Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

Dīvāna eksperts: Ar somiem labāk spēlēt galda tenisu

Dīvāna eksperts
Dīvāna eksperts

Dīvāna eksperts: Ar somiem labāk spēlēt galda tenisu
Foto: REUTERS/Scanpix

Graut ir jāmāk un ar graujošu spēli no Anglijas Premjerlīgas atvadās Arsēns Vengers. Cita veida grautiņš norisinās Atēnu ielās, kur AEK līdzjutēji atzīmē savas komandas panākumu Čempionu līgā. Savā TV ekrānā gan graujošu spēli negaida Dīvāna eksperts, kurš trīssimto reizi atkārtoti uzspiež pogu. lai palaistu klipu ar Balcera pagarinājumā gūtajiem vāriem.

Pirmais periods

- Spēle sākusies ar Latvijas izlases uzvaru iemetienā. Vai tā ir zīme, ka pret Somiju šī statistikas sadaļa būs iepriecinošāka nekā turnīra pirmajā spēlē?

- Pret ļoti ātrajiem somiem auksta duša jau pirmajās minūtēs. Ļoti ātri lauvas ne tikai slido, bet arī gūst vārtus. Pasīvi atgriežoties savā zonā, paspējām nosegt laukuma labo pusi, bet piespēle uz kreiso un Karsumam atliek noskatīties kā ripa iespurdz vārtu tīklā – 0:1.

- Latvijas izlases uzbrucēji allaž bijuši slinki uz līšanu pretinieku vārtu priekšā. Bet ja mēs to nedarām uzbrukuma zonā, tas nenozīmē to, ka drīkstam to atļaut darīt pretiniekiem savā zonā. Savinainenam pietiktu laiks trīs reizes pielabot metienu kamēr kāds no Latvijas aizsargiem paspētu viņam pieslidot. Jau otro reizi Gudijam nākas ķeksēt ripu ārā no saviem vārtiem.

- Perioda vidū Ķēniņam nedaudz noskaudis. Pēc Balcera diviem goliem pirmajā mačā, Šveices čempions piespēli savam jaunajam komandas biedram neatdod, izvēloties uzmest pretinieku vārtsargam virsū pats. Tas arī paliek vienīgais bīstamais moments trešdaļā.

- Izmisums ne tikai līdzjutēju sejās, bet bezspēcība arī Latvijas izlases hokejistu ķermeņa valodā. Somu ātrajiem jauniešiem Boba zēni nespēj izsekot – galva no sagrieztajiem virpuļiem sāk rēbt. Ripai izlecot vārtu priekšā latvieši precīzi trāpīt pa to nespēj, tai nodevīgi ieslīdot vārtos. Gudijs ar nūju aizskar to tieši tik daudz, lai nespētu kaučuka ripuli apturēt.

- Četrus vārtus spēj gaidīt tikai vislielākais optimists. Nez vai šajā čempionātā kādā spēlē mums spīd tik daudz iemest. Jāgatavojas Korejai.

Otrais periods

- Ar otrā perioda sākumu Bobs samaina spēlētāju maiņas. Jau pēc iepriekšējās spēles Balcers bija jāvirza uz pirmo maiņu. Laikam jau labāk vēlāk nekā nekad.

- Piecas minūtes Latvijas izlase spēlē skaitliskajā vairākumā, tostarp divas minūtes ar divu vīru pārsvaru. Neko vairāk kā divu uzbrucēju saspēlēšanos aiz somu vārtiem novērot uzbrukumā neizdodas. Karsums savu metiena mēģinājumu pāršauj divus metrus pāri Husso sargātajiem vārtiem.

- Cibuļskis Somijas spēli pret korejiešiem nebija noskatījies, tamdēļ nepiefiksējot somu azartu mest vārtus mazākumā. Latvijas izlases vadošais aizsargs ar piespēli šķērsām pāri savai aizsardzības zonai uzliek ripu uz 29 vārtus NHL šosezon iemetušā Aho nūjas lāpstiņas. Soms pat neizskatījās pārsteigts par tādu notikumu pavērsienu, nevilcinoties un ieraidot ripu Gudļevska mājiņā.

