Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīves" konkurenti vāc supersastāvu, mūsējie var palikt bez Považnija

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīves" konkurenti vāc supersastāvu, mūsējie var palikt bez Považnija
Magnuss Zeterstrēms būs viens no Gņežno "superčetrinieka"
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Sācies karsts laiks Polijas spīdvejā, jo klubiem tagad ir tiesības parakstīt līgumus ar spīdvejistiem. Kā pirmā par skaļiem papildinājumiem paziņojusi mūsu Daugavpils "Lokomotīves" konkurente Gņežno "Start", kas savās rindās ieguvusi tādus braucējus kā Magnuss Zeterstrēms, Adams Skurņickis, Bjarne Pedersens un Antonio Lindbeks. Visi viņi spīdveja pasaulē kotējas kā TOP30 pārstāvji.

Daugavpils "Lokomotīve" arī 2012. gadā startēs Polijas 1. spīdveja līgā. Par mūsējo sastāvu šobrīd skaidrības nav praktiski nekādas. Līgumi ir kabatā praktiski tikai junioriem, bet ar pieaugušajiem skaidrības nav. Jaunais Polijas līgas reglaments paredz, ka turpmāk uz katriem mačiem abiem junioriem jābūt vietējiem (respektīvi, Andžejs Ļebedevs un Ivans Pļešakovs) un vēl vienam vietējam braucējam jābūt starp pieaugušajiem. Kopumā uz mačiem jāpiesaka 7 spīdvejisti. Vienas komandas rindās var braukt tikai divi "Grand Prix" seriāla dalībnieki (Ekstralīgā tikai viens).

Jau iepriekš rakstījām, ka savainojumu guva mūsu jaunais talants Andžejs Ļebedevs, kura atveseļošanās norit sekmīgi, bet veselības problēmas ir arī Maksimam Bogdanovam, ar kuru līgums gan vēl nav noslēgts. Tuvākajā laikā pamazām būtu jārodas skaidrībai par mūsu sastāvu. Polijā klīst runas, ka uz Ostruvu varētu pārcelties krievu leģionārs Romāns Považnijs, kurš pēdējās sezonās braucis tieši "Lokomotīvē". Považnijs šādu iespēju nav izslēdzis, taču viss liecina, ka Latvijā mīlētais "RoPa" tomēr paliks Daugavpilī.

Skaļu pieteikumu uz iekļūšanu Ekstralīgā jau veikusi Gņežno "Start". Īsā laikā noslēgti līgumi ar četriem augstākās klases braucējiem. Komandas rindās 2012. gadā brauks pazīstamie zviedri Magnuss Zeterstrēms un Antonio Lindbeks, kuri startē "Grand Prix" posmos. Tāpat komandu papildinājis poļu vecmeistars Adams Skurņickis, kā arī dānis Bjarne Pedersens. Nav izslēgta varbūtība, ka līgums tiks noslēgts arī ar britu Skotu Nikolsu. Uz papīra šis sastāvs mierīgi varētu cīnīties par godalgām pat Ekstralīgā...

Gaidīsim jauno spīdveja sezonu!

     [+] [-]

, 2011-12-05 14:44, pirms 12 gadiem
Považnijs atteica Polijas klubam. Iemesls esot vienošanās ar Lokomotīvi.

     [+] [-]

, 2011-12-05 17:58, pirms 12 gadiem
vins jau parakstija ligumu ar LOKO!!!!