Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Mercedes" varētu izmantot Eklstouna apsūdzības, lai pamestu F1

Juris Grīns
Juris Grīns

"Mercedes" varētu izmantot Eklstouna apsūdzības, lai pamestu F1
"Mercedes" komanda Monako ielās
Foto: SCANPIX SWEDEN

Ja Bernijs Eklstouns tiks atzīts par vainīgu kukuļdošanā, "Mercedes" rūpnīcas komanda to varētu izmantot, lai pamestu Formulu 1.

Ziņu aģentūra DPA vēsta, ka laikā, kad tika tika panākta vienošanās par Konkordes līgumu, tajā tika iekļauts papildus punkts, kas korupcijas gadījumā ļaus "Mercedes" pamest F1 čempionātu. Kā zināms, šobrīd Eklstounam uzrādītas apsūdzības 44 miljonu ASV dolāru liela kukuļa došanā bijušajam augsta ranga kādas Vācijas bankas darbiniekam Gerhardam Gribkovskim, lai gan vēl tiesas process nav noslēdzies.

Kompānijas "Daimler", kas ir "Mercedes" F1 komandas īpašnieki, juridisko lietu padomes locekle Kristīne Hohmane-Denharde apstiprina, ka šāda klauzula patiešām eksistē.

"Tādā gadījumā, līguma nosacījumi vairs nebūtu spēkā," viņu citē DPA.

Tikmēr "Mercedes" turpina godāt savu bagāto vēsturi un nesen noorganizēja sava pašreizējā pilota Luisa Hamiltona un piecdesmitp gadu zvaigznes Stīrlinga Mosa tikšanos trasē.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-03 20:41, pirms 11 gadiem
Pūst tas F1, tāpat kā vecais krabis Bernijs...