Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1299, Did:0, useCase: 3

Šonedēļ noslēgsies F1 konkursa 1.kārta

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Šajā nedēļas nogalē Monako norisināsies F1 čempionāta sestais posms. Šī posma rezultāti būs ļoti svarīgi, lai noteiktu Sportacentrs.com un „Bosch” F1 konkursa uzvarētājus – pirmās balvas tiks pasniegtas tieši pēc sestā posma, kad noslēgsies konkursa pirmā kārta.

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

Līdz šim konkursā piedalījušies 935 dalībnieki, no kuriem veiksmīgākais līdz šim ir lietotājs hercus ar 72.34 punktiem. Tomēr viena posma (10 jautājumu ieskaitē) iespējams nopelnīt ļoti daudz punktus, tāpēc par savām pozīcijām pirms Monako posma viņš nevar būt īpaši drošs. Kurš kļūs par 1.kārtas uzvarētāju un saņems galveno balvu no „Bosch”, uzzināsim jau 30.maijā.

Kā norisinās konkurss?

Konkurss "Bosch F1 prognozes” portālā Sportacentrs.com norisināsies no 2011.gada 23.marta līdz 2011.gada 27.novembrim, aptverot visus šīs sezonas posmus. Tas gan tiks sadalīts trijās kārtās – pirmajā kārtā prognozēsim pirmo sešu posmu rezultātus, otrajā nākamo sešu, bet trešajā atlikušo septiņu. Pirms katra posma tiek publicēti desmit jautājumi, kuru atbildēšanas termiņš būs līdz kvalifikācijas sacensību sākumam. Visi jautājumi būs prognožu veida, pie katra atbildes varianta iekavās norādīti punkti, kādus varat iegūt, ja šī atbilde būs pareizā.

Kā noteiks uzvarētājus?

Pēc sacensību rezultātiem tiks atjaunoti kopvērtējuma rezultāti, bet uzvarētājus noteiksim kārtas ieskaitē. Ja konkursa noslēgumā vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad visu izšķirs atbilde uz papildjautājumu – pirmajā kārtā tas ir “Cik punktus pēc pirmajiem sešiem F1 posmiem būs izcīnījis čempionāta līderis (vai līderi)?”. Svarīgi! Uz papildjautājumu Jums jāatbild līdz ar atbildēm uz pirmajiem spēles jautājumiem un šo atbildi nevarēsiet mainīt! Atbilde uz papildjautājumu ir obligāta – ja to nenorādīsiet, tad arī atbildes uz pamatjautājumiem netiek ieskaitītas! Ja arī papildjautājumu atbildes vairākiem dalībniekiem sakritīs, tad augstāku vietu ieņems tas, kuram būs garāka pareizo atbilžu sērija. Tomēr, ja arī šis kritērijs neļaus noteikt, kurš ieņems augstāku vietu, tad tas tiks noteikts ar izlozes palīdzību.

Kādas ir balvas?

Par balvām. Konkursa sponsors „Bosch” apbalvos pirmo sešu vietu ieguvējus, bet pirmais divdesmitnieks saņems SA+ pieeju vienam mēnesim. 1. un 2. vietas ieguvēji tiks pie urbjmašīnas/skrūvgrieža „GSR 14,4-2-li”, 3.un 4. vietas ieguvējiem balvā tiks urbjmašīna/skrūvgriezis „GSR 10,8-2-li”, bet 5.un 6.vieta saņems augstspiediena tīrītāju „Aquatak 110 Plus”. Sīkāk ar balvām varat iepazīties, spiežot uz zemāk esošajām bildītēm. Tāpat pirmo 20 vietu saņems pieeju SA+ vienam mēnesim. Uzvarētāju saraksts tiks publicēts portālā Sportacentrs.com pēc katras kārtas beigām, un visi uzvarētāji saņems arī ziņu personīgās vēstules veidā portālā. Veiksmi konkursā!

1.un 2.vieta

3.un 4.vieta

5.un 6.vieta

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

  -3 [+] [-]

, 2011-05-26 11:28, pirms 13 gadiem
bāc,no sākuma piedalījos,bet tad aizmirsu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-27 01:33, pirms 13 gadiem
Incanti, ka spiežot uz linkiem šajā raxtā dabū 404 kļūdu (neesoša lapa)
Pats jau saliku savas prognozes, bet nu kādam citam tas var izrādīties nepatīkams moments

     [+] [-]

, 2011-05-27 10:38, pirms 13 gadiem
tagad vajadzeetu buut OK