Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1299, Did:0, useCase: 3

Konkurss: "Johnnie Walker" F1 prognozes 3.kārta

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Portāls Sportacentrs.com ar „Johnnie Walker” atbalstu piedāvā konkursu, kas veltīts sezonas noslēdzošajiem septiņiem F1 posmiem. Pirms katra posma atbildi uz 10 prognožu jautājumiem, esi labāko sešiniekā kopvērtējumā un saņem balvas no „Johnnie Walker” un pieeju SA+ bez maksas.

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

F1 sezona palēnām ieiet finiša taisnē. Atlikuši vēl septiņi posmi, bet Sebastjana Fetela pārsvars pār konkurentiem itin iespaidīgs. Sportacentrs.com portālā F1 sezonai veltīta prognožu spēle – pirmās divas tās kārtas noslēgušās, bet nu kārta trešajai, kurā gaidīsim atbildes uz 70 jautājumiem septiņu posmu laikā. Arī šīs kārtas atbalstītājs – „Johnnie Walker”.

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā, Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet par problēmām, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com .

Kā norisināsies konkurss?

Konkurss "Johnie Walker F1 prognozes 2.kārta” portālā Sportacentrs.com norisināsies no 2011.gada 9.septembra līdz 2011.gada 28.novembrim, aptverot septiņus posmus. Pirms katra posma tiks publicēti desmit jautājumi, kuru atbildēšanas termiņš būs līdz kvalifikācijas sacensību sākumam. Visi jautājumi būs prognožu veida, pie katra atbildes varianta iekavās norādīti punkti, kādus varat iegūt, ja šī atbilde būs pareizā.

Kā noteiks uzvarētājus?

Pēc sacensību rezultātiem tiks atjaunoti kopvērtējuma rezultāti, bet uzvarētājus noteiksim visas kārtas ieskaitē. Ja konkursa noslēgumā vairākiem dalībniekiem būs vienāds punktu skaits, tad visu izšķirs atbilde uz papildjautājumu – šoreiz tas ir “Cik punktus čempionāta kopvērtējumā izcīnīs šī gada F1 čempions?”. Svarīgi! Uz papildjautājumu Jums jāatbild līdz ar atbildēm uz pirmajiem spēles jautājumiem un šo atbildi nevarēsiet mainīt! Atbilde uz papildjautājumu ir obligāta – ja to nenorādīsiet, tad arī atbildes uz pamatjautājumiem netiek ieskaitītas! Ja arī papildjautājumu atbildes vairākiem dalībniekiem sakritīs, tad augstāku vietu ieņems tas, kuram būs garāka pareizo atbilžu sērija. Tomēr, ja arī šis kritērijs neļaus noteikt, kurš ieņems augstāku vietu, tad tas tiks noteikts ar izlozes palīdzību.

Kādas ir balvas?

Par balvām. Konkursa sponsors „Johnnie Walker” pasniegs balvas pirmo sešu vietu ieguvējiem – dāvanu komplektus, kurā ietilps glāzes un T krekls. Bet pirmais divdesmitnieks saņems SA+ pieeju vienam mēnesim. Uzvarētāju saraksts tiks publicēts portālā Sportacentrs.com novembra beigās, un visi uzvarētāji saņems arī ziņu personīgās vēstules veidā portālā. Veiksmi konkursā!

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-09-09 17:19, pirms 13 gadiem
Nesapratu! Tukšas glāzes, ibio ???!!!!

     [+] [-]

, 2011-09-11 10:23, pirms 13 gadiem
Kāpēc tiek norauts no ekrāna papildjautājums.

     [+] [-]

, 2011-10-31 12:10, pirms 12 gadiem
Konkursa rīkotājiem.30 oktobra posms.Viens no jautājumiem Kvalifikācija kurš uzrādīs labāku rezultātu Hamiltons vai Batons.Kapēc Hamiltonam ir labāks rezultāts ja viņš startēja 5 bet Batons 4?????Kopš kura laika sacensību piesķirtie sodi neattiecas uz SC konkursa rīkotājiem???Tad jau sezonas sākuma posmos piešķirtie sodi pēc finiša,kuru rezultātā konkursā tika veiktas izmaiņas rezultātos ir jālabo.Esiet godīgi un labojat savas kļūdas.

     [+] [-]

, 2011-10-31 18:19, pirms 12 gadiem
izlasi veelreiz jautaajumu..
Nav runa par starta seciibu, bet gan kvalifikaacijas rezultaatu..

  -3 [+] [-]

, 2011-11-14 14:02, pirms 12 gadiem
Vakardienas sacīkstes kvalifikācijā Rubenss Barikello iekļāvās 107% robežās?Ja iekļāvās kāds ir viņa rezultāts???kvalifikācijā kurā viņam nav oficiāli rezultāta.

     [+] [-]

, 2011-11-14 20:37, pirms 12 gadiem
53.jautaajumu anuleejam.. par pilniigi pareizu atbildi tomeer nevar ieskaitiit nevienu no abaam piedaavaatajaam..

     [+] [-]

, 2011-11-14 20:51, pirms 12 gadiem
ja par 53.jautājumu ir neskaidrības, tad par 60. to pašu var teikt, jo tikai 3 ir rakstīts retired, Rikiardo tas nav rakstīts, tātad izstājušies ir 3 nevis 4

     [+] [-]

, 2011-11-14 21:54, pirms 12 gadiem
takagi rakstīja: ja par 53.jautājumu ir neskaidrības, tad par 60. to pašu var teikt, jo tikai 3 ir rakstīts retired, Rikiardo tas nav rakstīts, tātad izstājušies ir 3 nevis 4
Formula 1™ - The Official F1™ Website

redzu 4us joprojaam

     [+] [-]

, 2011-11-14 22:38, pirms 12 gadiem
Kāpēc 52. jautājumā kā pareizā atbilde ir atzīmēta Neviens , ja Masa kvalifikācijā bija 6.?