Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pirmo uzvaru Openkart seriālā izcīna Bonders, Jaunzemis pārņem līdera godu

Juris Grīns
Juris Grīns

Pirmo uzvaru Openkart seriālā izcīna Bonders, Jaunzemis pārņem līdera godu
Pjedestāls Madonā
Foto: openkart.lv

Sestdien, 4.jūlijā Madonas kartinga trasē ļoti karstā laikā astotajā Openkart čempionāta posmā savu pirmo uzvaru beidzot izcīnija 2009. gada "B" līgas čempions Artūrs Bonders.

Līdz šim Artūrs vēl nebija pat kāpis uz goda pjedestāla, lai gan savulaik B līgā viņš bija izcīnījis trīs uzvaras. Pie sava pirmā panākuma čempionātā Bonders tika savā 30. sacīkstē.

Karstuma un dažādu tehnisku ķibeļu saīsinātajā sacīkstē otro vietu izcīnīja Krišs Jaunzemis, kurš no Andreja Laipnieka pārņema līdera grožus čempionātā, bet trešā vieta Artūram Freimanim.

Komandām pirmā uzvara "Movers.lv" vienībai, kura vēl joprojām visos čempionāta posmos un arī visās trīs "LeMans" sacīkstēs ir izcīnījuši vietu uz goda pjedestāla.

Izaicinājuma kausā uzvara Kārlim Kleinhofam, otrais Emīls Bērziņš, bet trešais Aleksejs Sjomins.

Emīls bija arī sacīkstē labākais no debitantiem, bet, nestartējot Tomam Kalnītim, debitantu ieskaites vadībā izvirzījies ir Andris Ratkus.

"Prokart Freeride" izlozē veiksmīgākā roka bija Kristapam Grīniekam, kurš pēc mēneša turpat Madonā piedalīsies "Prokart" kartingu seriāla ceturtajā posmā.

Rezultātus un čempionāta kopvērtējumus var aplūkot šeit: OpenKart

Izmantotie resursi:
OpenKart