Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Brāļi Lagutas "Grand Prix" braucēju apskāvienos atved 11 punktus

Brāļi Lagutas "Grand Prix" braucēju apskāvienos atved 11 punktus
Artjoms Laguta debitējis ar četriem punktiem
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Šodien Zviedrijas Elites sērijā Daugavpils "Lokomotīves" brāļi Lagutas "Valsarna" vienības sastāvā tikās ar līgas superkomandu "Dackarna", kuras rindās brauca četri "Grand Prix" pamatsastāva dalībnieki. Artjoms ar Grigoriju kopējiem spēkiem savāca 11 no 35 komandas punktiem.

"Valsarna" šodien savā trekā uzņēma līgas favorītkomandu "Dackarna", kuru pārstāvēja uzreiz četri "Grand Prix" seriāla pamatsastāva dalībnieki - Rūne Holta, Andreass Junsons, Hans Andersens un Fredriks Lindgrens. Tāpat netrūka arī spēcīgu vietējo braucēju, kā rezultātā "Valsarna" izredzes uz panākumu bija minimālas. Prieks, ka pirmo reizi komandas rindās sacīkstēm tika pieteikts arī Artjoms Laguta.

Jau pirmajā braucienā Artjoms kopā ar Grigoriju spēja apsteigt pazīstamo Andersenu, nodrošinot neizšķirtu 3:3. Turpinājumā "Dackarna" pilnībā dominēja, sagraujot savu pretinieku ar iespaidīgo 60:35.

Mūsu brāļi aizvadīja nesliktas sacīkstes, bet stabilitātes pietrūka. Artjoms debiju atzīmēja ar četriem punktiem piecos braucienos, atsevišķos braucienos divas reizes apsteidzot "Grand Prix" dalībnieku Hansu Andersenu, kuram gan šīs bija neveiksmīgas sacīkstes. Grigorijam klājās labāk - septiņi punkti piecos braucienos. 10. braucienā Griša pat uzvarēja, apsteidzot norvēģi ar Polijas pasi Rūne Holti, kurš kļuva par labāko uzvarētāju rindās, atvedot 13 punktus. Vēl vienā no braucieniem Laguta vecākais tika diskvalificēts, bet vienu reizi izdevās iegūt otro vietu.

Labākie "Valsarna" vienībā bija Daniels Nermarks un Tomašs Gapinskis, kuriem pa astoņiem punktiem. Tikai seši punkti potenciālajam komandas līderim Sebastjanam Ulamekam.

Uzvarētāju rindās četriem braucējiem vismaz desmit punkti. 13 - Holtam, 11 - Junsonam, bet pa desmit Klingam un Karlsonam. Lindgrenam šoreiz tikai seši, bet Andersenam divi.

Polijas 2. spīdveja līgas sacīkstes neveiksmīgi noslēgušās Daugavpils leģendārajam braucējam Andrejam Koroļovam, kurš lauzis roku, kā rezultātā trekā viņu kādu laiku neredzēsim.

Izmantotie resursi:
speedway.nu


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-06-01 23:38, pirms 14 gadiem
bučas
Slēpts komentārs: chubaki
, 2010-06-02 02:45, pirms 14 gadiem
xexe hvz kas viņi pēc tautības, bet nu ja tic mājaslapai tad vienam brāli Krievijas pilsonība otram Latvijas... un kas dīvaini vecākajam LV
latvijasspidvejs.lv: SC "LOKOMOTIV"
:: КОМАНДА


bet nu principā jau vienalga kāmēr tas nāk par labu vietējiem braucējiem un sporta attīstībai..
, 2010-06-02 09:34, pirms 14 gadiem
abi viņi ir krievijas pilsoņi, tikai vecākajam brālim ir izsniegta Latvijas licence, tas nozīmē, ka sacensībās viņš var piedalīties zem Latvijas karoga!
Foto: Raimonds Volonts

Ar spraigām cīņām un negaisu aizvadīts Latvijas-Lietuvas rallijkrosa otrais posms

Jau trešo gadu pēc kārtas Jēkabpils novada Biržos uz gaidītāko pasākumu autotrasē "Baroni" pulcējās rallijkrosa braucēji un autosporta entuziasti no visas Baltijas, kur aizvadīts Latvijas-Lietuvas rallijkrosa čempionāta otrais posms.
Kārlis Alberts Reišulis. Foto: no sportista arhīva

Kārlis Reišulis: "Slikts pirmais brauciens ar pārāk daudz kļūdām"

18. un 19. maijā Francijā, "St Jean d’Angely" mototrasē norisinājās Eiropas čempionāta EMX250 ceturtais un EMX125 piektais posms motokrosā. Šajā posmā startēja Kārlis Alberts Reišulis, kurš savā klasē divu braucienu summā ierindojās piektajā vietā, un Markuss Ozoliņš, kuram kopvērtējumā 14. vieta.
Pauls Jonass. Foto: mxgp.com

Jonass: "Kopumā nedēļas nogale izdevusies, sevišķi svētdiena"

Pagājušajā nedēļas nogalē, 18. un 19. maijā, Francijā, "St Jean d’Angely" mototrasē noskaidroti pasaules čempionāta septītā posma motokrosā uzvarētāji. Prestižajā MXGP klasē Pauls Jonass ("Standing Construct Honda MXGP Team") divu braucienu summā izcīnīja piekto vietu un saglabāja savu "Top 5" pozīciju sezonas kopvērtējumā.