Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Bogdanovs: "Šogad viennozīmīgi būšu labāks"

Bogdanovs: "Šogad viennozīmīgi būšu labāks"
Maksims Bogdanovs un Romāns Považnijs
Foto: Viktors Sarvuta, Sportacentrs.com

Viens no Latvijas labākajiem spīdvejistiem Maksims Bogdanovs intervijā portālam Sportacentrs.com sīkāk izklāstījis, kā viņš gatavojies jaunajai sezonai un arī analizējis savas un komandas "Lokomotīve" izredzes gaidāmajā sezonā.

Viens no visu laiku talantīgākajiem Daugavpils braucējiem jaunais Maksims Bogdanovs jaunajā sezonā ir apņēmības pilns turpināt progresēt un uzrādīt arvien labākus rezultātus: "Sezonai gatavojos tāpat kā pagājušajā gadā, bet šoreiz slodzes bijušas nedaudz lielākas. Bijām plānojuši pirmdien doties uz treniņnometni Slovēnijā, bet tur izkritis sniegs, tāpat kā Itālijā, Horvātijā. Tagad domājam, ko darīt, iespējams, brauksim uz Poliju. Jau nākamajā nedēļā būšu gatavs jaunajai sezonai.

Viennozīmīgi šogad man jābūt labākam nekā aizvadītajā sezonā - esmu gatavojies labāk un arī vecums ņem savu (smejas), jo esmu kļuvis fiziski spēcīgāks."

Šis Maksimam ir pēdējais gads kā junioram, tādēļ daudzi cer, ka tieši šogad viņš izšaus pasaules junioru čempionātā (viens no etapiem notiks Daugavpilī). Pats Maksims par to gan īpaši nedomājot: "Neesmu par to īpaši domājis. Viss būs redzams sacensībās. Jebkurā gadījumā viss ir atkarīgs no manis paša, mehāniķiem un tehnikas. Šogad būs jāstartē ar jauniem klusinātājiem, būs jāpaskatās, kā ar tiem darbosies motori, cik ātri mēs spēsim tam pielāgoties. Ja tikšu finālā, darīšu visu iespējamo".

Runājot par šīs sezonas sastāvu, Maksims uzsver soma Kauko Nieminena parādīšanos sastāvā: "Es labi pazīstu somu braucēju, viņš ir viens no manas Zviedrijas komandas pretiniekiem (smejas). Viņš ir labs braucējs, laba līmeņa. Par Čārliju Gjedi neko nevaru pateikt. Komandā valda optimisms, lielākā daļa iepriekšējās sezonas kodola ir saglabāta. Žēl, ka nav vairs sastāvā Andreja Koroļova, kurš kopā ar Romānu Považniju veidoja spēcīgu pāri. Liels pluss, ka izdevās saglabāt brāļus Lagutas". Tāpat Maksims uzslavēja arī jauno Vadimu Tarasenko (Lagutu radinieks), taču uzsvēra, ka šosezon mēs viņu trekā diezin vai redzēsim.

Atsevišķu atkāpi Maksims veltīja arī Zviedrijas čempionātam: "Pirmajā gadā startēšana Zviedrijā vairāk bija kā piešaude - tur viss ir savādāk gan treki, gan sacensības. Zviedrijā no manis neviens neko negaidīja, tādēļ tur bija viegli startēt. Šogad, ceru, ka izdosies vēl vairāk uzlabot savu sniegumu. Darām visu, lai šogad startētu vēl labāk".


, 2010-03-13 19:44, pirms 14 gadiem
Veiksmi????
, 2010-03-14 11:00, pirms 14 gadiem
Veiksmi!!!!
Foto: Italian F4

Štolcermanis soli no pjedestāla otrajā braucienā, vēlreiz uzvar debitantu ieskaitē

Tomass Štolcermanis aizvadījis lielisku otro braucienu Itālijas F4 čempionāta posmā Imolas trasē, finišējot uzreiz aiz pirmā trijnieka, bet debitantu ieskaitē sasniedzot vēl vienu uzvaru.
Andžejs Ļebedevs
3

Andžejam Ļebedevam - šosezon pirmais GP pusfināls

Spīdveja "Grand Prix" seriāla ceturtajā posmā "Marketa" mototrekā Prāgā labākais Latvijas spīdvejists Andžejs Ļebedevs pirmo reizi šajā sezonā iekļuva pusfinālā jeb starp astoņiem labākajiem. Tas viņam šosezon bija labākais GP posms un pārliecinošākais sniegums.
Sebastjēns Ožjē. Foto: Toyota Gazoo Racing

Ožjē Sardīnijas rallija vadībā, Noivils avarē

Pēc aizvadītiem sestdienas ātrumposmiem pasaules rallija čempionāta sestajā posmā Sardīnijā sacensību vadībā nostiprinājies Sebastjēns Ožjē, kuram 17 sekundes zaudē Ots Tanaks. Tikmēr sezonas līderis Tjerī Noivils piedzīvoja avāriju.