Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1299, Did:0, useCase: 3

Izšķirošā kārta "Johnnie Walker" F1 prognožu spēlē

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

14:50
F1, F-1 2011, Beļģijas GP
Sebastien Vettel
2.40
Lewis Hamilton
2.55
Mark Webber
7.00

Šajā nedēļas nogalē Beļģijā notiks kārtējais F1 posms. Tiem Sportacentrs.com lietotājiem, kas piedalās "Johnnie Walker” F1 prognožu spēlē, šī posma rezultāti var būt izšķiroši, jo tieši pēc tā apkoposim rezultātus un paziņosim uzvarētājus 2.kārtā.

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

F1 sezonā aiz muguras jau gandrīz divas trešdaļas. Sportacentrs.com šogad visiem F1 līdzjutējiem piedāvā konkursu, kurā jāprognozē sacensību rezultāti. Sezonas pirmās prognozes bija sadarbībā ar „Bosch”, bet atlikusī sezonas daļa aizrit ar „Johnnie Walker” atbalstu. Un nu pavisam tuvu ir otrās kārtas beigas – uzvarētāju noteikšana notiks pēc Beļģijas posma rezultātiem.

Pagaidām vadībā ir lietotāji alone55, wegils un acc, tomēr šīs nedēļas desmit jautājumi var ieviest savas korekcijas. Konkursa sponsors „Johnnie Walker” apbalvos pirmo sešu vietu ieguvējus, bet pirmais divdesmitnieks saņems SA+ pieeju vienam mēnesim. 1.-3. vietu ieguvēji saņems „F1 McLaren Mercedes formulas modelītis (ar kādu brauca 2008. Gada pasaules čempions Luiss Hamiltons), bet 4.-6.vieta saņems pārsteiguma balvas. Uzvarētāju saraksts tiks publicēts portālā Sportacentrs.com 29.augustā, un visi uzvarētāji saņems arī ziņu personīgās vēstules veidā portālā. Veiksmi konkursā!

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti