Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Miļuns: "Nolana iestrādnes dod rezultātu, puiši viņam tic"

Jānis Celmiņš

Miļuns: "Nolana iestrādnes dod rezultātu, puiši viņam tic"
Ēriks Miļuns
Foto: Mārtiņš Aiše

Latvijas Hokeja federācijas valde rīt lems par galvenā trenera Teda Nolana paturēšanu. Hokeja treneris Ēriks Miļuns, kuram arī sanācis nedaudz pastrādāt kopā ar Nolanu, sarunā ar portālu Sportacentrs.com pauda viedokli, ka izlases līdzšinējam galvenajam trenerim amats ir jāsaglabā.

„Visu nosaka rezultāts. Ja ņemam vērā apstākļus, ka komanda bija ļoti jauna, tad manā skatījumā vietas saglabāšana spēcīgāko vidū ir izpildīts uzdevums. Arī olimpiskās kvalifikācijas turnīra barjeru Nolans pārvarēja. Uzskatu, ka viņam savs amats ir jāsaglabā. Viņa iestrādnes dod rezultātu, puiši viņam tic, nospēlēja pietiekami labi. Vienmēr un pie visiem treneriem būs veiksmīgas un mazāk veiksmīgas spēles, tas ir neizbēgami,” uzskata Miļuns, kuram pašam arī sanāca nedaudz pastrādāt kopā ar Nolanu. „Neslēpšu, viņam ir savdabīga pieeja darbam, taču, ka tas dod rezultātu, tad par to diskutēt nav vērts. Rezultāts ir pareizā mēraukla trenerim,” piebilst treneris.

Ņemot vērā, ka kanādiešu hokeja speciālists neizpildīja federācijas pasludināto uzdevumu un neiekļuva ceturtdaļfinālā, Kirovs Lipmans uzskata, ka Nolana alga ir jāsamazina - tā federācijas prezidents iepriekš izteicās sarunā ar laikrakstu Diena. Īstais brīdis pieminēt teicienu: „Kas maksā, tas pasūta mūziku”. „Kirovam noteikti šīs visas lietas ir labāk redzamas, taču mans viedoklis – Tedam ir jāsaglabā amats,” pauda Miļuns. „Viņš ir ļoti labs psihologs, kritiskos brīžos viņš nekrīt panikā un arī ir veiksminieks, kas labam trenerim ir ļoti svarīga īpašība. Šogad palikšana A grupā ir veiksme, neapšaubāmi. Arī ar kapteiņa izvēli pēdējā čempionātā viņš nekļūdījās, uzticējās spēlētājiem, kurus čempionāta sākumā nedaudz arī pakritizēja. Te es domāju Andri Džeriņu,” uzskata treneris.

 +27 [+] [-]

, 2013-06-04 18:26, pirms 11 gadiem
Iestāsti to mūsu žīdam

 +18 [+] [-]

, 2013-06-04 18:28, pirms 11 gadiem
Pilnīīgi pareizi,ja Lipmans atlaidīs Nolanu,viņš būs cirvis ....!!!!

 +20 [+] [-]

, 2013-06-04 18:28, pirms 11 gadiem
Kiram pa muguru,par šitādiem izgājieniem!

  +5 [+] [-]

, 2013-06-04 18:30, pirms 11 gadiem
nevar saprast ko Kira grib ar sitam runam panakt isti...

tiesam gribeja medalas nemt, jo redz baigo algu Nolanam maksajot?

ar taadu logiku,tak kur probleema- panem treneri pa 1,000,000£ un zelts kabata!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2013-06-04 18:42, pirms 11 gadiem
Un tas ir viss, ko autors spējis iekopēt no šodienas 10 llp.(!!!) garā raksta drukātajā SA?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-06-04 19:26, pirms 11 gadiem
OS komandu ieveda Nolans - nomainīt treneri pirms OS būtu SKA cienīgs triks - stulbs, nepamatos, bezjēdzīgs un noteikti izsauks lamu-vētru pret pašu Lipmani!

  -1 [+] [-]

, 2013-06-04 19:28, pirms 11 gadiem
Maxvell Smart rakstīja: kādas tur iestrādnes

tīrākā stagnācija

2 uzvaras, 5 zāģi 2.gadu pēc kārtas, bez cerībām iekļūt astotniekā un caur adatas aci neizlidot laukā

Nolanu uz ātrāko prom, jo tādu pašu bilanci iespētu pat Grabovskis,Berešnevs,Balderis
Kāds astotnieks pat bez profesionāla kluba valstī, par līgu vispār nerunāsim... Labi, ka palika augstākajā.

     [+] [-]

, 2013-06-04 19:33, pirms 11 gadiem
Vispaar LV izlases trennera amats ir diezgan vilinosh:
1.Paaudzu mainja ir notikusi.
2.Izlasee nav speeleetaaju, kuriem paaredzamaa naakotnee beigsies karjera. Klaat var naakt talantiigaakie jauniesi.
3. Liela dalja speeleetaaju savaa meistariibaa tikai progresees.
4. Pagaajusajaa chempii nepiedaliijaas vesela mainja ( M. Redlihs, Karsums, Daugavins, Bartulis, Galvins, arii Pujacs aatri bija aaraa no ierindas).
Lipmans to saprot un ir atradis aizbildinaajumu (itkaa neveiksiigs cempis), kaa tikt valjaa no Nolana. Taa vieta laikam tomeer kaadam apsolita. Savaadaak nav nekaadas logikas, ja nu vieniigi nauda?

     [+] [-]

, 2013-06-04 19:34, pirms 11 gadiem
Lipmans taisa teātri....
lai vēlāk varētu teikt - re kāds es gudrs biju, neatkarīgi no iznākuma...
izgāzīsies - "teicu, ka jāatlaiž"
nospēlēs labi - "re, es tak'sviņu paturēju"

Viena cilvēka teātris...

     [+] [-]

, 2013-06-04 21:50, pirms 11 gadiem
tāda Miļuna viedoklis Lipmanam ir pie kājas! Varu derēt!

     [+] [-]

, 2013-06-05 00:13, pirms 11 gadiem
Eu, ņemam Tortorellu.

  -2 [+] [-]

, 2013-06-05 01:23, pirms 11 gadiem
Ja atlaidīs Nolanu, tad viņš braucot mājās varēs visiem izstāstīt, ka ar visu šo darbu, ko viņš ir paveicis, tomēr OS 2014 izpaliks, jo redz kādam nepatīk, tas, ka nevar uzreiz iegūt vēlamos rezultātus vai medaļas. Vajag domāt ar galvu - izlase nospēlēja pāri saviem spēkiem un Nolanam ir jāpaliek, ja tomēr tā nenotiek, tad OS neskatīšos - nav vērts skatīties, kā kāds nepieredzējis krievu treneris, nemāk savākt komandu vai spēj pateikt 2 vārdus "davaj, b**d"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-06-05 06:33, pirms 11 gadiem
protams,ka "puisi viniam tic" ja runa par tiem puisiem,kas pie citiem treneriem pat tuvuma izlasei nebutu bet ko lai saka tie,kas potenciali nospeletu labak,produktivak,rezultativak,bet Nolans sos apzinati ignore(Bukarts,Upitis,Saulietis,Cibulskis un citi) jo luk, tie"neiederas vinia speles modeli un taktiskajas shemas"? par tam mainiu kimijam,proti, pec butibas sa4akaretajam mainiam,vispar kluseju

  +3 [+] [-]

, 2013-06-05 09:21, pirms 11 gadiem
>>>kramiks
Izlase nav no gumijas un vairāk kā loģiski,ka katrs treneris pats izvēlas spēlētājus,kuri atbilst viņa spēles skatījumam.Kas attiecās uz šo Lipmaņa "fintu"ar Nolana atlaišanu,tad baidos,ka sākušās aizkulišu cīņas jau ar skatu uz Soču olimpiādi ar visu no tām izrietošām sekām.Nebiju domājis,ka Lipmanu kāds tā var ietekmēt.Viennozīmīgi domāju,ja nacionāļo izlašu starts visās vecuma grupās uzskatāms par neveiksmīgu,tad Lipmanam pirmajam būtu jāatkāpjas.No otras puses jauniešu un junioru grupās mūsu vieta nav TOP divīzija,bet pieaugušā komanda sasniedza rezultātu ,kas atbilst mūsu līmenim.Tā kā Nolans savu darbu dara un nopelnītā ceļa zīme uz olimpiādi ir viņam pašam jāizmanto.Vienkārši tā būtu godīgi.Vai Lipmans šo vārdu"godīgi" pazīst,tas cits jautājums.