veica individuālu braucienu dragreisa taisnē, kad piedzīvoja avāriju.

Vietējais izdevums "Perth Now" vēsta, ka viņa tikusi nogādāta slimnīcā, kas atrodas blakus trasei, bet vēlāk pārvesta uz citu ārstniecības iestādi. Sacensības pārraugošā organizācija ANDRA nākusi klajā ar paziņojumu, ka no gūtajām traumām jaunā sportiste mirusi. Tāpat ANDRA labprātīgi sadarbojas ar policiju, kas sākusi izmeklēšanu, kā arī sniedz atbalstu Bordas ģimenei.

Vēl janvārī ANDRA pārraudzītās sacīkstēs Austrālijas pilsētā Portlendā dragreisa laikā gāja bijā autosportists Kriss Stjuarts, kurš toreiz startēja ar "Supercharged Outlaws" automašīnu "Camaro".

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...