- Labi, ka šī spēle ir vēlu vakarā, varbūt, bērni jau gulēt aizgājuši. Aizvārtē neviens nemēģina pat traucēt Teravainenu, kurš ar piespēli izkārto somu piektos vārtus. Kā gan šī piespēle varēja likties negaidīta, ja uzbrucējs aiz vārtiem viens atradās piecas sekundes, ko gan citu viņš varēja darīt, ja ne atdot piespēli komandas biedram?

- Periodam beidzoties Miķelis saka, ka rezultāts ir 0:0. Nez vai, pat ja iemetīsim vienus vai pat divus vārtus trešajā trešdaļā, Herningas arēnā tiks atskaņota Latvijas himna.

Trešais periods

- Somi piesakās uz Ginesa rekordu, aizturētā soda laikā noturot ripu vismaz trīs, ja ne pat četras, minūtes savā īpašumā. Pie piecu vārtu pārsvara var atļauties uzspēlēt sunīšus. Tā var izpelnīties lielas dusmas no tiesneša, kuram kā nosodītam jānēsājas pa laukumu ar virs galvas paceltu roku. Savukārt klasiskai vairākuma izspēlei pietiek ar dažām sekundēm.

- Hokejam nāktu par labu aizņemties vienu noteikuma punktu no pingponga. Ja rezultāts kļuvis 0:7 pārtraukt spēli un visiem doties pa mājām. Pēdējās 12 minūtes šajā punktā jau ir liekas.

- Pat Somijas izlases līdzjutēji pēdējās desmit spēles minūtes skatās cietām sejām. Normāli cilvēki ar smaidu nenoskatās kā tiek spārdīts uz zemes guļošais. Laukumā esošie jaunieši no NHL gan kauna sajūtu nejūt.

- Ja vadošās maiņas neko nevar izdarīt, tad vismaz goda vārti jāiemet ceturtajiem. Jevpalova un Rezgala nostāšanās vārtsarga priekšā ļauj Bukartam jaunākajam nodzēst nullīti no rezultāta tablo.

- Ja par Latvijas izlasi ir jāpasaka viena laba lieta, tad pret Somiju izskatījās, ka vismaz ripu pēc iemetieniem esam spējīgi iegūt. Vismaz šis elements nebija bezcerīgs.

  +4 [+] [-]

, 2018-05-07 00:32, pirms 6 gadiem
Somi piesakās uz Ginesa rekordu, aizturētā soda laikā noturot ripu vismaz trīs, ja ne pat četras, minūtes savā īpašumā. Pie piecu vārtu pārsvara var atļauties uzspēlēt sunīšus. Tā var izpelnīties lielas dusmas no tiesneša, kuram kā nosodītam jānēsājas pa laukumu ar virs galvas paceltu roku. Savukārt klasiskai vairākuma izspēlei pietiek ar dažām sekundēm.

:}}}}}

  +5 [+] [-]

, 2018-05-07 00:39, pirms 6 gadiem
Tu domā ekspert, ka somi nemāk spēlēt galda tenisu.Domāju, ka arī tā nav disciplīna, kurā varam izcelties.Ja nu vienīgi bobslejs,bet tas nav spēle.Zolīte, novuss...varbūt.

  +2 [+] [-]

, 2018-05-07 00:45, pirms 6 gadiem
norcha 172 rakstīja: Tu domā ekspert, ka somi nemāk spēlēt galda tenisu.Domāju, ka arī tā nav disciplīna, kurā varam izcelties.Ja nu vienīgi bobslejs,bet tas nav spēle.Zolīte, novuss...varbūt.
galda hokejā LV ir pasaules čempions

  +1 [+] [-]

, 2018-05-07 00:51, pirms 6 gadiem
kā tad,,Olahs viņiem TOP 100 RANGĀ,pirmie mūsējie tikai parādās sestajā simtā..

  +1 [+] [-]

, 2018-05-07 00:53, pirms 6 gadiem
sochee rakstīja: galda hokejā LV ir pasaules čempions
Zemdeķa cīņās arī.

     [+] [-]

, 2018-05-07 09:17, pirms 6 gadiem
Nav smieklīgi, nav mums kārtīga Kapteiņa, kurš spētu sapurināt čaļus, lai savācas! Vakar bija skaidrs, jau pēc pirmajām minūtēm gaidāma zaude, bet mūsējie neparāpējās kāda zaude, vaitad nevienam nerūp sava statistika, varēja cik gribi filozofēt, kaut ko jaunu pamēģināt, a mums sanāca pretējais ķepas lejā atļaujam mest iekšā vēl un vēl, nu nebija tik krimināli Somi kā no Kosmosa, nu cmon cik nesen mēs Somus vēl uzvarējām PČ, un nebij arī slikta komanda, necerēju uz uzvaru, bet runa iet par cieņu, ka nedrīkst ar tādu rezultātu zaudēt! BEt ja zaudē tas nozīmē ir jāmaina kapteinis, bet PČ to drīkst darīt! Man personīgi acīs nav iekritis, tādi lieli kapteiņa darbi nozīmīgos mirkļos, kamera to nav piefiksējusi tātad nav nekā tāda, bijis!

     [+] [-]

, 2018-05-07 09:19, pirms 6 gadiem
Jā intervijās Bukarts gudri runā, a jēga?? Kur sapurinātājs? Kapteinis ir īsts lideris grūtos brīžoz kurš var gan iemest, gan būt piemērs pārējiem! Bet nu nav!!!! Nu reāli vairāk kaut kā uz Kēniņu vai Sotnieku vairāk velk tas Kapteinis!!!

     [+] [-]

, 2018-05-07 09:20, pirms 6 gadiem
Da reāli neesmu pesimists, bet no Indrašis Darīs MD??? Nekādu bīstamu momentu svarīgās spēlēs!! Rīt iemetīs visiem būs jā jā Indrašis varonis! Ja mēs ceram par 1/4, pret Vāciju un Dāniju gribu redzēt ko mūsu sezonas varoņi var izdarīt!

     [+] [-]

, 2018-05-07 09:21, pirms 6 gadiem
Tas jau gandrīz vai skaidrs, ka ja rīt uzvarēsim Koreju, tad sākam ciņu par 1/4!

     [+] [-]

, 2018-05-07 09:23, pirms 6 gadiem
Stulbi par principiem pret Dzierkalu, čalim tiešām labs slidojums, kurš mums tiešām ir galīgi nekāds, tikai cik esmu redzējis Kēniņš un Balcers ir tādi tiešām Ziemeļamerikas cienīgi!

     [+] [-]

, 2018-05-07 09:51, pirms 6 gadiem
norcha 172 rakstīja: Tu domā ekspert, ka somi nemāk spēlēt galda tenisu.Domāju, ka arī tā nav disciplīna, kurā varam izcelties.Ja nu vienīgi bobslejs,bet tas nav spēle.Zolīte, novuss...varbūt.
Viss ir spēle. Angļu literatūrā ir pazīstams dialogs, kurā viena persona atceras, kā skolas laikā spēlējuši Hamletu, un otra persona apvaicājas, kas uzvarējis. Iespējams, Bobslejs kaut kādā ziņā ir līdzīgs Hamletam.

     [+] [-]

, 2018-05-07 15:49, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Viss ir spēle. Angļu literatūrā ir pazīstams dialogs, kurā viena persona atceras, kā skolas laikā spēlējuši Hamletu, un otra persona apvaicājas, kas uzvarējis. Iespējams, Bobslejs kaut kādā ziņā ir līdzīgs Hamletam.
Tu to par sevi, vai ne? Es arī skolas laikā spēlēju gan dramatiskajā pulciņā, gan mūzikas grupā, bet čempiona titulam pat tuvumā neesmu bijis.Dīvaina lieta tā vārdu spēle.. Īsts kalambūrs.

     [+] [-]

, 2018-05-07 16:11, pirms 6 gadiem
Представьте, а я всего за две недели накачал пресс, подкачал руки и спину и сбросил пару килограмм и это всё, без диет и спорта! Я вообще ленивый и не могу сидеть на диетах и заниматься спортом, но недавно вычитал в одном блоге как можно подкачаться и привести тело в порядок сидя дома и ничего не делая, и я решил опробовать ведь цена вопроса копеечная. От результата был в шоке не только я, никто не верил что так можно накачать пресс и сделать тело красивым, теперь и жена захотела опробовать. Вот тот блог, где подpобнo вcе опиcано--- Блог Домашнего качка